לינקים שיגרמו לגיקים להתרגיש.

לינקים שיגרמו לגיקים להתרגיש.

ולכל אחד אחר להגיד WTF מייט. (או במילים אחרות - הגיע משהו באימייל. רציתי לחלוק. דיל וויב אט.) כדורים. היפהיפ.

poohandme

New member
XDDD

זה די נחמד לשבת ולבהות בכדורים מסוימים עד שהם מגיעים לתחתית המסך 0.0

מגניב!!!!

עד שזה מופיע לך בבחינת סוף סמסטר תחת הכותרת "חשב את המאמצים והמעוותים שעובר הכדור ושרטט אותם על גרף מאמץ מעוות" אגב... רק אני שמתי לב שהשחורים עושים את העבודה השחורה בעוד הלבנים רק כותבים דברים על ניירות? עזבו את זה שבמכונה אחת עורפים את הראש של שחור ועושים ממנו כדור!!!

ailag

New member
שנה א' פיזיקה?

(ברוך שפטרני מעונשו של קורס זה. אצלי במסלול צריך לשבת שם בלי להבחן :) )

אני צפיתי... אבל זה לא כזה פשוט

היות שלפעמים הם מושמדים או נדחסים מולקלרית דרך צינור אשר יוצר אותם מחדש או מועברים בטלפורט (יש2 סוגי טלפורט לפי מה שראיתי) או שנוצרים מראש של שחור או שמפורקים לגורמים ראשוניים ואז מאחודים עוד פעם או נורים דרך תותח או מועברים ע"י עגלה מעופפת

וע

לא התעמקתי בזה, אבל עכשיו יש לי סיבה זה נשמע מגניב
(אתה עדיין זקוק ל
אבל)

../images/Emo12.gifפאק.

הזכרת לי כרגע את הילד מ"הסיפור המוזר של הכלב בשעת לילה", פשוט שם ל ל-כ-ל פרט. מטריד
איך אתה מצליח? כאילו מה. בהית בזה שעות?

זה היה ילד חמוד, הזדהתי איתו

עד שגיליתי שהוא אוטיסט ואז זה היה קצת משעשע ועצוב כיף לו אם הוא כמוהו (ולא אוטיסט)

ailag

New member
היתה כזאת תאוריה

שלחנונים בעצם יש תסמונת אספרגר, אבל רק מצאתי טיעונים כנגדה.

Deep1

New member
לדעתי זה נכון

הרבה חנונים נמצאים איפשהו בסקלת האוטיזם, אבל אני לא רואה בזה דבר שלילי, להפך.

נאא הוא לא אוטיסט. הוא מותק^^

ולילד בספר, אם אני לא טועה יש בנוסף לרמת אוטיזם מסוימת גם עוד כל מיני בעיות תקשורת אחרות וכאלה. אבל עבר הרבה זמן מאז שאמרו לי את זה ואני סנילית. אז נו. ;[

לא... אני פשוט כזה, שם לב לפרטים

קטנים. אני נורא אוהב לעשות את זה רוב חוש ההומור שלי מבוסס על שימת לב לפרטים קטנים (זה גם עוזר במבחנים)

יש לי חברה כזאת.

כאילו יש לה מין פנקס איפשהוא במוח. היא מזכירה לי דברים כל כך לא משמעותיים שעשיתי אי פעם בכיתה ז' או ח', זה מטריד

לא לא... אני לא כזה

אין לי זיכרון טוב למרות שאני לא עובד עם יומנים, אני שונא את זה, אני כבר מסתדר 4 שנים בלי יומן, לא יכול לעבוד עם יומן, יותר מדיי סדר וארגון הורג אותי! מה שכן אני שם לב לפרטים קטנים בהווה ולא בעבר

למעלה