ליסטינג בזול בUK

PROG3

New member
ליסטינג בזול בUK

http://pages.ebay.co.uk/sell/nov10plistingday/ תהנו :)

תגידו, זה משכנע אתכם באמת לפרסם יותר?

כי אותי זה ממש לא משכנע, אני מעלה מכירות לפי הקצב, ימים, שעות שמתאימים לקהל היעד שלי ולא לפי מבצעים...סתם מעניין אותי לדעת...

אחושילינג משכנע.

ברגע שיש לך כמה מאות פריטים בחנות, אתה פשוט מעלה את כולם. מצליח מצליח, לא? אני משתתף בכל המבצעים האלה שלהם, ותמיד יוצא מורווח.

roeeya

New member
אתה יכול לפרט על מה המבצע

בשביל המסכנים שחסמו להם את איביי בעבודה?

PROG3

New member
רק בשבילך :)

ב 29 לחודש באיבי UK , כל ה insertion fee יהיו 10 פני. אם אני לא טועה בלי קשר ל starting price שלך. כמובן שכל שאר הFEES עדיין בתוקף - גלרי , סבטייטל וכ'ו. ולמה חסמו לך בעבודה ? אולי חסמו רק באקספלורר , תנסה להוריד פיירפוקס אולי איתו זה יעבוד. חוץ מהעבודה שזה browser יותר טוב גם.

evilihi

New member
איך אתה מקבל את ההודעות האלה?

אני מקבלת רק את אלה של האמריקאי..

roeeya

New member
אם הייתי יכול להתקין פיירפוקס...

חסמו כי הם קקות, אבל משום מה אוקטיבה עובד אז אני יכול להעלות מוצרים
יש מחשב אחד שפתוח אבל אני לא יכול לשבת באיביי שיש אנשים, רק במשמרות לילה. זה רק ב 29 או מה 29 והלאה? אתה יודע שיש מבצע ב USA שאין עמלות GALLERY?

PROG3

New member
רק ב29

וכן אני יודע על המבצע בUS , זה לא רע. תגיד אתה שולח ברשום עם אישור מסירה ? כי עד עכשיו שלחתי את כל המכירות עם אישור מסירה. כל המכירות לארה"ב האישור מסירה לא חזר למרות שהם קיבלו , והמכירה היחידה למישהי בצרפת הגיע האישור מסירה. יכול להיות שאישורי מסירה מארה"ב לא מגיעים ? או שפשוט לוקח להם ממש הרבה זמן ?

roeeya

New member
הם נשלחים חזרה בדואר רגיל אז בטוח

לוקח מלא זמן. אירופה יותר מהיר. שלחתי מוצר לאנגליה ב 18/11, קיבלתי פידבק כבר ב 22/11. בנתיים שלחתי רק פעם אחת עם אישור מסירה (לפינלנד) סתם כדי לראות איך זה אני שולח רק רשום

evilihi

New member
אישור מסירה זה מיותר לטעמי

מעולם לא השתמשתי - דואר רשום מספיק. מה שמזכיר לי - כבר קיבלתי כמה פעמים דואר שהייתי אמורה לחתום על האישור מסירה - והדוור שכח להחתים אותי והאישור נשאר אצלי
אז פשוט חתמתי ונתתי את זה באשנב ביום המשלוחים הבא...

roeeya

New member
לדעתי רשום כן נחוץ, אם הלקוח לא קיבל

לפחות יש לך הוכחת משלוח (כמה שזה באמת שווה אני לא יודע) ואפילו אם אתה מוכן לשלוח לו עוד מוצר על חשבונך, תמיד יש את הטמבלים שישר יתנו פידבק שלילי

למעלה