ליעלי2- אני מקווה שלא אכפת לך-

nikit1

New member
ליעלי2- אני מקווה שלא אכפת לך-

רציתי לשאול מה מצבכם מבחינת התכנונים. אם אני לא טועה אתם מתחתנים שבוע לפנינו ( אנחנו ב 21/2) ורציתי "להשוות"...לנו בינתיים יש מקום- גן אמנים וDJ-"פלסטלינה", קבענו פגישות עם צלם ובר אקטיבי. מה אתכם? אני באמת מקווה שהשאלות לא מפריעות, אני פשוט רוצה לדעת איפה אנחנו עומדים, האם קצב התקדמות התיכנונים שלנו הוא סביר... בתודה...

יעלי2

New member
ל nikit1 דוח מצב התקדמות, לבקשתך ../images/Emo42.gif

אז ככה: אנחנו מתחתנים ב 14/2/2002 מקום-סגור: טראסק נמל ת"א חליפה לחתן: יש. חליפה, חולצה ועניבה תואמת, חולצה קלה ויפה לריקודים וחגורה. חסר נעלים. קייטרינג: נקבעה פגישת סגירה עם "פרי הארץ" למייד אחרי סוכות. צלם: הומלץ לנו צלם שצילם חברים בשנה שעברה. צריכים לקבוע פגישה לקדם ענינים. שמלה: תחילת חיפושים מחר יום ד´. מוסיקה: עדין אין. פלסטלינה על הכוונת, אבל המליצו לנו גם על די ג´יי ניר שמיייח. מישהו שמע עליו? הזמנות: ראינו הזמנות מענינות וקצת שונות. עוד ניראה בענין.נראה זה הכל לבינתיים. אה, אנחנו מחפשים גם מעצב/ת במחיר סביר. נ.ב. יש לנו כוונה לעשות כרטיסי תודה לאורחים, אז אנחנו חושבים לעשות את זה באופן עצמאי. ספרי עוד.

nikit1

New member
את ממש מעשית, כל הכבוד! ../images/Emo41.gif

אנחנו לא כ"כ מאורגנים...האמת שיש דבר שמאט את קצב התכנונים והוא עובדת היותו של החתן קצין בקבע- הוא נמצא רק בסופי שבוע וגם לא תמיד. בכל אופן- אני מתלבטת לגבי השמלה היות ועשיתי סיבוב מדידות קצר בדיזנגוף לפני כחודש. בהתחלה רציתי שמלה ממש פשוטה, אח"כ החלטתי שאני צריכה שמלת כלה "לפי הספר" ועכשיו אני שוב לא בטוחה...אני חושבת שאנסה ללכת על משהו באמצע. בכל מקרה- גם אני מתכננת בשבוע הבא ללכת לחפש שוב (תספרי מחר מה ראית).הזמנות החלטנו לעשות לבד וקיבלנו המון טיפים כאן בפורום, אני מקווה שאכן נצליח.בר אקטיבי- "אקסטזה"- עסק של חברים של אסף (בן זוגי). לגבי איגרות תודה לאורחים- חשבנו להזמין בלונים עם תאריך, השמות שלנו ותודה ולשים על מכוניות האורחים בזמן שהם בפנים.וכאמור צלם עדיין אין (קבענו רק פגישות) וגם אין מה לדבר על בגדים לחתן...תודה ששיתפת אותי

יעלי2

New member
NIKIT בקשר לבלונים

גם אנחנו חשבנו על בלונים על האוטו, וגם על לשים כרטיסי תודה על מגב המכוניות במהלך הערב. אבל היות ושיא פברואר עלול להיות מאוד גשום (וצריך לטפל בענין במהלך הערב/לילה) ירדנו מזה. חוץ מזה שאת ההזמנות לא נעשה לבד, אבל לגבי כרטיסי התודה ממש בוער בעצמותי לעשות כרטיס תודה מקורי. אבל עוד נראה.. אשמח אם תעדכני מה המחיר שסגרתם עם קייטרינג פרי הארץ.

nikit1

New member
יעלי, למה את חושבת שסגרנו עם "פרי

הארץ"? אנחנו עם הקייטרינג של גן אמנים. ולגבי הבלונים את צודקת לגמרי, לא חשבנו על זה לעומק...

dorlim

New member
איזה הספק !!!

אנחנו מתחתנים במרץ וחוץ מגן ותאריך כלום לא סגור הצלחתן להלחיץ אותי קצת...

nikit1

New member
../images/Emo39.gif אין לכם סיבה להיות בלחץ

פשוט היות ואני סטודנטית רציתי לסגור כמה שיותר דברים לפני תחילת הלימודים...איפה החתונה?

למעלה