ליסמין ויסעור וכל השאר

ליסמין ויסעור וכל השאר

מה הקטע שלכם?? ומה ההסבר למפגרים שאתה יסמין כותב לי.מה זה נעלבתי חברה אני לא הגננת שלכם, אני השגתי רופא לפורום. יכול להיות שדר´ כצנלסון בתורו יסכים להשתתף, ועד אז מי שרוצה לשמוע את דעתו של כצנלסון שיכתוב לו שאלה אישית. אני מניחה שהשאלה כבר תגיע אליו מצרפת לכם שם של אתר אהוב עלי במיוחד אפשר לשלוח ברכות בכל נושא אז שתהיה לכונו שנה טובה (כבר נראה לי נאיבי אחרי מה שקרה בנויורק) תגידו את האמת עולם כ"כ מכוער מלא מטורפים

לדליה וכל השאר...

את אמנם אפצ´י (אגב, לשנייה שכתחי שמדובר בכלי תעופה וחשבתי להגיד לבריאות...) אבל לתחושתי יסעור הוא עוד כמה כמו אולי חרמונה ולבנון... שוב אני כותבת לך בפורום, למרות שאנחנו מדברות כמעט כל יום, כדי - כמו יסמין וחבריו - להכניס עוד קצת חיים לפורום. אני מאמינה שמה שיסמין עושה זה בדיוק אותו דבר, ובטח שלא הייתה לו כל כוונה להעליבך. אני לא כותבת זאת כדי להסביר את יסמין או להתנצל בשמו - אני יודעת שהוא מבוגר ויכול לטפל בעניניו בכוחות עצמו ( וליתר ביטחון אני מתנצלת בפניך יסמין מראש...)- אני דווקא כותבת זאת כדי להסביר נקודה אחרת. לדעתי, המשתתפים בפורום מועטים בהרבה מהכינויים שמופיעים, ואנחנו עדיין צריכים לעשות מאמץ לעניין משתתפים נוספים. השתתפות של משתתפים רבים יותר תתרום, ללא כל ספק, הן להם והן לאחרים. מקווה שאחרי ש"לנשום חופשי" הקרוב יצא תהיה התנפלות על הפורום ואם חלילה לא נצטרך לחשוב על דרכים אחרות. העובדה, למשל, שדר´ אוגרטן אינו מוצף בשאלות (אולי למזלו...) היא לא כי אין מה לשאול אלא כי מעט נכנסים לאתר.

יסעור

New member
לריקי

את ממזרתה הרבה יותר מה שאת נראית. או אולי "יש לך יכולת אבחנה מעניינת..." והמבין יבין...

יסעור

New member
הבהרה ליסמין

הרמז היה למעשה לריקי, אבל אני מרגיש שאני מוכן להסביר גם לך, כי מגיע לך! התכוונתי לכך שריקי הבינה שיסעור הוא לא הכינוי היחיד שלי, ומכאן שמספר המשתתפים בפורום הוא קטן מהנראה.

jasmine38

New member
לדליה

חבל שבוחרת להעלב? יסעור פנה ביקש ושאל, ולא השבת לענין, את שאלת בעצמך : ""לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה מכצנלסון??"" ולכן הבאתי בפניך את הדברים, בכדי לשחזר אותם בהקשר הנכון. בכדי שלא תלכי לאיבוד. הצצתי ונפגעתי
, ואני ברד"כ לא מסתובב עם
. לפעמים יש רושם שאת קוראת "מהר", ואו לא קוראת עד הסוף, ומפספסת (פסיק פה ונקודה שם), ואז מתקבל הקשר אחר. ואז את מגיבה לא לענין, ואז יש
, ואז יש "אקשן" (כמו שאת אוהבת?) . (אל תעלבי בבקשה, זו ביקורת בונה, עם כוונות טובות).
* אם נשתדל להקפיד להגיב לתגובה ואו להודעה ,במקום המתאים (בעקבותיה) ולא כ"הודעה חדשה", יהיה סיכוי, למצוא את השתלשלות התגובות לנושא זה או אחר. שאם לא כן, לכשיותר גולשים ירצו להגיב בפורום, נאבד את הצפון להתר´ יסמין

יסעור

New member
לדליה גם ממני

אני כבר הרבה זמן חושב על התפקוד שלך כמנהלת הפורום, ונדמה לי שכבר כתבו לך פעם שאת רוצה לתפוס את שני הקצוות בבת אחת. גם לנהל וגם להשתתף, ויש בלבול. איך את רוצה שאני אגיע לד"ר כצנלסון, למשל?! אם יש למישהו שאלה שלא נראית לך אז את לא מאפשרת קשר עם הנשאל? הרי לגבי שאלות אחרות את מצאת משיבים כל כך ביעילות?! ולמה את צריכה להתווכח כל הזמן? אפילו לריקי את מגיבה בארסיות?! ותחשבי על זה...

למעלה