לינקין פארק הם...

mustik

New member
לינקין פארק הם...

אחת מלהקות הרוק הגרועות ביותר שיש נכון להרגע! זאת להקה עם סולן ששר כמו כוסית משנקין ועוד איזה זבללזן שמשחק אותה בא מהארלם. יוץ מז,שהלהקה זאת היא להקה לצפוניות בנות 13-16 שרוצות לדעת קצת על מוזיקה טובה(במקרה הזה המוזיקה לא טובה אבל מנסים להביא ללבנות האלה קצת רוק,אבל הוא גרוע).

Dark Park

New member
תגיד לי אתה ממאדים?

מה אתה דפוק בשכל ?? ומה קרה לפורום לא מגיבים?? זה שאתה לא אוהב ולא שומע אליהם לא נותן לך זכות לרדת אליהם ואם כבר הגענו לכאן אז בוא נדבר ! דבר ראשון את מי אתה אוהב? בריטני? למה אני לא מופתע אז כמו שאמרתי אתה יכול לתקוע את הפופ בתחת שלך אבל עמוק !! " להקה גרוע" ? כן וכל מיליוני המעריצים טועים?? "סולן ששר כמו כוסית"? תעשה לי טובה בנתיים אתה הכוסית פה! "ועוד איזה שמשחק אותה שבא מהארלם" הוא לא משחק הוא שר והיחיד שבא משם זה אתה יא חתיכת דפוק אתה בכלל מאיפה הוא?? "להקה לצפוניות בנות 16-13 " יא חתיכת דפוק שמעת על המועדון " אומן 17 " אם לא אז אולי אתה באמת ממאדים שם מנגנים את לינקין אז קופץ לי שרק לצפוניות הלקה הזאת! לסיום אתה יכול לרדת על ארבעה וללקק את החרא יא חתיכת כלב !

Nightwish-boy

New member
אוי, את מדברת כמו צפונית מתלהבת

ורוב אלה שקוטלים כאן את לינקין פארק שומעים מטאל אמיתי לא פופ... ואם את נכנסת להאומן 17 זה אומר משהו על הטעם המוזיקלי שלך לא? שלך דור (בהזדמנות אחרת אני אגיב להודעה שלך יותר בפירוט)

lp2002

New member
Nightwish-boy

אתה פשוט שונא את לינקין פארק רציני אין סיבה שתהיה פה אתה שונא אותם ואל תגיד שלא

Dark Park

New member
NIGHTWISH-BOY

חביבי קודם כל תבדיל בין שני המינים בא אני יפרט לך : זכר : בן זוגה של הקבה באדם ובבעלי החיים , בן הזוג המוליד נקבה: בת זוגו של הזכר אז אתה אולי הנקבה אבל אני הזכר..... וכל החרא שאתה מנסה למכור לאנשים שאתה מחליף דעות לך לחרבן למישהו אחר פה זה פורום של לינקין פארק לא של הומואים יא חתיכת דפוק! ואם לא הבנת את ההבדל בין המינים תפתח אינציקלופדיה! או לך לפסיכיאטר

למעלה