ליסמין

ליסמין ../images/Emo1.gif

כבר יש רופא בפורום אז אתה נעלמת לי? לא בא בחשבון!!!! בגלל שאלותיך בנושא הסברה העלתי בישיבת ועד את הצורך הדחוף בחומר הסברה לגני הילדים ולבית הספר, זה בתוכניות. אני רואה כל ערב את הפורום ומניחה שעוד עינים מסתכלות

jasmine38

New member
לדליה אור ולידיעת כולם ../images/Emo27.gif ../images/Emo27.gif

תודה על הפירגון. אני בפורום כמעט כל יום. כשיש לי מה לכתוב, אני עושה זאת. לצערי אני בין הבודדים, שלא רק "מציצים" בפורום. * אנו מברכים על הצטרפות מומחים (רופאים) לפורום. וכשיהיה לנו מה לשאול, לא נתבייש לעשות זאת. את התשובות הרפואיות (ולשביעות רצוננו) אנו מקבלים בדר"כ מהרופאים המלווים בשניידר. * שאלותי הקודמת, בעלת היבטים פסיכולוגיים, ויש להפנותה לממוחים בתחום זה, ולא לרופאים. יהיה נחמד אם יתווספו לפורום, מומחים מכל התחומים בנוסף לתחום הרפואי,(פסיכולוגי,דיאטה,גסטרו וכו´). התחום הסוצילי וכו´, מכוסה מצויין, ע"י ריקי מכלין. יש לי רעיון לנסות להביא לפורום מומחה ספציפי ליום ספציפי אחד. (פעם בשבוע\חודש). לפרסם בפורום, (מספר ימים מראש)את יום הדיון, שם המומחה ותחום התמחותו. הגולשים יוכלו להציג בפורום שאלות לדיון. אם הרעיון בר השמה, יש לי רעיון טכני פשוט, לאופן ניהול ההתכתבות בדיון.
* נ.ב. כפי שאת יודעת ההענות לשאלתי היה מאכזבת, ותשובות בעלי הנסיון האישי, נחשבת בעיני לא פחות מדעת מומחים. אני הצגתי שאלה (שאינה אישית בלבד),מתוך ידיעה שמדובר בנושא שמוכר ואו "מציק" לרוב. שאמורה היתה לעורר הרבה גלים, אך, בקיץ אין רוח חזקה, ותנאי הגלישה לא משהו.

למעלה