ליפעת המחורמנת

ליפעת המחורמנת ../images/Emo48.gif

ראיתי את התמונה שלך ואת הייתי מדהימה לא בגלל מה שיש לך אלא פנים חמודות כאלו מתוקות והייתי רוצה ליצור איתך
אז בואי לאיי מייל שלי ונתחיל לדבר אלינו ויהיה לנו בנתיים
כדאי לך ליצור איתי קשר ,אני אפנק אותך כ
כל שוב מכל
דרור חביה נ.ב. שווה לנסות ,הרי את לא תפסידי שוםדבר אם תהיי איתי בקשר כל מה שאני מבטיח לך אני מבטיח לך שזה כדאי

pachanga

New member
אכן תמונתה חמודה דרור../images/Emo13.gif

אבל זאת לא יפעת היא הסבירה שזאת התמונה של חברתה

אז אם היא תוכל לעזור לי

חלשדכך לי אותה אם היא פניוה ויפעת תפנה אלייה ותגיד לה: "לחברתי היקרה ,יש לי מישהו בשבילך שאני חושבת שהוא מקסים בשבילך ,ניראה לי שהוא יתאים לך,נסי אותו" כדאי לה מאוד לנסות אותי ,אולי אני אהיה נשימה בשבילה

אז אם היא תוכל לעזור לי

חלשדכך לי אותה אם היא פניוה ויפעת תפנה אלייה ותגיד לה: "לחברתי היקרה ,יש לי מישהו בשבילך שאני חושבת שהוא מקסים בשבילך ,ניראה לי שהוא יתאים לך,נסי אותו" כדאי לה מאוד לנסות אותי ,אולי אני אהיה נשימה בשבילה

ROZELESS

New member
אז כהה ... זאת כן יפעת בתמונה .....

דרור אחוקי ...... זאת כן יפעת בתמונה , היא רצתה לשמוע תגובות ... אבל בחיים !!!!!!!!!!!!! אתה לא תקבל את יפעת שלי !!! אנחנו ביחד כבר שנה וטיפונת ואנחנו בקשר עמוק והיא לא תעזוב אותי !!!! לפי ציטוט שלה אני "הדבר הכי טוב שיש בעולם" אז מצטער אבל אני ראיתי אותה קודם אבל שיהייה לך בהצלחה עם האחרות .... יש לך פה 2 מיוחמות נחמדות בשם טלטולה ופלז´ר .... תנסה את המזל שלך איתן ........

אני רץ לאמבטייה לשטוף את הפנים ../images/Emo7.gif

מרוב אי נוחות על שאתה חושש על גניבה של אהבותך אבל רשום לי שזה חברתה אז אתה בתור חבר שלה תעזור לי על חברתה (רצוי שתהיה כבדת שמיעה ,,אני כותב ברצינות)

ROZELESS

New member
יא ג´אחש ....... זאתי יפעת בתמונה !

אתה לא מבין !!! יפעת היה לה משעמם ורצתה לדעת בעילום שם מה חושבים עליה !!!!!!! הבחורה המחרמנת ,הסקסית,המדהימה הזאתי שבתמונה הזאתי היא יפעת שלי והיא בחיים לא רוצה לעזוב אותי !!!!! ככה שאני לא מודאג בכלל שאיזה פישר מכאן "יגנוב" לי אותה ואני מוכן לנגב את המגבת בשביל ליבש לך את המים מהפנים ......

pachanga

New member
לדודו יקירי../images/Emo23.gif

טוב יפעת מרשה לי להגיד לך דברים כאלה, גם דברים יותר גרועים אמרתי ליפעת
גם אני לא מרגישה בנוח כי זה מה יפעת רצתה שיגידו שזאת החברה ולא היא! אז אני גם מצטערת דרור, לא יכולתי להגיד משהו אחר בגלל שהם חבריי
ודודו!!!!!!!!!!!! אני צריכה עזרה ממך בבקשה!!!!

לא אוותר עלייה

יפעת תהיה אם ילדיי בעתיד אני ויפעת נהיה השושלת הדורות רק לא לשובר ליבי כי אני יודע מה זה כאב

ROZELESS

New member
מה זה כאב ??????

מה קרה לך ???? מי או מה הכאיב לך ???????? ספר לנו ...... אולי למישהו כאן יש התשובה למכאובך רק שלא תצפה ליותר מדי בנושא יפעת .... יש לנו כבר תאריך דדליין לחתונה ואנחנו רוצים לנסות לעמוד בו

pachanga

New member
דרור../images/Emo35.gif הכל בסדר../images/Emo35.gif

אני חושבת שאתה קצת קצת מגזים!!! דודו ויפעת נועדו כבר להיות ביחד... מה תעשה? תסכסך בניהם?? גם אם תרצה לא תוכל.... וחבל ..... שיהיה כאן בלאגן אתה חייב לוותר... יפעת בחורה מקסימה אבל היא נועדה לדודו ואני בטוחה שתמצא בחורה מקסימה כמו יפעת
אולי תספר לי על עצמך? בשבילי?? אני רוצה לדעת! פאצ´נגהההההה

yoram_co

New member
כל הסיפור הזה עם יפעת יפעת ויפעת

הלו ביג´ו ? מה קרה ביג´ו ? בלי מכות לא לריב לא לריב לא לשים גם תמונות אל תריב על חברה שלך אני מציע לרדת מהפורום ותוך זמן קצר אחרי שיתמלאו הודעות חדשות וההודעה של יפעת תעבור לדף אחורה לא יטרידו אותכם יותר בעניין של יפעת נו באמת ? קצת מחשבה לפני שעושים דברים כאלה תבדקו ותשמעו מה קורה מכל מיני פורומים וצאטים קצת מחשבה וזהירות לא הזיקו לאף אחד לעומת זאת חוסר זהירו מזיק זה בטוח

לדודו ולכולכם ../images/Emo40.gif לגבי יפעת . ../images/Emo48.gif

אף אחד לא צריך לפרוש מפורום רק בגלל הבעייה קטנה ועכשיו אני (אחרי שקראתי את ההודעה של דודוד ומנהל תפורום) הבנתי שיפעת ודודו מאורסים ולפי כללי כבוד יש להניח זוג מאורסים ,ולתת להם ללכת לחופה לאושר אש אין מה לעשות אני היכרתי מישהי אחד בי_םשהיא גם היתה מקיסמ אחרי כמה מכתבים (ידעתי שיש לה חבר ,אבל לפחות ידידים) גילית שהיא היתה מאורסת ,אז התרחקתי ממנה ,כי אני רק מחפש פניות לקשר ולא מאורסות או נשואות וכיום שמעתי לא מזמן שהיתה לה חתונה ,ואני אחלית לה מזל טוב אז דודו ,לא קרה כלום אתה לא צריך להיכנס ללחץ ואבל בבקשה ממנה לא לשים תמונות פרטיות כדי למנוע סטיות מינויות מצד סוטים (יכולים להפוך אותה לתמונה פורוטוגרפי) ומזל טוב אשמח לקבל ממך תמונה זוגית לאיי מייל של [email protected] אניי רוצה לראות מי אתה ,זה הכל ביי מכל ה-
אני רוצה לאחל לדודו וליפעת
וגם שכמטע עשיתי בלגן
וזור לכם זר
נשמור על
למהנלת פורום ,לגביי פרטיי עמוקים ,צר לי שלא אוכל לפרט ,אז יכולה ללחוץ על השמי ושם רשום על פרטיי +תמונה , ואם תרצי או צשהי אחרת מוזמנת לבוא אליי לאי מייל
[email protected] אז ניפגש ב-

pachanga

New member
לדרור ../images/Emo23.gif

אני לא מתכוונת לרחוץ שום שם מהפורום... היתה אי הבנה ואני לא חושבת שעשית משהו רע. אתה מוזמן להמשיך להיות איתנו בפורום אני מאמינה שדודו סלח, בסך הכל זה היה וירטואלי כל העניין הזה לא צריך לעשות מזה עניין. בקיצור מה שאני מנסה להגיד לך שאל תלך!!!! וממש יפה מצידך על הברכות של יפעת ודודו

אל תדאגי ,לא אלך ../images/Emo23.gif

חבל לי ללכת אם מקבלים אותי יפה כאן ,אז למה לברוח ומוסר לך

טוב שאת יודעת שאני באון ליין

אבל אני עכשיו באוף ךליין לזמן מה ונתראה יותר מאוחר

למעלה