לינת בית

moran1100

New member
לינת בית

הי,רציתי לשאול אם יש לי פטור לינת בית,מה השעה הכי מאוחרת שיכולים להשאיר אותי בבסיס?לא בגלל ריתוק או משהו כזה אלא כל מיני פעילויות...

hillator

New member
ככה

1. יש מתנדבים שכתוב להם בתעודת מתנדב שאסור להם לעבוד אחרי 17:00 2. בגדול לא קשור פטור לינת בית וזה אסור להוציא חיילת מבסיס בחושך בתחבורה ציבורית. ונדמה לי שלינת בית אומר שעד 22:00 את בבית. בגדול שעושים פעילות של היחידה ההנחיה היא שלכל אחד יש איך להגיע הביתה בשלום ובבטחה בכל שעה, ובד"כ אנשי קבע עם רכבים צבאים משוריינים למשימה

moran1100

New member
לינת בית

לא כתוב לי את זה...מי שכתוב לו אז החייל לא נשאר לפעילויות שהן אחרי 17:00?ולגבי הפטור-לפני שהתגייסתי הסבירו לי בתל השומר שאני כל ערב אמורה להיות בבית נדמה לי שאמרו עד 19:00,איפה אני יכולה לברר את זה?כי זה היה לפני שנה כבר. חשוב לי להגיד,אני לא מחפשת לצאת סתם יש לי בעיה שמונעת ממני להישאר בערבים...

hillator

New member
אף אחד לא חשב

1. פטור עד 17:00 זה פטור נפרד שלא קשור ללינת בית, זה אומר שהחייל לא מסוגלת לעבוד עוד מx שעות ביום, בד"כ זה קשור לתרופה שמעייפת וכ'ו. 2. הכי טוב לברר את הנושא מול שלישה\משרד ת"ש כמו כן לידע את המפקדים קשה לי לאמין שירצו לעשות לך דווקא או לסכן אותך באיזשהו אופן

שיווה100

New member
יש שעה, עד כמה שזכור לי חמש או חמש וחצי

אבל אנלא סגורה על זה, אני זוכרת שהיתה לי חיילת עם הת"ש 7 (ששווה לינת בית בעצם) והיינו מחוייבים להוציא אותה הביתה על השעון מדי יום בחמש או חמש וחצי, אני כבר לא זוכרת. ברר אצל המש"קית ת"ש, היא בטוח יודעת את הפקודות הרלוונטיות לעניין.

hillator

New member
זה שני פטורים שונים

ת"ש לא מקנה יציאה עד 17:00 , מקנה שהבן אדם ישן בבית, כלומר בשעה שהולכים לישון הוא לא בצבא מה שכן יתכן ואם הבסיס נמצא אי שם בסוף העולם צריך להוציא הבית עד שעה מסויימת כי יש תחבורה ציבורית וכ'ו

למעלה