ליסמין ולכל השאר

ליסמין ולכל השאר

הרעיונות שלך יפים מאד, אבל, אבל עד שהשגתי רופא לפורום זה היה לא קל ואינני מתכוונת לרופא הנוכחי הוא דוקא נענה ברצוןוגם הרופא שיהיה אחריו וכבר הבטיחו לי רופא שלישי ז"א עד 30.2.2002 יש לנו לווי מקצועי. אין לרופאים זמן להתחיבות לבקר בפורום בשעה קבועה ביום קבוע. בואו נהנה וננצל את ההענות הקימת. לבגי שאלות למומחים אחרים אתם מוזמנים להציג כל שאלה ולכל מומחה מנהל הפורום יפנה את השאלה.מחר אנסה להשיג את אחת הדיאטניות ואבקש ממנה לתת תשובות בפורום. לשאלתך בעלת ההיבט הפסיכוסוציאלי, ריקי נכנת לאתר כל יום אני מניחה שהיא הבינה כמוני ששאלתך מכוונת לנסיונם של הורים אחרים ואכן שתי האמאות הפעילות בשטח השיבו לך. אותי מדאיג מספרם המצומצם של המשתתפים. הבוגרים חולי ה CF נעלמו לנו לגמרי לצערי הרב

jasmine38

New member
לדליה אור

הבהרה כוונתי היתה לתאם עם מומחה X, יום אחד בלבד, לדיון בתחום התמחותו. ולתאם עם מומחה Y , יום אחד בלבד, לדיון בתחום התמחותו. המרחק בין הימים יכול להיות שבוע או שבועיים ואו יותר(לא חייבים מרחק ימים קבוע). ולגולשים תהייה מעיין רציפות סבירה בהופעת מומחים. התאום עם המומחה יהיה ליום ספציפי אחד בלבד, ללא התחייבות לימים אחרים. בפעם אחרת, ניתן להביא מומחה אחר מאותו התחום בדיוק. מבחינת המומחים מדובר בהופעה אחת בודדת בפני הפורום ואו פעם אחת במספר חודשים. כדאי לנסות לעניין את המומחים ברעיון, ויתכן שימצאו בו עניין חיובי, יותר ממה שאנו מדמיינים. בברכה

יסעור

New member
אם כבר אז כבר

עם כל הכבוד לרעיונות המקוריים והפורים (באמת, לא בציניות)! הבה ונוכיח שיש צורך במומחים. אני בטוח שאם ישאלו שאלות דליה כבר תדאג לתשובה של מומחה, ואם יתגלה שיש מבול של התעניינות בנושא מסויים היא כבר תדאג להעינות גם לרעיון שלך. ומה קרה עם האמונה שאנחנו יכולים לעזור לעצמנו, לפעמים אפילו יותר ממומחים? אתה חושב שאיזה פסיכולוג יודע יותר טוב מעשרות הורים של חולי cf, איך מגיבים הורים אחרים בגן, ולמה כדאי להתכונן? הורים - איפה אתם? בוגרים - מה הזכרונות שלכם? אגב (שמתם לב שיש לי אגב בכל תשובה)? הזכרונות שלי מהגן הם מאוד טובים. שיחקתי עם הילדים כמו כולם, בכיתי כמו כולם ושמחתי כמו כולם. ההרוים שלי, עד כמה שידועלי, לא עשו ענין גדול מזה שאני חולה cf, ובטח אף אחד מההורים לא התענין בי במיוחד- חוץ מזה שהייתי, כמובן, הכי יפה והכי חכם... ככה ההורים שלי מספרים (סתם...)

jasmine38

New member
ליסעור שהתעורר ../images/Emo32.gif

1. מתוך הנחה שלא עיינת בכל תהליך התכתובת בפורום ואו אולי רק פיספסת; אני קצת כועס עליך ועך חבריך, שנקראו להגיב לענין ה"גן", ואיכזבו. הנני מפנה אותך לעיון
חוזר בפניתי מיום 28.07.01 ומיום 24.08.01. 2. הפניות הנ"ל כוונו להורים וילדהם, ולא לרופאים ואו פסיכולוגים. אכן ביקשנו לשמוע מנסיונכם. ועדיין לא מאוחר להרחיב בנושא! ההצעה לבקש ממומחים להגיב, באה מצידה של דליה אור, שהביא אותי לרעיון של שילוב יום דיון עם מומחה. 3. הנני מפנה אותך לעיון
חוזר, לתגובתי מיום 04.09.01 ובמיוחד ל "נ.ב." , בו אני מציין שדעת בעלי הנסיון חשובה בעיני מאוד. להתראות ילד גדול והכי יפה.............. לידיעתך: גם אנו חושבים שהילד הנסיך שלנו, הוא הכי שיש
כמו כן, הוא אוהב המון
.

ליסעור

לעינין היופי, מה זה הייתי? האם היום אתה לא יפה, אז שלח תמונה לעינין החכם, אספר לך, לפני עשרים שנה ויותר אמרו לנו הרופאים הבודדים שהיו שחולי CF הם בעלי אינטלגנציה גבוהה. וההסבר או ההנחה היתה שמכוון ועושים פזיותרפיה עם הראש למטה הרבה חמצן מגיע למוח וזה עושה את הסיאפניקים חכמים מה דעתך??? זו לא בדיחה!

jasmine38

New member
לדליה -בענין החוכמה

אם יש שמץ של אמת, בדבר חוכמתם של הסיאפניקים, הוא יכול לבוא מאורח החיים הקפדני יותר, מבחינת משמעת חובות ואחריות, שמפותח אצל הסיאפניקים. ולכן, אפשר שלומדים יותר ברצינות. וזה ממש לא בצחוק
נ.ב. 2 בלילה, באמת שעה מטורפת

למעלה