ליסטינג ללא Insertion fee

gaya45

New member
ליסטינג ללא Insertion fee

באיביי.קום יש לי 50 ליסטינגים שאני יכולה להעלות ללא עמלת פרסום,עכשיו ניצלתי 35 מתוך ה-50 אז תכלס נשארו לי 15.אני בדרך כלל עושה את המכירות שלי ל-30 יום ,אז השאלה שלי היא כזאת כש-30 יום מסתיימים ללא מכירה ואני עושה רליסט אז זה נחשב לי כליסט חדש וזה נלקח מה-15 שעדיין נותרו לי או שזה לא נחשב כחדש וזה לא יילקח ממה שנותר לי? ובאופן כללי זה הטבה חד פעמית באיביי קום או שכל תקופה מסוימתת הם נותנים כמות של ליסטינגים ללא עמלת מכירה והאם במקרה וזה כבר מלחיץ כדאי לנסות בזירות אחרות שם ניתן ללא עמלת מכירה?

koldunia

New member
כל פעם זה מתאפס למיטב ידיעתי...

וגם אם לא זה רק 0.3 סנט לליסט

Sanchez

Member
נדמה לי ששהטבה הזאת היא פעם בחודש...
מעבר ל 50 הראשונים הליסטינג עולה $0.3 ולא 0.3 סנט.

Amiram_e

New member
ההטבה מתחדשת כל יום

בזירות אחרות תשלמי הרבה יותר עבור פרסום כל ליסט. שם אין מבצעים חינם.
לא מובן לי עדיין מדוע לא שינית את הליסטים שיתחדשו כל חודש אוטומטית. good till cancelled.
בפרסום ל-30 יום וביצוע RELIST , את מאבדת את הסטוריית המכירות

gaya45

New member
חברים תודה רבה על התשובות

יש לי עוד שאלה קצת הזויה,נגיד יש לי פריט שלא נמכר והחלטתי שאני לא רוצה להעלות אותו למכירה יותר ואני לחוצה עם הליסטינגים שללא עמלת מכירה,האם יש אפשרות (האם זה לא נוגד את כללי איביי) שאני עושה על הפריט הזה RELIST או SELL SIMILAR ובליסטינג עצמו ,אני מעלה מוצר אחר לגמרי אם תיאור שונה לגמרי פשוט ראיתי שה-50 ליסטינגים ללא עמלת חינם זה קשור ל-ITEM NUMBER והאם אני יכולה פשוט תחת אותו ITEM NUMBER למכור משהו שונה לגמרי או שהם רואים את התיעוד של כל היסטוריית הליסטינג וזה לא מקובל לעשות?עמירם תשובה לך-GOOD TILL CANCALED כבר עשיתי לחלק מהליסטינגים אך גם פה אני חוששת לעשות באופן גורף מכיוון שכתוב שהפורמט הזה מתחדש כל 30 יום ובשלב מסוים איביי יכולים לגבות כסף על הפורמט הזה -לדעתי זה שוב תלוי במספר הליסטינגים ללא עמלת הכנסה שנותנים לך בחינם לכן אינני עושה זאת באופן גורף,האם החששות שלי מוצדקות האם יכולים באיזשהו שלב לקחת עמלה על ה-GOOD TILL CANCELED ? אני מקווה שהשאלות שלי מובנות כי אני עצמי קצת מבולבלת -עדיין בשלבי לימוד המערכת.

Amiram_e

New member
בכל מצב שתבחרי את תשלמי עמלה כל חודש

אם עברת את החמישים חינם. אני לא מבין מה יש להלחץ מלשלם עוד חמש עשר דולאר. את בונה עסק.
אנשים שעובדים עם אתרים משלמים על שיווק דיגיטלי אלפי שקלים על מנת לקדם מוצר. פה יש לך מנגנון בילט אין של איביי שעושה את זה עבורך תמורת כלום כסף.
אם תחשבי בקטן זה יהיה העסק שלך.

כשאת בוחרת ליסט לתקופה של שלושים יום, זה נכון שיש לך שליטה על התהליך אבל מצד שני, אם מדובר במוצר שהוא לא חד פעמי, אלא שיש לך כמות ממנו, את מפסידה את הסטוריית המכירות שתקדם לך את המוצר. חבל.

Amiram_e

New member
את לא חריגה מכל אחד מהמוכרים החדשים

רוב האנשים חושבים כמוך.
אני לא אומר לפוצץ כספים בלי אבחנה. חשוב להיות שקול וזהיר. בסופו של דבר כולנו מצפים כמה שיותר מהר שיהיה לנו החזר להשקעה, אבל צריך גם להגדיר תקציב ותקופת זמן שנבחן את העסק.
אני לדוגמה, מוכר באיביי כבר חמש שנים. בהתחלה באמת חיפשתי רק מוצרים וספקים ללא סיכון, כאלה שאני אשלם רק כשאמכור. הבנתי תוך פחות משנה שאם אשקיע בסחורה משלי ואשלם עליה מראש, אקבל מחירים יותר נמוכים וכמובן ארוויח יותר.
כשהתחלתי לעבוד עם הספק הראשי שלי, הוא הציע לי להתחיל עם מוצר מסויים שעלה לי 2.5 דולאר ליחידה. בהתחלה חששתי וקניתי רק חמש יחידות. כשראיתי שהמוצר נמכר טוב, קניתי 20 יחידות. אחרי שראיתי שהמוצר ממשיך להימכר קניתי כמה מאות.
גם היום, אחרי שלוש שנים עבודה יחד, הוא מציע לי מוצרים שחלקם אני מכיר וחלקם אני לא ואני קונה מהם בזהירות. ככה זה. פוחדים לקחת סיכונים. מצד שני, ככל שתהיי יותר יזמית ותחפשי מקורות ותנסי לפתוח את הראש ולבדוק את השוק, ההצלחה תגיע.
אם תסתכלי רק על החור של הגרוש, זה העסק שתבני. משהו שיכניס לך כמה מאות שקלים בחודש, דמי כיס.
הכל עניין של השקפה.
בגלל זה יש בעולם אנשים שכירים ויש אנשים עצמאיים.
כל אחד מהאופי שלו. זה בסדר.

למעלה