ליערה

יסמין 28

New member
מסכימה בהחלט עם שרק

הטענה: "כך אלוהים התכוון שנהיה ולכן אסור לנו לשנות אותו", היא טענה טי מטופשת בזמנים שלנו. לאנשים כבדי שמיעה תגיד לא לשים מכשיר שמיעה, כי אלוהים התכוון שהם לא ישמעו? או למשפחות של אנשים חסרי הכרה לא להנשים אותם באופן מלאכותי, כי ככה אלוהים התכוון? באמת. (שים לב איך גם ניכסת יפה את אלוהים למין הגברי, בעוד שאלוהים של חלקנו הוא לא זכר ולא נקבה, בטח לא במושגים האנושיים המוגבלים שלנו. וזה לא במקרה. כי אלוהים שלך הוא פטריארך והומופוב, אלוהים שלי הוא לא כזה). האמת היא שהטענה הזאת היא לא רק מטופשת, היא גם מסוכנת, כי השתמשו בה כדי להגביל מיעוטים לאורך כל ההיסטוריה. זה לא אשמתנו שהשחורים עבדים. כך אלוהים ברא אותם, עם מוחות כמו של קופים. זה לא אשמתנו שהנשים בבית והגברים שולטים בעולם. כך אלוהים ברא אותן, עם דחף מולד להיות אימהות ולטפל בבית. וכן הלאה וכן הלאה אמירות מופרכות, שנאחזות ב"טבע" או ב"אלוהים" או ב"כך זה היה תמיד וכך זה צריך להישאר", על מנת שלא להתמודד עם שינויים. בהצלחה (שוב) ליערה. עשית את הבחירה הנכונה בשבילך. יסמין

gal2003

New member
ליערה

אני לא יודע אם תספיקי לקרוא את ההודעה שלי לפני הניתוח ואם כן אז בבקשה תקראי ותנסי לחשוב על מה שאני הולך לכתוב לך..אחרי הניתוח זה כבר לא יהיה רלוונטי את בוודאי יודעת שזהו ניתוח שאין ממנו דרך חזרה את גופך בוודאי שתוכלי לשנות אך לא את בחירת האל.. אולי עכשיו אין לך הירהורים אך אין לדעת מה המחר צופן..אולי בגיל 60 או יותר מאוחר פתאום תביני מה עוללת לגופך ותביטי על סבים מאושרים החובקים את נכדיהם באהבה ואילו את עיקרת את עצמך לנצח..יערה הקב"ה לא טועה ואם לא הצלחנו למצוא את דרכנו בחיים או שאנו חושבים שמצאנו בדמות שינויי הקיים זה רק בגלל שהתחמקנו לחפש את האמת.. תחשבי על זה לפני שאת עולה על שולחן הניתוחים גל

ענבר פ

New member
לא שאני צריכה לסנגר על יערה, אבל..

ליערה היו ויש ויהיו חיים מלאי תוכן, מלא ילדים (ביולוגיים) וגם ילדים אחרים, פה ושם. הניתוח הוא לא החלטה של רגע. הניתוח הוא החלטה של עשרות שנים. גל - תן חיזוקים ופרגון, לא דברי ארס ורוע (ואולי קנאה?!). יערה - אני מחבקת אותך מכאן גם ברגעים הקשים. ענבר

אורי 0

New member
זה איזה מניאק שנכנס פעם אחת

בדקתי, על שם המשתמש רשומה רק ההודעה הזאת. מן הסתם מהפנאטים האלו שתוקעים את המסר ההטפתי שלהם והולכים הלאה. רק לא להקשיב. ליתר ביטחון שלחתי לו מסר אישי נזעם... אבל אני מפקפק אם יקרא אותו, ועוד יותר אם הוא בכלל טורח לקרוא אותנו.

FreakOnALeash

New member
כמו שכבר אמרתי בעבר,

אני לא אוהב שמדברים ככה על אנשים עם אמונה שונה משלך. הבנאדם מאמין באמת ובתמים במה שהוא אמר. טאתה יודע שאני לא מסנגר רק על דתיים.

אורי 0

New member
ואני מאמין בכעס שלי

ואם הוא מאמין במה שהוא אומר, הוא יכול להיכנס לפורום לראות את התגובות על ההודעה שלו. אני גם מעלה דברים קשים אבל בדרך כלל מצפה לתגובות. השיטה הזאת של להיכנס, לזרוק הודעה וללכת מעידה על חוסר כבוד בסיסי. אבל יערה צודקת - היא לא צריכה שיגנו עליה. היא עושה את זה מספיק טוב, ונראה לי שהיא אוכלת עשרה כמוהו לארוחת בוקר (תקנו אותי אם אני טועה, אבל סיפרו לי שאחרי הניתוח מאבדים במשקל ומומלץ להעלות כמה קילו).

ליטל ו

New member
אין לי בעיה

עם אנשים שחיים את חייהם שלהם על פי אמונותיהם. יש לי בעיה עם אנשים שמוצאים לנכון להגיד לי או לאנשים שאכפת לי מהם איך נכון או לא נכון לחיות. ובמקרה הספציפי הזה - כשברור שזה לא ישנה שום דבר אלא מקסימום יגרום להרגשה רעה, כשלא היתה שום הזמנה להבעת דיעה מהצד השני, וכל זה במקום שאמור להיות תומך ובטיימינג מגוחך. אני לא אומרת שמי שעושה את זה הוא אדם רע - וגם לי יצא לדחוף את האף ולהטיף לאנשים מוסר לא מעט - אבל אני לא צריכה לאהוב את זה.

למעלה