לינקים לעקרונות התכנות?

לינקים לעקרונות התכנות?

שלום אני מתכנת מתחיל מישהוא מוכן לתת לי לינקים לאתרים שמסבירים את עקרונות התיכנות באופן גלבלי ללא קשר לשפת התיכנות? תודה!

The Mystique

New member
איזה שפה תעדיף ?

על מנת ללמוד את עקרונות התכנות יש להשתמש באחת משפות התכנות על מנת ליישם עקרונות תכנות אלה. באיזה שפה היית מעדיף ? C, פסקל, פורטן ...

WarLord

New member
לינקים

קשה ללמוד תכנות בלי ללמוד שפה ספציפית. אני ממליץ על C או C++. מצורפים לינקים לאתרי ספרות

stac

New member
ואני ממליץ....

http://www.relisoft.com/book/index.htm שאכשיו גם זמין לקניה

תודה על התגובות אולי אני יסביר את

עצמי יותר אני מתכנת (כעבודה יום יומית בjavascript + vbscript ועד כול מני סקריפטים עכשיו זה העניין אלו רק סקריפטים אז לאן מכאן? ובבקשה על תגידו לי vb..... אני רוצה ללמוד יותר על programming methodologies ו softwere design לא אכפת לי ללמוד c או c++ אכפת לי ללמוד נכון ...אז אם למישהו יש עצות בנושא אני ישמח לשמוע.

stac

New member
זה בדיוק הנושא המרכזי שאותו

מחבר מנסה להדגיש

אבל השאלה כאן האם זהוא ספר למתחילים

ב c++? אני מודע לא קראתי את הלינק שנתתה האם לדעתך רקע בסקריפטינג הוא רקע מספיק ישר לקפוץ לc++? מה עוד...האם יש מקור לימוד ברשת ? חוץ מלקנות ספר אני קצת מפחד לקנות ספר על עיוור (מנסיון).. תודה !

stac

New member
ממש לא

הספר מתאים גם לאנשים שאין להם נסיון בתחום וגם לאלו שכבר הספיקו ללמוד משהו הספר מסביר מהתחלה לתכנת בקונסול ובר לאולגריתמים ואז לשלבי פיתוח תוכנה ורק אחרי שתשלוט בסי++ המחבר עובר ללמד אותך עקרונות תכנות בחולנות

למעלה