לינק לרשימה חדשה (קשה מאוד) בבלוג שלי

Lady Stark

New member
באמת ממש קשה

אני מתמלאת כעס ותסכול כשאני קוראת את זה.
זה לא פייר ואף ילד לא צריך לעבור את זה. גם אף מבוגר.
אני באמת חושבת שאתה נמצא בכיוון הנכון וגם חושבת שאתה סוג של נס בכך שיצאת למרות כל זה בן אדם טוב ועדין. זה צריך ללמד אותך משהו על החוזק שלך - שלמרות שלימדו אותך רק דרך אחת ומעוותת, המוסריות שלך לא נדפקה. צריך להיות אדם מאוד חזק כדי לצאת כמו שאתה מבית כזה מפלצתי.
תרגיש טוב, מותק

אלו מילים. תודה יקירתי.

כמה כאב

תמיד הרגשתי שמילים הן נשק, אבל לקרוא את הרשימה האחרונה שלך... זה היה פשוט קורע לב. כמה מפחיד זה בוודאי לילד לשמוע דברים כאלה מההורים שלו.
כמה חזק יצאת מהבית הזה, בלי לאבד את עצמך לחלוטין ולהפוך למישהו אכזרי וקר. שולחת חיבוק גדול. מגיע לך אחד כזה

מחבקת יקרה תודה לך

ועל שהנחת לרגע לעצים וחיבקת אותי.
מילותייך המחבקות חשובות וטובות לי.

ואכן, אני חשתי שזו, מבחינתי, הרשימה הכי קשה ונוקבת בעבור עצמי
(הבאה תהייה יותר אנליסטית והבאה האחריה תהיה רשימה אחרונה - מין רשימת סיכום)

ערב ממש נפלא.

קראתי, התרגשתי, והעברתי לאחרים

אני מזדהה עם כל כך הרבה דברים שעברת שלפעמים תוך כדי קריאה אני מוצאת את עצמי מהנהנת או חווה בחזרה מצבים שאתה מתאר.

לצערי אני רק עכשיו התחלתי טיפול פסיכולוגי אבל אני מאחלת לעצמי להגיע לאן שאתה הגעת מבחינת הקבלה וההבנה שלך את הדברים.

בינתיים אני מצליחה להתחזק מזה שיש לי לאן לשאוף ולדעת שיש כאלו שעולים עם הזמן מהתהום שהיו בה.

שמח, אם זו בחירה נכונה של מילה, שהבלוג שלי גם יכול לשמש פה לאחרים.
ואישית, מודע מאוד ליתרונות המוחלטים של טיפול פסיכולוגי (לפחות עד גבול מסוים) ובתנאי שהמטופל נכון בעצמו גם ללכת בדרך הארוכה והקשה הזו, לצלול למקומות לא נעימים, מתוך אמונה אמיתית שזו הדרך הנכונה לריפוי.

מאחל לך המון המון הצלחה בדרכך ומודה לך על דברייך.

למעלה