לינק לתמונה של החברה של שי...................
יש למישהו??? אני ממש סקרן. רציתי לומר עוד כמה דברים לאור הפרק של אתמול, אני אשמח אם תגיבו לכל אחד ואחד מהם: 1. מישהו שם לב שבין השורות הגברת המבחילה הראשונה של הטלווזיה (שפרה ולא רנין למרות שהאחרונה מתמודדת בכבוד
) הודתה מול המצלמות כי היא מחקה את הלחם של יוסי מהרשימה והשתמשה בתירוץ הכי קלוש/גרוע/עלוב שבן אדם יכול להעלות......"גם הוא היה עושה ככה"....(ממש נביאה...). 2. בעוד המוות מרחף מעל לראשו ניצל זאת שי כדי לחזק את פיצול הקבוצות בבית ע"י כך שקרא בהתחלה לחדר רק למספר מוגבל של אנשים. ככה, אדון יש יוצרים קבוצות וככה בטח שלא הולכים ומאשימים את יוסי שהוא יוצר קבוצות. שי, שעבר עליו אתמול יום לא קל בכלל הצליח להגעיל אותי ברמות שאי אפשר לתאר כאשר עשה זאת.... 3. נקודה חשובה לדעתי שא ראיתי שדיברו עליה פה- אנשים יקרים....האם שמעתם פעם על הזכות לפרטיות?!?!?! אני ממש מתבייש ומצטער בשביל שי שאילצו אותו להתמודד עם האבל בשידור חי מול כל המדינה. ממש גועלי שמודיעים לבן אדם הודעה כזאת כדי להוסיף עוד רייטינג ולהכניס עוד ירוקים לחשבון בנק של ארז טל. זה דבר שעצבן אותי ממש ואפילו הרתיח אותי.....אדם לא צריך לקבל הודעה כזאת בשידור חי, חשוף לכל המדינה, מה קרה לנו אני שואל שאפילו את המוות אנחנו לא מכבדים ורק רוצים לראות עוד ועוד חשיפה? אני ממש מקווה ששי ימצא זמן לפנות לעורך דין ולנסות לתבוע את ההפקה על הדבר הזה....ספק גדול אם בחוזה שביניהם נאמר שכל הודעה בחיים האמיתיים תועבר אך ורק מול קהל הצופים. הדבר היחידי שמצדיק את השידור של זה הוא שההפקה קיבלה את אישורו של שי לשידור, דבר שלא נראה לי שהיה.
יש למישהו??? אני ממש סקרן. רציתי לומר עוד כמה דברים לאור הפרק של אתמול, אני אשמח אם תגיבו לכל אחד ואחד מהם: 1. מישהו שם לב שבין השורות הגברת המבחילה הראשונה של הטלווזיה (שפרה ולא רנין למרות שהאחרונה מתמודדת בכבוד