לינקין פארק זה לט מוזיקה אמיתית

לינקין פארק זה לט מוזיקה אמיתית

כאילו, הם נורא נחמדים, למעריצים שלהם וכל זה, והם כותבים בסדר, אבל המוזיקה שלהם גרועה. זה לא באמת רוק.

s k 8 e r

New member
יא פגית מטומטמת!!! זה לא רוק!

זה נו מטאל. וחוץ מזה שהם טובים ויש להם גי גיי מצוין. כמובן שסליפנוט בולעים אותם בלי מלח...

NiKi†a

New member
פגיתתתת...חחחח

מקורי מקורי...אהבתי. אל תיכנסי אם את לא אוהבת את לינקין...יש פורום בשביל אנשים שאוהבים אותם.

ArSiT

New member
סאמק

בדיוק!!! מי צריך אותך בכלל?? פוסטמה... ואם כבר בדרך תשני ת'שם שלך... חחחחח... מעיין המקורית. לא מעיין הפגית... חחחחחחח...

kiticat

New member
את יודעת מה?

הדבר הכי קל בעולם זה שלילה. אבל מה? במקום להגיד מה הם לא- אולי תגידי מה הם כן לדעתך.... מה זה רוק בכלל אם נכנס לדיון שכזה... הנה שאלה פתוחה לפניכם. תגדירו רוק. לפי התחושות והרגשות שלכם.

Deore

New member
רוק... מה זה? אני חושב ש....

רוק... זה סוג של מוסיקה... {מ... רוצים יותר מזה?} מוזיקה שהגיטרה החשמלית והתופים מושמעים בדומיננטיות... מוזיקה עם עוצמה... משהו שיביא לי אנרגיה (מסויימת) כשאני שומע אותו רוק... מוזיקה מטרפת... מטרפת חושים... עושה לי משהו בפנים כשלא רואים הרבה בחוץ... מוזיקה על רמה... ולא סתם רוק... רוק... כל סוגי הרוק... אי אפשר ממש להגדיר את זה כמו שצריך, אני חייב להגיד שמוזיקה טובה בכלל תמיד נותנת נרגשה טובה כשאתה שומע אותה (במיוחד רוק). רוק... = הז'אנר שאני אוהב הכי הרבה מכל המוזיקה שאני שומע (ואני אוהב הכל!!! חוץ מטראנסים) רוק...? רוק...?
{...echo}

AC2k3

New member
רוק - הגדרה לשונית:

מקצב סוער, מוסיקה פופולרית, ליווי מודגש של גיטרות חשמליות, מקצב שהתפתח מג'ז...

kiticat

New member
אוקיי...

תראו. להזכריכם אלביס פרסלי נחשב רוק אנד רול. ויש הרבה שרואים באמנים רבים רוק על סף פופ.... אי אפשר להגדיר זאת בקביעה אחת. יש הרבה הגדרות, הרבה דעות ובכלל- תת זא'נרים שונים. כן, לדעתי הם מטאל אבל יותר נכון להגיד מטאל-ראפ. כי זה מה שהם.

לא יודע איך להגדיר מה המוזיקה של לי

נקין פארק עושה לי... אני בתור בנאדם ששומע Radiohead ,Nirvana ועוד דברים כאלה... לא יודע לינקין פארק לא עושים מוזיקה גדוווולה... הם עושים אותה פשוט טובה... אולי אני יכול לקרוא לעצמי.. כאילו שאני חוטא קצת בלינקין.. אבל אני נהנה מהחטא הזה.. למרות שכולם יגידו לי איזה חרא זה לינקין פארק.. לדעתי היבריד ת'אורי זה דיסק פשוט טוב.. אהבתי אותו מאוד.. מה שנכון נכון.. הם לא רוק טהור... ואם אתם רוצים להכנס לויכוח של מה זה רוק באמת.. בעעע לא תגמרו את זה בחיים.. לכל אחד יש הגדרה משלו לזה... כל אחד יחשוב אחרת... בקיצור לינקין עושים מוזיקה שאני אוהב בכללי... מוזיקה לינקית פארקית.. ואני אישית די אוהב את זה.. :) הם עדיין ישארו בעיני להקה מוערכת. רק שממש אבל ממש נגעלתי מהרמיניישן.. דיסק מגעיל בגועלו.. בא להקיייא... אני מקווה שזו הייתה אכזבה לכל אוהבי לינקין.. כי אם לא.. חבל זה לא הסגנון שלהם.. יש להם סגנון די פשוט.. אבל קולע.. :)

eladavira

New member
לינקין זה רוק לא מטאל

אחי מה שאתה שומע זה מטאל לינקין פארק הם ראפ-רוק לא מטאל לינקין באמת לא רוק טהור כי מייק שר יותר ראפ מרוק ולאהבלה שלא אוהבת לינקין - למה נראה לך אכפת לנו? מי את בכלל שתקבעי מזה מוזיקה אמיתית ומזה רוק? אם לינקין זה לא רוק בשבילך אז את או אוהבת את בריטני ספירס ( כוסית אבל חרטא מוזיקה ) או שאת פריקית רצחחחחח אז תעופי מיפה אם יש לך בעיות עם לינקין

אתה בור במוזיקה.

Nirvana וRadioHead ה לא מטאל בכלל מה הקשר למטאל, אתה יודע בכלל מה זה מטאל?

חחח רק עכשיו אני שם לב לתגובה...

חח רדיוהד מטאל חחחחחחחחחח.. טוב על זה לא נדבר כי זה ממש אבל מממש לא קרוב למטאל או משהו כזה.. עכשיו נירוונה יש גיטרות ובלגאנים אבל זה גראנג' מטאל?? ממש ממש לא...

FreakOnALeash

New member
ראפ רוק=נו מטאל

ומה שלינקין עושים זה עדיין תת-ז'אנר של רוק. היי

FreakOnALeash

New member
נ.ב.

רותם אמרה לי שלום ממזמן כשבאתי לכאן, ולא טרחתי לבדוק הודעות...אז תודה!

למעלה