ליעל של צביקה- ההתלבטות שלך הזכירה

ליעל של צביקה- ההתלבטות שלך הזכירה

לי, את התחלת חיפושינו לנותני שרות. אני משתפת אותך בסיפור הקטן הזה, ואשמח להתלבט יחד אתך אם תרצי, בטלפון. הדבר הראשון שרועי ואני חיפשנו היה צלם, הצלם הראשון שראינו היה אילן לורנצי ואחריו ראינו עוד ארבעה!!! בסופו של דבר הלכנו ללורנצי וזה גם אחרי פגישה נוספת. מה שקרה בסופו של דבר שכל הפגישות האלה רק בלבלו אותנו יותר ועד עכשיו אני חושבת לעצמי אם עשינו את ההחלטה הנכונה. כתוצאה מההתנסות הזו כשהלכנו לראות d.j בחרנו את הראשון שראינו (שבלול). פשוט לא רצינו לעבור את החוויה המייאשת הזו שוב. הגענו למסקנה רועי ואני שגם שמענו מספיק המלצות מאנשים שאנחנו סומכים על טעמם וגם אהבנו את הגישה של שבלול. כך שלא רצינו להיכנס להרפתקה של כל הבילבולציה הזו שוב. אני לא יודעת אם המסקנה שלי נכונה גם לגבייך, אבל אולי בעצם מספיק לך אם המאפרות שראית (והכוונה גם לאתי וגם ללירון) אולי עוד אחת נוספת תעשה ממש באלאגן? בכל מקרה כמו שכתבתי בהתחלה- אני אשמח לעזור לך בהתלבטות תשלחי לי e-mail עם הטלפון שלך ואני בשמחה אחזור אלייך

אני לא חושבת שזה המצב אצלי.

במקרה של כל נותני השירות אני מאד מרוצה והיינו מאד החלטיים. ראינו כ - 5 גנים, והחלטנו ללכת על הגן שהכי אהבנו - גן האמנים, שאותו ראינו ראשון. ראינו את אילן הניג מקליינטה, וסגרנו איתו במקום. ראינו שלושה צלמים וסגרנו עם השני, באופן כללי, כשזה זה, זה זה. למרות שהייתי מרוצה מאד מאיפור הניסיון אצל אתי, וגם אצל לירון, משהו לא שקט לי בבטן. לא יודעת להסביר מה. כאילו שזה לא מה שצריך מבחינה קוסמית לקרות. אז נראה לי שאיפור נסיון נוסף יכול לעזור כאן. אני גם רוצה לספר שהאיפור הוא הקטע שלוקח לי הכי הכי הכי הרבה זמן, בכל החתונה הזו. בחיים לא חשבתי שאני אתעסק עם זה כל כך הרבה זמן, ואשקיע בזה כל כך הרבה אנרגיות. וזה כבר מעצבן אותי....

מצטערת אם ההודעה שלי נשמעה כביקורת

זו ממש לא היתה הכוונה. אני כל כך מבינה אותך בעניין הקוסמיות, גם אני הולכת עם תחושות הבטן שלי. בגלל זה הצעתי שנדבר בטלפון- אולי זה יעזור. לא בשביל לשכנע חס וחלילה, אלא כדי להבין מאיפה נובעת הבעיה... בכל מקרה אני אשמח להשיג לך את הטלפון של המאפרת של אינצ´ה. והעקר- תתעודדי, כי בסוף למרות כל הרדיפות אחרי המאפרת את תרגישי הכי טוב כשתקחי את ההחלטה הסופית.

תודה. לא ראיתי את הודעתך כביקורת

בכלל, רק פרקתי קצת.... איך אינצ´ה היתה מאופרת? האם היתה מרוצה? אני בכלל שוקלת לטפל בנושא לאחר שנחזור מארה"ב כי הנושא ממש מעצבן אותי, ונמאס לי לטפל בו. מצד שני, אני לחוצה על לסגור את זה כבר. אתם מתארים לכם שזה הנושא היחיד שעוד פתוח??!!! נראה לי ממש מוזר. בכל אופן, אני רוצה קצת להרגע עם הקטע. לא בטוח אפילו שאני אתקשר למאשה קוטון של מזלונה, נראה כבר איך ישב לי בבטן.... אבל תודה על האיכפתיות

זו לא אינצ´ה שהיתה מאופרת אלא

חברה שלה, שהיא במיקרה אחות של חברה שלי
... וגם מאינצ´ה כאן בפורום הבנתי שהיא משהו, וגם מאחותה. אני לצערי לא ראיתי. אני בעד להרגע... לסוע לחו"ל ולחזור במלוא המרץ

*שיר

New member
יעל, אני ממש מבינה אותך ../images/Emo20.gif

כשזה זה - אז יודעים שזה זה. וכשזה לא, אז משהו לא שקט בבטן. זה קרה לנו עם הצלם ועם הגן שבחרנו. להרגיש יפה ומאופרת נכון, זה מאוד מאוד חשוב. לכן, אל תתביישי לבדוק עוד כמה מאפרות. את תדעי כשתתחברי למאפרת הנכונה.

אתי@

New member
מוזר, גם אני חשבתי שעניין האיפור לא

צריך להיות יותר מידי מסובך, ובסוף יוצא שזה הרבה יותר מורכב ממה שחשבתי...

לפי דעתי יעל של צביקה צודקת..

נכון שכולנו היינו רוצים לקחת החלטות בלי התלבטויות. נכון שהדבר האידיאלי מבחינתנו היה לעמול כמה שפחות קשה סביב ריצות החתונה. אבל כשלוקחים החלטה, צריך להרגיש עמוק בבטן שההחלטה נכונה. ואם יש לבטים - זה לא זה. זה לא קשור בהכרח לטיב העבודה, לפעמים אלו דברים שאינם קשורים לרציו. המקרה של יעל , קיבלתי ממנה מחמאות אדירות, הן לגבי אישיותי והן לגבי טיב עבודתי. הצורך שלה לבדוק מאפרת נוספת היה בפירוש צורך רציונאלי. מה שנקרא לבדוק כדי לדעת שהבחירה היתה נכונה. מיותר לחזור על השמחה שאפפה את יעל כשהיא חזרה מאותה המאפרת. ההתלהבות בכלל לא היתה מוטלת בספק, הן לגבי אישיות המאפרת, הן לגבי כשרונה, הן לגבי הכימיה שנוצרה בינהן והן לגבי המראה החיצוני של המאפרת שהיה שובה לב בעיני יעל. ואכן, יעל חשבה שזה זה וסגרה בו במקום. ופתאום משהו קרה, ללא שום הסבר יעל הרגישה פחות בטוחה לגבי ההחלטה. ובנות יקרות, מנסיוני, דברים כאלו קורים כל הזמן. אין לזה קשר לבעלי המקצוע בהכרח. אנחנו עוברים מסכת לחצים, ריצות מטורפות, ומפיקים אירוע ע-נ-ק. האחריות כבדה מנשוא. הצורך של כולנו בהצלחה הוא צורך מובן. לפעמים יש ירידת מתח קטנטונת ואז עוצרים רגע ובודקים. במקרה של יעל זה היה בנושא האיפור וזה גם מובן מאוד. יעל וצביקה מפיקים את האירוע הזה די בשותפות מלאה. יעל בחנה את נושא האיפור בפעם האחרונה לבד לגמרי. לדעתי, שם היה הספק... חברים יקרים, העצות מיותרות. התחושות הן סובייקטיביות ולכן צריך לתת לכל אחת את היכולת להחליט ולהתלבט. יעל יודעת בדיוק את האפשרויות שיש לה במה שקשור אלי, מילות ההערכה שלה כלפי היו ונותרו מלכתחילה מילים חמות ואוהדות. לפעמים, הזמן פשוט עושה את שלו. ולך יעל, אני רק יכולה להגיד שמנסיוני מאוד מובן לי התהליך שאת עוברת וזה ממש בסדר מבחינתי. רציתי לשים מדבקה של נשיקה וזה לא הולך לי. בוקר טוב ישראל.....!! שמתם לב איך הפורום הזה פעיל?

למעלה