לינק לתוכנית שחושפת את השחיתות בפרקליטות: דיני נפשות

רוב הזמן נח

Well-known member
פעם לפני הרבה שנים

הסתובברו בפורום הזה גולשים אנונימים שנהגו להשמיץ. כל מי שהתלונן על עוולות מערכת המשפט, והיו הרבה כאלה, התנפלו עליו והשמיצו אותו באופן אישי. לדעתי הם מומנו על ידי גורם רשמי. בשנים האחרונות הם נעלמו. כנראה עקב צימצומים בתקציב.

אתה באמת מאמין שגורמים בממשל

מסתובבים בפורום חוק ומשפט ומקניטים את מי שלא מתיישר עם הקו הממלכתי שלהם?...

רוב הזמן נח

Well-known member
מה יש להאמין בזה?

זה דבר כל כך פשוט לביצוע שצריך אולי להאמין שכל מיני גורמים הם מספיק ישרים בשביל לא לפעול בצורה הזאת.

היום ידוע שלחברות שונות יש נציגים בכל מיני פורומים שתפקידם לדווח אם מישהו פרסם משהו נגדם.
יש אפילו חברות שלא מסתירות את זה ויש להם נציגים בפורום בשביל לעזור לאנשים שנגרמו להם בעיות מהחברה שלהם.

ומה מרוויחים אותם גורמים

מהקונספירציה הזו?
מערכת בתי המשפט שוכרת היום עובד חדש: טרול אינטרנטי.
תפקידו של הטרול האינטרנטי (שהאקדמיה ללשון עברית תעמוד על מציאת מונח מתאים עבורו, נניח - "מקניטן") הנו לגלוש בפורומים העוסקים בחוק ומשפט ולהקניט את מי שמעביר ביקורת על המערכת או על שופטים מסויימים.
דרישות התפקיד: חתיכת אפס לא יוצלח שמסוגל להשתמש במקלדת.
כיצד המקניטן משפר את מצבה של מערכת בתי המשפט? מהי תרומתו? ומדוע המערכת תשקיע בג'וב כזה?

אתה לא בפוקוס לגבי מה שאני טוען

ממאבקי כוח של הפרקליטות בבתי המשפט ועד להשתלת גולש בפורום "חוק ומשפט" בתפוז שיתווכח ויציק לכל מי שלא מהלל את מערכת המשפט, יש מרחק לא קטן.
&nbsp
פרשת ד"ר פורמן-רזניק בתיק של זדורוב, הראתה שהפרקליטות והיועמ"ש לממשלה איבדו פרופורציה. אני מכיר את הנושא. כך גם ההשתקה של הנציבה גרסטל והרחקתה ממוקד העניינים באופן שיאפשר לפרקליטות להמשיך בשלה.
אם אתה קונספירטור שמסיק משם ששופטי ישראל מגנים על המוניטין שלהם באמצעות טרולים בפורום, אז הפער בין ההיגיון שלך היגיון שלי, אינו מאפשר המשך דיון בעניין.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה לא הכלי היחיד. זה עוד כלי שיתכן שנעשה בו שימוש

בנוסף לכל השחיתות שיש במערכת וכל הדברים הלא תקינים שמתרחשים
זה לא הגיוני לחשוב שהיום הם גם לא ישתמשו בכלי הנוסף הזה.
&nbsp

למעלה