ליעל קליימן

דני ספן יקר

אנני יודעת מי אתה , אם הינך מטפל אתה מוזמן לתרום מניסיונך ומהידע שלך, אם הינך סתם גולש אז באמת צר לי לאכזב אותך ואני בהחלט מצטערת שאינך מרוצה מרוח הפורום. אני אינני מטפלת בקינסולוגיה ובתחומי ההתמחות שלי אני מנסה לענות לכל שאלה - לא תמיד יש לי תשובות ונראה לי מגוכח לתת תשובות סתמיות רק לשם התשובה.. אם לקינסולוגיה יש תשובה לכל טיפול אדרבה שיעזרו לשואלים.. אינני חושבת שיש פה נסיון להשתלטות - סה"כ מטרת הפורום היא לתת מענה לשואלים וכל תשובה מתקבלת בברכה. בכל אופן תודה על ההערה יעל

דני ספן

New member
ליעל קלימן - תגובה

היי, אני גולש באתר זה כבר זמן מה, אני מאד נהנה מן הגלישה ובאינפורמציה המתגלגת בפורום. עד עתה לא הגבתי להודעות כיוון שלא היה לי מה להוסיף... , אני חייב לציין ,שבפורום זה יש באמת אנשים שמבינים בתחום או לפחות ככה זה נראה באינטרנט ( מבחינה ויזואלית ) באשר להודעתי, זו הייתה צינית לחלוטין, אך יחד עם זאת, נאמרה למטרה אחת - שהגולשים ידעו ...שאין שיטה אחת, אין טובה יותר או טובה פחות, מדובר בסה"כ בחיבור של אנשים עם שיטה שמועדפת עליהם. הדבר החשוב ביותר שאל לנו לשכוח הוא שההחלמה של המטופל תלויה ברצונו שלו להשתנות והמטפלים למיניהם יכולים להיות רק אמצעי / כלי עבור אותו מטופל כדי לעשות את השינוי לקראת ההחלמה. אני מוכרח לציין, שאני מאד נהנה לקרוא את תשובותייך והמלצותייך, אלו מאד רציניות ואמיתיות. באשר לתגובתך זו - אני לא מתפלא שנתת לי תשובה מצויינת שכזו. :) בידידות.... והמשך גלישה מהנה לכולנו... תודה, דני

חס וחלילה ...

באמת באמת שלא התכוונתי. עכשיו כשקראתי שוב - זה באמת נקרא רע אבל אז זה נכתב בתום לב . סליחה מכל מי שנפגע
יעל

למעלה