לינק לקרב ביו טיוב

lironmarko

New member
הניקוד שלי לקרב של נקש

1 נקש 2 נקש 3 הק 4 נקש 5 הק 6 נקש (כמעט נוקדאון ממגל וישיר) 7 תיקו למרות שנקש עבד יותר ונתן יותר זה היה סיבוב צמוד והק סגר אותו יפה עם 3 אפרקטים חזקים מאוד ש2 פגעו ועייפו את נקש 8 תיקו\יתרון לנקש (המאמן של השני חוטף עליו קריזה לקראת סיבוב 9 מרים לו את הראש שיקשיב לו והק נראה מושפל קצת) 9 הק 10 תיקו\יתרון להק נראה שנקש מסתער אבל הק נראה יותר קריספ עם קומבינציות 11 נקש 12 הק לסיכום 5 סיבובים לנקש 4 סיבובים להק 3 תיקו לפי הניקוש שלי נקש אחרי הופעה הירואית הוכחת שאתה לא ג'ורני מן ואתה בהחלט הראית ממה קורצת, גם בלב וגם בספיגה ולדעתי ניצחת את הקרב הזה HANDS DOWN. |הדגש רענן טל זה בשבילך: בתור פרומוטר אני לא מת עליך (בלשון המעטה) בתור מנג'ר אתה מוכיח שאתה לומד ומשתפר מקרב לקרב של המתחרים שברשותך. בתור מאמן אני מצדיע לך, עשית עבודה טובה בזירה, למדת ויישמת. נתת הוראות בונות ואמרת לנקש משהו שכולנו מסכימים איתו - "אתה תותח" שיהיה מזל טוב לשניכם, העתיד של נקש הולך להיות מאוד מעניין בשנים הקרובות. ב ה צ ל ח ה

תודה חמוד, לרבל ממך מחמאות זה בהחלט...

נדיר... אני מצלם וממסגר את זה ותולה במכון.... יניב

COGAN BENY

New member
יופי של קרב

כל הכבוד לנקש וכל הצוות. משהו אחד קצת מוזר, למה הם עם כפפות שונות? אבל באמת כל הכבוד

ub8

New member
שלום

סליחה על ההתפרצות :) אני עוקב אחרי הישגיו של רן נקש זה מכבר. עברו שנים רבות מאד, מאז התאמנתי אצל אלי אלימלך, אבל מאז נשארה לי פינה חמה בלב לכל תחומי אומנויות הלחימה ואני שמח על כל הישג של ישראלי. קצת ביקורת, חבל שבשום מקום באינטרנט, לא מצאתי ולו מקום אחד שמראה התוצאות, הישגים וקישורים לקרבות שלו. לפחות לא בצורה מסודרת, אלא כאיסוף של מידע ממקורות שונים. אתם מקטרים על כך שהתקשורת לא מפרגנת (מה שנכון לדעתי), אבל לא מוצאים לנכון להקים אתר בעברית שיציג את כל ההשגים של הלוחמים הגדולים (רן נקש, הגר פיינר, איתי פרנסיס ואני מניח שיש עוד רבים וטובים). אם יש כזה אתר, אשמח לקבל קישור אליו. הקישור לקרב של רן הוא רק לארבעת הסיבובים הראשונים. האם יש קישור לקרב המלא ? עלו והצליחו

daskaliano

New member
נקש בהחלט מעורר השראה

צפיתי בקרב הזה במחשב בשידור חי. הקרב היה מרתק ורן נקש לחץ לאורך כל הקרב על מרקו הוק ולא נתן לו מנוחה. למרות מכות אפרקאט חזקות מאוד שהיו מורידות כל מתאגרף סביר לספירה ואפילו גורמות למצב של נוקאאוט, רן נקש לחם באומץ ולא ויתר אפילו לרגע. מרקו הוק בהחלט מנוסה יותר ובעל יכולת טובה יותר אבל רן נקש נתן תמורה מלאה לציפיות שתלו בו והצופים נהנו מקרב חזק מאוד. אני גאה שיש לנו בארץ ספורטאי כזה והוא צריך להיות מקור השראה לכל המתאגרפים בארץ בלי קשר לשיוך הארגוני שלהם. יישר כח לרן נקש ולמאמנו רענן טל. דסקלו יעקב.

כל הכבוד לרן נקש

קרב חזק מותח ומרשים, כושר מעולה, נחישות ראוייה לשמה. ייצוג מכובד מאוד בזירה. כל הכבוד נקש , יישר כוח!!

מרגש לראות ספורטאי ישראלי עולה למיין איבנט

באולם כזה ובתחרות בסדר גודל שכזה. כל הכבוד לרן נקש, ספורטאי שעבר הסבה מאגרוף תאילנדי לאגרוף מקצועני בצורה כל כך מרשימה. ציון לשבח מגיע גם לרענן טל שכפרומוטר מצליח לשים את החבר'ה שלו בקרבות על אליפות עולם. קודם הגר שקיבלה מס' הזדמנויות לכך ועכשיו רן שאני בטוח שיזכה להזדמנות נוספת עם רענן כפרומוטר שלו. זה לא מובן מאליו ורענן בהחלט פורץ דרך בתחום הזה ובהשגים שלו, זה לא שיש לו קאדר אין סופי של לוחמים ברמה גבוהה וכולם משחרים לפיתחו, את הבודדים שיש לו ברמה גבוהה הוא מצליח להביא לעמדת הקונטנדר על מנת שיוכיחו את עצמם, נהדר. יש לי שאלה: האם אין סטנדרטיזציה בנוגע לחברה של הכפפות שאיתם עולים להתחרות? בUFC המתחרים עולים עם כפפות UFC ובקרב הזה, רן עלה עם כפפות של אברלסט והוק עלה עם כפפות של אדידס, איך זה?

אין לי תשובה לעניין...

הכפפות מגיעות הרי מההפקה עצמה. אשאל את רענן... יניב

marx04

New member
כל הכבוד לנקש + הניתוח שלי לקרב

שלום לכולם, סוף סוף הצלחתי לפנות זמן כדי לראות את הקרב. אני אפתח ואומר, שלדעתי נקש נתן קרב קשוח וכל הכבוד לו על ההופעה המכובדת מאד שלו. אני סבור שהקרב לא התעלה לרמה גבוהה, אך יחד עם זאת הוא לא היה משעמם, במובן זה שהיה אקשן ושהקרב היה דו-צדדי. נדמה לי שההופעה של הוק לא הייתה מרשימה, ושאם הוא רוצה להמשיך ולשמור את תוארו, רצוי שהוא יחזור לאולם האימונים ויעבוד קשה. כמו כן, תנועת סיבוב האגרוף בסיבוב ה-12 הייתה מכוערת ומאד לא-ספורטיבית, ואני מצטרף לביקורת עליו בעניין זה. מנגד, נקש עלה ללא רגשי נחיתות, ונלחם בקשיחות, אך נראה לי לא בכושר מלא (יכול להיות שההורדה המהירה של 9 ק"ג החלישה אותו), וכמו כן נראה לי בנחיתות טכנית מול הוק. הניקוד של השופטים נראה לי הוגן. אני ספרתי 2 סיבובים בהם לדעתי נקש ניצח, 7 סיבובים בהם הוק ניצח, ו-3 סיבובי תיקו (זו כמובן התרשמות סובייקטיבית שלי. אין לי ידע מקצועי בשפיטת אגרוף). לסיכום, כל הכבוד לרן נקש. בסך הכל נהניתי מהקרב, ואני מבקש לברך את נקש על התצוגה המכובדת והקשוחה שלו. לעניות דעתי, יש לרן נקש עוד הרבה מה "למכור" בזירת האגרוף המקצועני העולמי. בברכה, אורי.

למעלה