ליערית ולכול המעוניין

איב 1

New member
ליערית ולכול המעוניין

ראשית לא רושמים שגיעת כתיב אלא שגיאת כתיב. שנית זה לא היה בכוונה של להכניס מתחת לחגורה אלא סתם הערת ביניים וזאת היתה הכותרת כי בוודאי הבנת שאני לא כול כך טובה בכותרות ואם לא הבנת אז אני אומרת לך. הייתי רוצה לשאול ולהתעניין בקשר למה שאמרת לקראת הסוף - אין צורך שתסבירי שוב כי את עושה את יפה לכול הפורום כול שבוע. מה זה היה? לא ירדתי לסוף דעתך ואני אשמח אם תסבירי לי. נ.ב באמת חשבת שאני עד כדי כך קטנונית שאני אנסה להחזיר לך בעזרת תקיון שגיאת כתיב?? להבא כדי שתדעי שזאת ממש לא הרמה שלי. וחוץ מזה כמו שאמרתי (אני לא יודעת אם קראת את זה) כבר עברתי הפלה ואני יודעת מה האחריות והקשיים בכול העניין הזה. מכיוון שדעתי חלוקה רציתי לראות את זה מזוית של אנשים שלא מעורבים רגשית בסיפור - כמו אנשי הפורום. בוודאי שלא אלך כמו מטומטמת אחרי כול דבר שיגידו לי אלא אשקול זאת ואולי מישהו כאן יעלה משהו שאני עדיין לא חשבתי עליו. מחכה בקוצר רוח לתשובה שלך בנוגע למה שאמרת. איב

קרני

New member
לדעתי... אם היא בכלל נחשבת כאן ;-)

יש כאן קצר בתקשורת, ואחת הבעיות לדעתי היא האינטונציה הנעלמת והחסרה לנו כל כך ... אולי כדאי שתקראו שתיכן את ההודעות הקודמות שלכן שוב, ותראו איפה בדיוק נקטעה התקשורת?!?! לדעתי, קל מאוד ללבות דברים, ובסוף מגלים שהם נובעים ממילה אחת קטנה שמישהו אחד פירש בצורה מסויימת והאחר בצורה אחרת... (רגישות לעצמי ולסובבים...?!) תנסו לחשוב מה המניעים של כל אחת... אני לא בטוחה שיש כאן כוונת זדון מסויימת... יש כאן איבוד חוט, שאני חושבת שמאוד קל לחבר אותו... אולי אפשר לפתוח דף חדש?! הממממ..... אני בעד לצאת מכל הציניות והעוקצנות... מה אתן חושבות?!!???

איב 1

New member
ליערית היקרה!

ראשית, אני לא יכולה לשלוח אי מייל כי יש לי בעיה עם התוכנה. אני יכולה רק להגיב לאי מייל שנשלח אליי. (סיפור ארוך....) בקשר להריון בפעם השנייה - מתוך מה שכתבת לי אני מבינה שנדמה לך שאני לא משתמשת באמצעי הגנה וכאן את טועה!!! בשתי המקרים הייתי על גלולות. ככה שאני חכמה בכול המצבים גם לפני המין, גם בזמן המין וגם אחריו. אני לא צריכה יפי נפש שיספרו לי את הסיכונים בהפלה ומה יהיה לי אם אני אלד את התינוק - מה שיציעו מומחים. בתור סטודנטית לפסיכולוגיה יש לי מספיק זיוני שכל. מה רציתי זה לקבל תשובות של אנשים רגילים מכול הגילאים ומכול העיסוקים ולראות את זה דרך העיניים שלהם. איב

למעלה