לינק חשוב...

polyethylene

New member
לינק חשוב...

הלינק אבל אם ישאלו - לא היה לי שום קשר לזה. עם איומי אקדח הכריחו אותי לשים את הלינק...

root

New member
תודה ../images/Emo13.gif ברגעים אלו אני מורידה את

there there לראות האם זה עד כדי כך טוב?!! ....

Major Thom

New member
זה עד כדי כך טוב ואפילו יותר ../images/Emo13.gif

וגם האחרים טובים מאד מאד.
scatterbrains

root

New member
טוב, אחרי 7 האזנות רצופות (לא הרבה

אבל ניתן לקבוע חצי גזר דין על שיר... בהתחשב באיכות הסאונד של הופעה..) נקודות רעות: סאונד מאוד "רדיוהדי" (סאונד שאליי אישית לא לגמרי מדבר.. סטייל דה בנדס) לא ממש חדיש או מחדש נקודות זכות: הקול של ת´ום תמיד כובש, קשה לי לעמוד בפניו.. במיוחד בסוף. שיר קליט מאוד, כמו שמישהו אמר כאן: יכול להיות המנון מצוין. כולם שרים ביחד: "Heaven sent you to me, to me, to me? " נייטרלי: ליריקס: לא גאוני, ומצד שני - אי אפשר שלא לקרוא טוב טוב ולנסות להבין..אבל אני מניחה שככה זה גם כשאני קוראת משהו אחר, בד"כ. בקיצור, אני אשתדל להניח את זה איפשהו בערמת "מחכה-שייצא-בגרסת-אולפן-עם-סאונד-נורמלי-לאוזן".

naps

New member
השירים החדשים....

משמיעה ראשונה- נחמדים. לא יכול להגיד יותר מזה אחרי שמיעה אחת, ועוד בלי ממש להתרכז בהם... בהנחה שאני חוזר לסופשבוע, אני אחרוש עליהם קצת אז.

Eclipsed 0

New member
../images/Emo4.gif די התאכזבתי..

קיוויתי למשהו חדש, שונה.. בסוף הם חזרו לסגנון הקודם של The Bends. אוף.

so far SO good

הודתי את השירים החדשים, קצת באיחור אבל עדיף מאוחר מלעולם לא, ומה שהצלחתי לשמוע, מההקלטות האלו, מאד אהבתי we suck young blood

שזאת רגרסיה.

מלהקה כמו רדיוהד למדנו לצפות לחדשנות, נסיוניות, התקדמות. חזרה לדה בנדס זה בדיוק ההיפך.

root

New member
לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר ../images/Emo45.gif

למרות (!), למרות שאני מסייגת ויכול להיות שכשהאלבום ייצא, כשלם, או יישמע שונה, או אני יודעת מה, משהו יראה בכל זאת אחרת, בכל זאת מה שאנחנו קוראים לו "התקדמות" מה שיכול להיות מאוד מבחינת רדיוהד באמת נסיונות שאנחנו לא מודעים ממש אליה.. וגם אם כך המקרה הנ"ל, לפחות כרגע, אני אכן לא מרגישה חדשנות, וכן - אכזבה מועטה. NP: LOVE- ANDMOREAGAIN

Eclipsed 0

New member
מצטערת לשאול, אבל...

ההקלטות האלה הן חוקיות בעצם ? בכל מקרה...הגרסה של Exit Music היא משהו.. הקהל שר ביחד איתו..זה היה מקסים... ~Radiohead - I will (22\7)~

למעלה