ליעקב ואפרים שבוע טוב

עליזה 63

New member
ליעקב ואפרים שבוע טוב

כל מה שאנחנו עושים למען אחר זה סוג של חזרה בתשובה. ומה אם המסר שלי הוא סוג של חזרה בתשובה. תהדקו אם עצמכם למה אתם נדלקים. אתם יכולים להגיד לי שאתם מאמינים במקרר אם זה מה שעושה לכם טוב אשריכם. אני פותחת בקראי בתהילים ומפרשת לפי מסר שמקבלת באותו רגע. אפרים הההרגשה שלי שבזמן האחרון אתה מחפש קצת לריב עם מישהו,כנראה קצת משעמם לך או לא יודעת. זה המסר שלי,ובלי שפיטה וכל אחד אומר מאיפה שהוא מבין. תפסיקו כל דבר להיות אנטי בסוף מי שאטום יוצא שאתם,בלי באמונה בכלל ובלי שום מצב להתחיבות לנשמה ממקום רוחני בלבד. אין לי כוח אליך ולשכמותך באמת,רוצה תקבל ותפנים לא רוצה זה גם בסדר הכל בסדר,אני באה מאהבה ומהיכן אתם באים?

לעליזה

אני בא ממקום של כיבוד האדם בלי קשר לאמונתו וזאת בניגוד לכיבוד האמונה בלי קשר לאדם. אני קורא את המסרים שלך בדרך כלל, ואני לא רואה בהם סוג של החזרה בתשובה. אלא שצרמה לי התייחסותך לאלו שהאמונה לא מדברת אליהם. דעי לך שאני אדוק באי אמונתי כשם שאת אדוקה באמונתך, ומתייחס אליה באותה עמקות ורצינות שאני מייחס לך. יעקב

עליזה 63

New member
אין לי בעיה אני פשוט

מביעה את דעתי,תבדוק למה זה צורם לך כל כך?ואני מכבדת אותך על אי אמונה שלך,וזה בסדר יעקב,אני פשוט מדברת מניסיון אישי שלי ותו לא

למעלה