ליסטן

Guy Schlesnar

New member
ליסטן

עם איזה אוטובוס אני יכול להגיע למקום שבו עושים את התאוריה בראשון? פעם שעברה עשיתי בחולון,וכל מה שאני יודע על המקום בראשון זה שהוא בשיכון המזרח. אבל איפה בשיכון המזרח או איך להגיע אין לי מושג.
 

cobainos

New member
עזוב אותך ראשון

אי אפשר לדעת מתי זה פתוח מתי זה סגור סע לחולון ותעבור הפעם!(אל תדאג גם אני עברתי תאוריה שנייה)
 

Guy Schlesnar

New member
היום זה פתוח בראשון

כל שבוע שני יש בראשון,והיום יש. השאלה היחידה זה איזה קו לקחת או איפה בדיוק זה התאוריה.
 

Guy Schlesnar

New member
איזה קקה

פורומים של מכוניות רק מבאסים. כשידעתי שקיבלתי את האוטו,הלכתי לשאול עליו בפורום מכוניות,ואמרו לי שזה חרא של אוטו. ועכשיו כשאני לומד ומוכן לתאוריה דרך האתר למד,בפורום תאוריה אומרים שלא לסמוך על האתר הזה... זונות כולם,הורסים לי את הביטחון.
 

Flower Powerr

New member
אני למדתי מהאתר הזה

בלי שום ספר בלי כלום ועברתי תיאוריה ראשונה
 

Guy Schlesnar

New member
גם אני למדתי רק משם

בפעם הראשונה למדתי רק תמרורים ושליש מהחוקי תנועה,וגם ככה יום,שבוע לפני הבחינה. הפעם למדתי את כל החוקי תנועה,ועשיתי כמה מבחני תאוריה לחזרה.
 

Guy Schlesnar

New member
of course

גם הבוחנים בראשון יותר נחמדים מהבוחנים בחולון. בפעם הראשונה,בחולון,הבוחנים היו אנשים עצבניים,מעצבנים ומתוסכלים. רק אחת עברה בכל הזמן שהייתי שם. זה קשור? נראה לי שכן. בראשון לעומת זאת,הבוחנים היו אחלה,וגם הרבה עברו. אז לעשות רק בראשון,אם 113 שקל כפול 2 זה יקר מדי בשבילכם.
 
גיאגיא...

אם נכשלת אז תסתום במקום להתלונן
כי אני עברתי תיאוריה ראשונה-בחולון וכל האנשים שהיו שם, שאני ראיתי, עברו ואני מדברת על עשרות.. אז גיא תתמודד.. אהה ו.. אישה עברה לפניך תיאוריה חע חע חע
ארמגדון גיאגיא אני מתגעגעת אליך.. אולי תבוא אליי?
 

cobainos

New member
מזל טוב גבר גבר!

ואני נכשלתי ועברתי בחולון.איך זה בכלל יכול להיות קשור לבוחנים תגיד לי?
 
הרישיון שלי הכי מבדר! ../images/Emo6.gif

אני עשיתי את התיאוריה שלי 3 חודשים לפני שהתחלתי ללמוד נהיגה, בבית הספר שלי. בחינם. התחלתי ללמוד נהיגה, נהגתי ז-ו-ו-ע-ה בשיעורים (לא ברמות מסוכנות, אלא פשוט בצורה זוועתית. אולי זה קשור לעובדה שאני לא רואה בלילה כלום ואין לי משקפיים כי אני אנטי-משקפיים). בשיעור 31 המורה שלי עשה לי טסט פנימי שעברתי - ולמה עברתי? כי הטסטר בדיוק קיבל טלפון מאשתו הלחוצה והוא בכלל לא הסתכל על הנהיגה שלי. בשיעור 34 אמרתי למורה שלי שזה לא מקובל עליי שהוא לא מגיש אותי לטסט. בתגובה הוא צחק ואמר: "סע, סע...". אז אמרתי לו שאני רוצה לגשת. ומה אכפת לו? שיגיש אותי - ואם אני אכשל - אז הלכו 400 ש"ח. הוא נתן לי כמה טיפים לטסט: 1. "אל תדבר עם הטסטר, אם יש סיבה אחת שתכשל היא רק בגלל שאתה קשקשן" 2. "אל תשחק עם הרדיו, טסטרים אוהבים רשת ב' או גלגל"צ, אל תנסה לקלוט את 106FM באמצע כביש בין-עירוני" 3. "אל תחתוך נהגי מוניות. זה לא יועיל לך" 4. "בחנייה... פשוט תחנה יותר טוב ממה שאתה חונה עכשיו..."
הגיע יום הטסט. ה- 1 בינואר 2004. השיעור ב- 8:00 בבוקר. הטסט נקבע ל- 9:20. איתי באוטו היה בחור בשם רועי (מהשכבה של נעם, בגימנסיה). איך שנכנס הטסטר, הרגשנו שהוא מניאק. בדיעבד התברר שזה שמחה, טסטר שהכשיל חצי מהכיתה שלי. עם רועי הוא היה קשוח מאוד. הרבה מעבר טסטרים רגילים. ואז הגיע תורי... אני נכנסתי לאוטו, שמתי חגורת בטיחות עליי, העברתי לראשון והתחלתי לנסוע. פתאום, out-of-the-blue, הטסטר שאל אותי מאיפה אני. אמרתי לו. מסתבר שהוא לימד בבית הספר שלי. ככה פתחנו שיחה א-ר-ו-כ-ה. בין היתר, התברר שהבחורה איתה יצאתי באותה תקופה היא הבת של החבר-הכי-טוב של הטסטר, ושהוא מעריץ את קבוצת הכדורסל של הגימנסיה (WTF?!). חניתי במשרד הרישוי. הוצאתי את המפתח. הודיתי לו בנון-שלנטיות ועברתי לצד האחורי של האוטו. עוד באותו יום קיבלתי את הרישיון שלי, ואת ה"נהג חדש ומטומטם" מהמורה שלי. אבל, היי, גיא. מזל טוב!!!
 
חחחחח סיפור נחמד ../images/Emo6.gif

אם אני לא טועה גם לטסטר שלי קראו שמחה... כנראה אותו אחד, וגם אני עברתי איתו טסט ראשון
 

cobainos

New member
אחלה סיפור

שמחה ארבייטמן הוא בוועד ההורים של הגמנסיה אני חושב ויש שמועות שהוא נחמד. אני אישית לא נתקלתי בו(מוזר הא?נתקלתי בכ"כ הרבה...) מי זה הרועי הזה? אגב,יש משהו רע בלהעריץ את נבחרת הכדורסל של הגמנסיה?גמנסיה אימפריה!
 

חןשסק

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

אני לא חושבת שזה משנה אם אתה בראשון או בחולון. זה פשוט כמה למדת ואיזה טופס נפל לך.
 

Guy Schlesnar

New member
תודה רבה!

אבל זה בינתיים רק תאוריה,לא משהו מיוחד. את המזל טוב צריך לשמור לטסט (בתקווה עוד חודש). ועומרית anytime baby
 
למעלה