ליעל של צביקה - בקשר ללירון

אתי@

New member
ליעל של צביקה - בקשר ללירון

נו, יש חדש בעניין האיפור שלך??? הייתי אצלה ביום שישי - היא באמת מתוקה, נורא משתדלת ומנסה לעשות את העבודה הכי טובה שאפשר. הבעיה היתה שהאיפור לא היה עמיד מספיק לדעתי. אחרי שעתיים הצללית הפכה ל - "פסים פסים" על העפעף ואחרי 4 שעות נהיו לי קמטים (!!!) מתחת לעין. אלו דברים שלא קורים לי כשאני מתאפרת בעצמי (בעיקר לא הקמטים...). אני כ"כ שמחה שנשארתי עם האיפור ולא הורדתי אותו מיד, אחרת לא הייתי יכולה לראות את זה
... לך לא קרו התופעות האלו???

יוווווווו עכשיו הפחדת אותי....

אני לא נשארתי עם האיפור להרבה זמן, כי זה היה בערב, והיא איפרה לי רק עיין אחת, ובדיוק הלכתי להורים של צביקה, אז לא רציתי להפחיד אותם, אז הורדתי את האיפור מיד אחרי.... לא יודעת כנראה שהייתי ישנונית באותו היום, ולא חשבתי על המשמעויות.... נראה לי שאני צריכה לחפש מאפרת אחרת.... מה עושים אם נתתי לה כבר מיקדמה? אפילו כפרה על הכסף, אבל איך אומרים לה שלא רוצים אותה??!!! איזה לא נעים....אני מתה.... חוץ מזה, את מי אני אקח??? נראה לי שאני צריכה לחפש מחדש...

אתי@

New member
עד יום שישי לא חשבתי שהאיפור צריך

להיות כזה סיפור - מה כבר יכול להיות לא בסדר??? אבל מסתבר שזה כן סיפור... גם הסגנון איפור שלה היה פחות לטעמי, היא עשתה לי פנים נורא חשוכות וגם ככה יש לי עיניים כהות, ריסים כהים והמון נמשים - אני לא צריכה עוד בלאגן בפרצוף... בכל מקרה, זה עניין מאוד אישי ולא קשור למקצועיות שלה, כי היא מאוד השתדלה לעשות רק מה שאני אוהבת... אני לא אהבתי ומישהו אחר היה מאוד אוהב...
מה קורה עם אלבכרי??? את לא חושבת אולי לקחת אותה???

אני חושבת לקחת את אתי, ואני גם

חושבת שאני צריכה לראות עוד משהו, שונה, לא אתי ולא לירון, בשביל לקבל אולי פרספקטיבה אחרת לנושא. אולי אחרי הכל אני כן אחזור לאתי. הצעות?

אתי@

New member
כשעשית איפור נסיון אצל אתי, האיפור

היה עמיד מספיק במשך כמה שעות???

כן אבל זה לא כל כך פשוט.

אין לי פשוט כוח לכתוב את כל הסיפור. אם את רוצה את מוזמנת לכתוב לי לאי מייל את הטלפון שלך ואני אתקשר.

*שיר

New member
אני יכולה להציע לך מאפרת חמודה

ועדינה, אבל אני יודעת שאם בסוף לא לוקחים אותה, אז משלמים לה על איפור הנסיון. אז אם את רק מחפשת בשביל המימד הנוסף, לא נראה לי שכדאי לך. אם את באמת מחפשת, אשמח לתת לך את הפרטים.

*שיר

New member
מאשה היא מעצבת שיער, לא?

השם של המאפרת הוא אושרת, הטלפון שלה הוא 6477011 או 894970-050.

אם את מעוניינת לנסות עוד מאפרת

זכור לי שגם אינצ´ה הזכירה מישהי. זה היה בפורום הקודם אבל אם תרצי ואינצ´ה לא תיכנס לכאן בזמן הקרוב. אני יכולה לנסות למצוא לך את הטלפון שלה. היא איפרה את אחות של חברה שלי ואני חושבת שהן היו מרוצות עד הגג. בכל מקרה אם את שואלת אותי- אני הייתי בכל זאת לוקחת את אתי, בתור אחת שעברה קורס איפור מקצועי (אני...) הרגשתי מאוד בטוחה בידיים שלה. ושוב אם את לא בטוחה, תנסי עוד מישהי. עד שהרגשת שהגעת למנוחה ולנחלה

נופר30

New member
מצטערת להתערב לכן אבל

אם אתן מעוניינות יש בחור שנקרא בני קידר ( הוא מאפר אצל נינה ריצ´י) האיפור שהוא עושה מדהים וגם עמיד הוא היה אמור לאפר אותי במה שהייתה אמורה להיות החתונה שלי הוא גובה 150$ אבל אךאמא שלי אמרה הוא שווה כל אגורה הטלפון שלו 587637-054

למעלה