ליפות

HoNeY14

New member
ליפות

היי כולםםם!!! אני חדשה בפורום וקוראים לי דנה לדעתי כל הבנים בהישרדות, לפני שהם באים לשם חייבים להסתפר! הם מגדלים ליפות וזה ממש מגעיל...!!! (ע"ע סיילס,איתן,...) לפחות עונה הקודמת קולבי שם כובע כזה רוב הזמן וגם התגלח לפני שהוא בא... אז שיחסכו ממני את הגועל כי הם באמת חמודים אבל היצורים שהם מגדלים על הראש...בעעעעע

QuEeN oF mE

New member
אה...

את לא חושבת שאין להם בדיוק איך להסתפר?? אולי הם הסתפרו לפני שהם הגיעו ואולי לא.. חוץ מזה אפילו אין להם איפה להתקלח..אז איך הם יתקלחו או יתגלחו? וגם..אם הם רוצים לגדל שיער..אז סבבה שיעשו מה שבא להם..

HoNeY14

New member
../images/Emo31.gif

אני לא אומרת שהם יסתפרו ויתגלחו שם... לפני שהם בכלל באים לשם, בבית שלהם. לפי דעתי זה לא סבבה לגדל ככה שיער ולמה שיעשו מה שהם רוצים?! זה מגעיל להסתכל עליהם

QuEeN oF mE

New member
תראי..

לפי דעתי הם היו פחות או יותר מסופרים.. אולי לא.. אבל כל אחד והטעם שלו..

supermaya

New member
לדעתי....

מתאים לאיתן ליפה......LOL

KoKolita

New member
שאלה..

כבר חשבתי על זה די הרבה זמן.. איך לעזאזל הבנות מגלחות את הרגליים, בית-שחי, שפם או כל חלק אחר????? :) :)

QuEeN oF mE

New member
כן?

את בטוחה? אממ..אז כנראה שמישהי הביאה סגין גילוח בתור הפריט מותרות שלה או משהו כזה..הרי לא מראים את כל מה שהם עושים שם..

KoKolita

New member
משום-מה...

תמיד מראים אותן חלקות וזה... זה משגע אותי! :)

Boran

New member
מן הסתם...

כנראה מישהו מאתנו לא ראה הישרדות 1. בהישרדות 1 חלק מהקטעים הבהירו יפה מאוד שהנשים מקבלות סכיני גילוח כמו טמפונים- בערכת העזרה הראשונה. תחשבו, גברים עם זקן זה בסדר, אבל בכל זאת זו עדיין סדרת טלוויזיה ולא כדאי להראות נשים עם בית שחי לא מגולח מרימות את אליל החסינות גבוה או לצלם רגליים עקוצות של מישהי שלא גילחה רגליים כבר חודש... בהישרדות 1 למשל הראו שאחרי שסו "עינגה" את הרגליים שלה ואת בית השחי עם סכין הגילוח שלה היא גילחה לרודי את הזקן, בפרק הלפני אחרון.

canimal

New member
כן אבל זה היה אחרי שהן היו שעירות

מצטערת לנפץ תבועה אבל פעם למשל קלי (עונה 1) סידרה את השיער שלה וראו לה שיער בבית השחי. בראיון פעם הבנות אמרו שהן היו שעירות אבל למרות שזה מביך מתרגלים לזה אחרי כמה זמן וזה כבר לא מפריע. והשתדלו לא לשדר קטעים שבהם רואים את זה. (חוצמיזה בטח חלק מהבנות עשו שעווה)

Blosom

New member
נכון, אבל...

להיות עם ג´יפה על השיער במשך 39 יום זה חלק מהמשחק...

למעלה