לינקין פארק!!

white witch

New member
לינקין פארק!!

שלום לכולם סתם ראיתי פורום של לינקין פארק וחשבתי להשאיר לכם הודעה... אז זה הולך ככה אני שרון נעים מאוד...:))) לפני הקיץ טסתי ללונדון ל4 חודש והסתובבתי שם וראיתי הופעות והסתובבתי עם להקות...בכל מכרה לא יודעת אייך אבל כל הופעה שרציתי ללכת נכנסתי או בחינם או עם באק סטייג, (כניסה למאחורי הקלעים) בקיצור ב 16 לספטמבר הייתה הופעה של לינקין פארק בלונדון וזה הייתה חתיכת הפקה ואפילו היה חשש שיבטלו את ההופעה בגלל מה שקרה בארצות הברית היו עוד להקות שחיממו אותם בין היתר: puddel of mad , adema שהם להקות ניו ברייד ולהקת היפ הופ חביבה בשם דילטד פיופלז delited pouples מפה לשם קיבלתי פס מיוחד שנותן לי להיות במקום מיוחר לשולי הבמה... אז אני שרון הקטנה מישראל זוכה לעמוד ולראות את ההופעה של לינקין פארק על הבמה עם חברי דיליטד ולא מספיק עוד אחרי זה מוזמנת לאפטר פרטי שלהם.. בקיצור עזבתי את ההופעה על האוטובוס יענו טור בס של דיליטד פיופלז שבסוף מתברר לי הסיפור הבא: מייק מלינקין פארק הוא מעריץ מספר אחד שלהם ושאחד מדילטד הוא עזר להם בהפקת האלבום היבריד טאורי. ובנוסף חברי לינקין היו צריכים הרבה שיכנוע והרבה כסף כדי שדילטד יבואו איתם לטור.. לצערי הרב המצלמה שלי נדפקה באותו היום אז ככה שתמונות אין לי מההופעה או איתם או מכל מה שהלך שם באותו היום. בקיצור סוף סיפור..:) שרון סטונד

Super - Girl

New member
../images/Emo12.gif

Dilated Peoples זו להקה מ-ד-ה-י-מ-ה !!! אם הסיפור שלך אמיתי אני אשמח מאוד אם תבואי אליי לאיי סי קיו ותספרי לי את כל הסיפור במפורט...
יפית

SuperTom

New member
יפ...הם באמת מצויינים...../images/Emo13.gif

ואם לא שמעת...אז הם גם יופיעו בדיסק הרמיקסים של לינקין פארק...יווו כמה שאני מחכה כבר שהוא ייצא!
והסיפור הזה נשמע ממש ממש מגניב...רק שאני לא נוטה להאמין לכל הסיפורים האלה

מגניפ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה