ליעל של צביקה!!!!

Sharon_1

New member
ליעל של צביקה!!!!

אתם מתחתנים בוגאס, נכון? אז אתמול נפגשנו עם חברים, שהתחתנו שם לפני שנתיים וחצי, והם סיפרו לנו שאמרו להם לא להביא כלום, חוץ מאת עצמם ותעודותמזהות ונדמה לי 35$ ואז כשהם הגיעו לשם, הודיעו להם במלון (PARIS) שהם צריכים גם תעודת רווקות, (זה היה ב - 2 בלילה, כשהחתונה ב - 10 בבוקר למחרת!), אז הם היו צריכים לרוץ מהר לעירית לאס וגאס, (שכמובן פתוחה בשעות כאלה!) לשלם (כמובן!) ולקבל תעודת רווקות. אני לא רוצה להלחיץ אותך, אבל כדאי לבדוק שוב, מה אתם בדיוק צריכים. בהצלחה שרון

תראי, בכל מיקרה הוצאתי כבר את

תמצית מרשם האוכלוסין מישראל, ואנחנו נביא את זה איתנו. אולי באמת ניקח לתרגום לנוטריון.... אבל התקשרתי ואמרו לי פעמיים שמה שאנחנו צריכים זה רק דרכון ו - 35$, אז מה אני יכולה לעשות?? לשאול שוב? כבר לא נעים.... איך אני יכולה להוציא בארה"ב תעודת רווקות ממדינה אחרת? בכל מיקרה זה בלתי אפשרי...

*שיר

New member
יעל, יש לך מושג איפה עוד בארה"ב

אפשר להתחתן בקלות? החתן שלי אמור לנסוע לוונקובר (קנדה) בענייני עבודה, אז חשבנו אולי אפשר לשלב. Any ideas?

תתקשרי לבית דניאל, כי יש להם חוברת

שאמנם היא בת שנתיים, ולכן לא לחלוטין מעודכנת, אבל כן נותנת אינדיקציה לגבי איזה דרישות קיימות ואיפה, בכל רחבי העולם. לצערי, אני לא מצליחה לאתר את החוברת שלי, שתקעתי אותה איפה שהוא בשביל לא לאבד, וכמובן, שכחתי איפה.... The story of my life... בכל אופן, אני יודעת שבניו יורק צריך לחכות שלושה ימים או משהו כזה. לכל מדינה בתוך ארה"ב יש חוקים שונים, אז צריך לבדוק.

*שיר

New member
חבל נורא...

דיברתי עם בית דניאל והם אמרו לי להתקשר לשגרירות...

הם לא יכולים לשלוח לך את החוברת

בכל זאת? אני מבטיחה שאני אחפש היום בבית עוד פעם, אחרי שבדקתי כבר ביום שישי ולא מצאתי. אם אני מוצאת, אני אצלם אותה ואפקסס לך. השגרירות הישראלית בניו יורק לא עוזרת בכלל. התקשרתי אליהם לברר אם אני צריכה להחתים את תעודת הנישואין שלנו אצלם - האפוסטיל הזה... - אבל הם אמרו שלא. בית דניאל אומרים שכן... מה לעשות? נראה לי שאנחנו נשיג אפוסטיל כבר בלאס וגאס, ואז הכל יהיה בסדר...

*שיר

New member
לא ידעתי שיש חוברת אז שאלתי

באופן כללי על מידע. אולי באמת אני אתקשר ואשאל אותם על החוברת הזו. ואם תמצאי ותוכלי לשלוח לי, אז תודה מראש!!

Sharon_1

New member
כדאי לקחת גם לנוטריון, על כל מקרה

הם הלכו לעירייה, והוציאו תעודת רווקות, על סמך הצהרה שלהם. מה לא יעשו בלאס וגאס בשביל עוד קצת כסף?! אבל חבל להיות בלחץ בגלל זה (שם). לא נעים שב - 2 בלילה מודיעים לך שאת לא יכולה להתחתן למחרת בבוקר בגלל אישור כזה או אחר. באיזה מקום אתם מתחתנים? צריכים המלצות לטיולים?

בהחלט אשמח להמלצות לטיולים. וגם

אם את מכירה מקומות שבהם הגורם המחתן לבוש כמו אלביס פרסלי או משהו כזה - אני מאד מאד אודה.

Sharon_1

New member
לאן אתם נוסעים חוץ מוגאס?

הבנתי שלניו יורק? לשם אין לי המלצות, אולי לליאור יהיו-אני אשאל אותו אחה"צ. (אין לי המלצות כי לא הייתי). אני נפגשת היום עם החברה שהתחתנה בוגאס, אז אני אשאל אותה לגבי מקומות מעניינים להתחתן בהם. באיזה מלון תהיו?

אנחנו עדיין לא יודעים באיזה מלון

נהיה. יש המלצות? אנחנו לא צריכים המלצות לניו יורק, כי גרתי שם שנה, אז אני מכירה די טוב. אבל אם יש לך רעיונות לסן פרנסיסקו או ללאס וגאס, זה יהיה נהדר. תודה רבה. יעל

Sharon_1

New member
אז ככה...

כל המלונות שנמצאים על ה STRIP ברמה טובה, ואני חושבת שאף מלון לא יאכזב אותך. מלונות חדשים הם - ה VANETIAN שיש בו רק סוויטת - נדמה לי 300 $ ללילה. PARIS , BELLAGIO זהו בערך. אנחנו מצאנו דיל לפני שנה, לילה ב - 70 $ וכדאי מאד לסגור את זה מהארץ. כי אם את באה לשם בלי מלון, יפציצו אותך במחירים. על הלילה שאנחנו שילמנו 70$ אנשים אחרים שבאו ונרשמו במקום שילמו 350 $. מה שכדאי לעשות בלאס וגאס - קודם כל לא יותר מיומיים - שלושה. חם שם . מאד!!! אנחנו היינו במאי, והיה לוהט. עכשיו זו לא העונה התיירותית שם בגלל החום, העונה התיירותית בחורף, אז נראה לי שתוכלו למצוא דילים טובים. כדאי מאד ללכת לאיזו הופעה - ב BELLAGIO יש את LORD OF THE DANCE ויש עוד הופעה שקוראים לה O אני לא זוכרת איפה. בכל מקרה גם ארוחה עם הופעה של אבירים או רקדניות זה נחמד מאד. כדאי להסתובב בין המלונות, זה נחמד מאד. הופעות פתוחות - ב BELLAGIO יש הופעה של מזרקות כל ערב - לא להחמיץ !!! גדול!!! ב TREASURE ISLAND יש הופעת פירטים נחמד מאד כל אחה"צ. כדאי לבדוק שעות. בין כל כמה מלונות יש SHUTTLE ואתפ יכולים לעלות חופשי. עוד מלון טוב - LUXURE - אבל הוא קצת יותר רחוק. בסאן פרנסיסקו אין מה להיות יותר מ- 3 ימים - המלונות די יקרים - אנחנו לא הזמנו מהארץ, פשוט באנו ומצאנו מלון נחמד, יותר נכון MOTEL ב- 80$ ללילה, בערך (אל תשכחי שעל כל דבר צריך להוסיף TAX). וכמובן שMOTEL שם זה לא כמו בארץ, אלא ברמה ממש גבוהה. אני יודעת שהצעירה בדיו ק נסעה לסאן פרנסיסקו לסופשבוע, אולי תוכלי גם לשאול אותה. מקומות שכדאי לראות - חייבים ללכלת ל PIER, למרכז העיר, לנסוע בחשמלית. קשה להסתדר בלי אוטו שם. אם אתם מתכוונים לשכור - אז רק מהארץ. אחרת זה יוצא מאד יקר. יש לי ספר שלם על סאן פרנסיסקו - אם את מעוניינת במידע מדוייק - תגידי - אני כאן. בשמחה. תהנו!!!! ספר טיולים מומלץ - EYEWITNESS

תודה רבה יקירתי. אנחנו אכן נהיה

בסאן פרנסיסקו 4 ימים וניסעכ כנראה גם לרדווד בצפון, ובלאס וגאס שלושה ימים - שזה בדיוק מספיק להתחתן ולהיסתובב קצת.... תרשמי בפנייך שאני מדפיסה את האי מייל שלך ולוקחת איתי!!

Sharon_1

New member
אז תדפיסי גם את זה...

יש 2 מסעדות בוגאס, שאני לא זוכרת את שמן ואכתוב לך אותם יותר מאוחר, אני צריכה לבדוק עם חברה. עוד דברים שכדאי לראות בוגאס - (אולי קצת טיפשיים אבל נחמדים ביותר) - לעלות על רכבת ההרים במלון NEW YORK ללכת לחנות של M&M - שנמצאת בין מלון MGM למלון PARIS. לשוט בגונדולה במלון VANETIAN. לעלות למגדל הסטטוספרה, שנמצא בסוף ה STRIP. כל ארוחה בבית מלון, (שלא במסעדה יוקרתית)היא מזנון - ענק - לקחת בחשבון - למרות שזה עולה גרושים, את שפוט מתפוצצת. אל תדאגי בקשר למשקל - אנחנו היינו שנה שעברה שטיול בקליפורניה ולאס וגאס במשך שבועיים וירדתי 4 ק"ג. למי יש זמן לאכול? וחוץ מזה הולכים המון. בייחוד בעליות של סאן פרנסיסקו... בקשר לסאן פרנסיסקו - דברים שאסור להחמיץ - GOLDEN GATE BRIDGE את הסיור לאלקראז אנחנו לא עשינו, כי אני לא רציתי וליאור כבר היה - אז נפתרה הבעיה. חוץ מזה - זה לא ממש רומנטי... צ´יינה טאון - לתכנן לאכול שם צהריים ולבזבז הרבה כסף. תלכו אחרי הסינים ותאכלו איפה שהם אוכלים ולא במסעדות התיירים. תעשו סתם סיבובים עם האוטו, לראות את הסביבה והבתים- זה מאד נחמד. כמו שאמרתי אתמול ללכת ל PIER 39- FISHERMAN´S WHARF - מקסים!! יש שם אריות ים שמוציאים קולות - מקסים. אתם יכולים לתכנן ארוחת צהריים שם אם אתם אוהבים דגים ופירות ים. לא לוותר על LOMBARD STREET - זו בסה"כ ירידה מעוקלת כזו - אבל זה מקסים. לעשות סיבוב ב CIVIC CENTER. יש מין פארק כזה שיש שם מוזיאון ו JAPANESE TEA GARDEN - נחמד מאד. אתם יכולים לעבור את הגשר, (מעבר עליו עולה כסף), ולנסוע לכיוון סאוסליטו ועוד עיירה ששכחתי את שמה - מקומות מקסימים. ואל תשכחו לקחת מפות. תהנו!!!

Sharon_1

New member
ידעתי ששכחתי משהו...

החברה שלי אמרה שבכל מלון יגידו לכם, היא לא זוכרת משהו ספציפי, והיא אומרת שיש מלאן כאלה. אז או במלון או לפתוח דפי זהב.

שרון - תודה רבה על המידע.

בכל אופן, כפי שכתבתי למעלה, אנחנו מוכנים לכל מיקרה ומצב. יש תמציות מרשם אוכלוסין (או יהיו ביום חמישי, מוכנות ומתורגמות) יש דרכונים ויש כסף ורצון והרבה מצב רוח טוב.... נוסעים עוד 9 ימים....

למעלה