ליפני הבירה והרוק יש עוד משהו...|דו

DjAnton

New member
ליפני הבירה והרוק יש עוד משהו...|דו

הטרמינל ביום העצמאות מזמין את כול אריאל את כול הגילאים למסיבת העצמאות הגדולה ביותר באריאל.! יום שלישי בתאריך ה 2.5.06 כניסה לכול הגילאים.! מחיר: 30 שח. כמה הפתעות במהלך ערב, והפתעה אחת גדולה בסוף.! שווה לבאו..!!!

DjAnton

New member
זה כול העיניין... כנסי.. ../images/Emo165.gif

שאני לא ניסיתי לשחד.. ממש לא, חחח, כולה מעדכן אנשים.. זה הכול.. לא באתי לשחד.. עם כבר לשחד אז: עזבו את הבירה בבוסטן בשקט, כי אתם מוזמנים למסיבה הכי גדולה בהסטוריה של אריאל.! מועדון הטרמינל חוגג את עצמאות 58 במסיבת: ראפ,טראנס,דאנס, טרנס כבד, ופסיכודלי.! אל המוזיקה: D.j Balulu ראפ, ראגיי. VS D.j St.Anton נותן בראש עם טראנס 2006 מי כול הסוגים בסט מיוחד (LIVE) וקבלו שייקרים טיביעיים+ מופעה זיקוקים+ קייטריג מטורף! פתיחה 12:00. כניסה 30 שח. בקיצור--->>> Terminal 58 <<--- פעם אחת בחיים.! נו מה? זה כבר יותר משחד??.. חחח...

Alison Hell

New member
אנטון אחי

מה הבעיה לפזז במסיבה שלך ואחרי זה לבוא לדפוק ת' ראש על בירה בבוסתן?:) זה לא שזה באותו יום

DjAnton

New member
ואללה אחי צודק ב 100%...

נישמע טוב... יש מצב. אבל יש בעיה אחת ביום ראשון אני כבר עף לצבא אז יש מצב שאני לא הייה באריאל... אבל נירא כבר.. עם משהו אני יבאו אבל מה שבטוח לא להרבה זמן, סך הכול זה שהתחלתי לתקלט מי רוק זה לא אומר שאני עדיין אוהב אותו, אבל נישאר בי משהו... קיצור הייה טוב... ותודה אל העצאה.

למעלה