ליפי-הנפש שיורדים על הפועל

משה_עדש

New member
ליפי-הנפש שיורדים על הפועל

ובראש ובראשונה לעידו לוצקי הגאון. תבין, אתה והקבוצה שלך, הפועל חולון, בכלל לא באותה ליגה עם הפועל ובסוף השנה זה יבוא לידי ביטוי בטבלה. אז מה יש לחולון? זר ושני ישראלים שגמרו את הסוס? אם מדברים על חיים באשליות אל תזכיר אותנו אלא תחשוב על חולון! שנה הבאה תקבלו 30 חתיכות במלחה ואז תדברו... ההנהלה שלנו לא בונה קבוצה יומיים לפני פתיחת הליגה, אם יש מישהו שמועד להתרסקות זה אך ורק אתם. ולרועי מרום, תמשיך לחכות לנפילה שלנו, מצידי תעצור את הנשימה בציפייה עד שתחנק. השנה הפועל יביאו תואר, יעלו שלב באירופה, ולא יעזור כלום! ואת השנה נסיים בצורה שלהפועל יש תואר, למכבי יש תואר, ומכבי שוב תקבל בראש מפנא` של עודד ויחזרו הביתה בוכים בגלל שהפרקט הביתי ביד אליהו לא מספיק טוב ושהאפמן קם על הצד הלא נכון של המיטה. נדבר בסוף העונה.

roy_ma

New member
עדש, לך לבכות אצל דדש.

הרי כל בר בי דעת בכדורסל יודע, שלהשוות בין עקומי י-ם, לבין גדולי ת``א, זה כמו בין תולעת לאריה, פורשה לסוסיתא. אחרי סדרת תבוסות מענגות ברחבי היבשת, תכנסו חזרה למערות החורף שלכם. הפעם נדאג לשים שם בלוקים, שלא תצאו.

הילה*

New member
הצחקתני!

הבלוקים שלך לא יעצרו אותנו. קיבו ישבור אותם עם הזרת הקטנה שלו! :) . האמת היא שאני לא אוהבת להשוות בין שתי הקבוצות,בזה אתה איכשהו צודק. למרות זאת, אתה אוהב להמעיט מערכנו יותר מדי. שנינו יודעים שהפועל היא יותר מתולעת קטנה(ואם כבר הסמל שלנו הוא אריות,תחפש לכם דימוי אחר. אולי בבון או פרת-ים שמנה או קוף עם תחת אדום(=פנאן),משהו כזה. אני סומכת עליך שתמצא דימוי הולם!). זה כבר ברור שאנחנו יותר מתופעה חולפת. שום קיר של בלוקים לא יעצור את הצמיחה שלנו. בסופו של דבר הרגע הגדול יגיע(במוקדם או במאוחר,אני בכלל לא אוהבת להינעל על עונה ספציפית) ואפילו אתה יודע את זה. אם תמשיך להדחיק את זה עוד זמן רב בסוף תתפוצץ. תשחרר קצת מהלחץ,תחלוק איתנו את הרגשות האמיתיים שלך. אף אחד לא יצחק עליך.

roy_ma

New member
מה, את פסיכולוגית?? רגשות?

בסדר: הילה- אני אוהב אותך! כל הירידות עליכם, רק כדי שתתיחסי אלי!!

תגובה לעדש.

עדש , להזכירך , בשנה שעברה מי שקיבלה בחולון שלושים חתיכות זו ירושלים ואפילו במלחה ניצחנו אותכם כך שממש אין לי כוונות להתווכח איתך. אתם בסה``כ בלון נפוח שהאויר יצא ממנו מהר מאוד , ממש כמו בשנה שעברה. לעומת זאת חולון היא קבוצה שנבנתה השנה בזמן ובצורה מצוינת עם רכז בעל הרקורד המרשים בארץ , טרבור ראפין שעולה על הרכז שלכם בשתי דרגות ולגבי הישראלים , יש לנו את משה מזרחי שאני יודע אישית שאתם הייתם מאוד מעונינים בו השנה . בכל אופן , נתראה במחזור השלישי בחולון ואם אתה גבר , תהיה פה ביום שאחרי המשחק , אני אהיה גם אהיה.

roi cohen

New member
אני מסכים לגבי משה מזרחי

אני חושב שהוא יהיה שחקן גדול. רק חבל שהוא יהיה בחולון מחליף לדניאל שכבר מזמן לא מה שהוא היה פעם. לגבי השאר- איך אתה בכלל מסוגל להשוות בין חולון לירושלים? הדבר היחיד שאני רואה דימיון הוא בחום שהאוהדים של שתי הקבוצות. אבל גם כאן ההבדל הוא שמיים וארץ. תהיה רציני רגע.

roy_ma

New member
רציני, רציני. מקום שביעי, מול מקום

חמישי. שני נצחונות, כולל במלחה. מי אתם, שתשימו עצמכם כקבוצה הטובה ביקום?

למעלה