לינק לקרב עכשיו משודר בוידאו

daskaliano

New member
נקש נתן להוק לעבוד קשה כל הקרב ולא יצא פראייר

מרקו הוק אמנם פגע בהרבה אפרקאטים הוא גבוה ולא הצליח להביא את יתרון הגובה שלו לידי ביטוי. נקש נתן קרב מעל ומעבר לציפיות שלי וגרם להוק המדורג שני בעולם ואלוף הWBO להבין שלא בא לטייל. יישר כח רן נקש וצוות המקצועי

איקו

New member
לדעתי זה היה ניצחון ברור לנקש אבל במגרש הביתי

זה קשה לקבל נקודות. ...מאוד מאכזב לראות את התוצאה .. נקש נתן ונתן והוביל כל הקרב... לא הגיוני כזה תוצאה...

קרב חזק מאוד. כל הכבוד לרן נקש

רוח לחימה אדירה עד הסוף. לגרמני יש אפרקאטים אימתניים ויתרון גובה ומוטת יד משמעותי ביותר ובכל זאת נקש היה יריב עיקש וצמוד. כל הכבוד!

רן נקש נתן קרב הכי נכון שיכל...

אל מול הגובה של יריבו ואל מול האפרקטים האלה, רן עשה את מה שיכל הכי נכון שאפשר... אני גאה שיש לנו כזה מתאגף, ואני גאה ברענן טל שהגיע למעמד המכובד. רן נקש הוא ספורטאי ענננקק בעל לב ענק, ורענן טל הוא מאמן ופרומטר מעולה שמגיע להשגים ועושה דברים נפלאים לענף האיגרוף. יניב

ETZ301

New member
טוב נקש בהחלט לא ניצח את הקרב הזה...

אבל הפייט שהוא נתן היה פשוט מעולה. הסיבוב הראשון והשני היו של נקש בלי שום צל של ספק. עבודה מעולה לגוף והוק באמת נראה קצת אבוד. אפילו הקריינים הרומנים לא הפסיקו להגיד "korpus" כל הזמן. במשך כל הקרב הוא החזיק את הוק על החבלים ולחץ אותו. והיו לפחות שתי נקודות שלא הורידו להוק, והיו צריכים: הוא החזיק את הראש של נקש ולחץ אותו כלפי מטה, בסיבוב השביעי זה יצא מכל פרופוציה. מעבר לזה. הוק לא נראה כמו אלוף שמגן על התואר בפעם השביעית, לא ראיתי גיים פלאן, לא ראיתי מלכודות ובטח שלא יתרון שמקנה נצחון, ראיתי כוכב ביתי סוג ב' שנהנה מיתרון הביתיות וניסיון בקרבות ארוכים....

למעלה