ליפעת- ואני מתכוון ליפעת מחייפה

or..

New member
ליפעת- ואני מתכוון ליפעת מחייפה

עוד לפני שהתחלתי , ידעתי מה לכתוב לך ,ובדרך כלל זה זורם אצלי , ולאט לאט אני מתחיל לחשוב על כל מילה , מקליד משפט ומוחק, כותב משפט ומוחק , ולא יודע למה, אולי בגלל שנסחפנו בשיחה עמוקה ומעניינת , ואולי בגלל הכנות שבה סיפרת על עצמך , על הילדים והבית , ואולי גם בגלל שגרמת לי להישאר מול המסך , עוד כמה דקות אחרי שיצאת מהצ`ט , ואולי בגלל ההצעה שלך להזמין אותנו אלייך הבייתה , ואולי בגלל הבית הקטן מאוד אך עם הרבה חום בלב ,הייתה זו שיחה מרתקת איתך , לא זוכר אם בסוף הודיתי לך , לא זוכר אפילו אם אמרתי לך שנהניתי מאוד , מאחר ולא מצאתי אותך כאן , החלטתי להשאיר לך את התודה כאן , ושוב תודה לך יפעת , נעמת לי מאוד , אוכל רק להתפלל עבורך שתצליחי , כי מגיע לך הרבה יותר טוב , וכאן אאחל לך שתהיי מאושרת תמיד , מבקש ממך רק דבר אחד , תרימי את הראש תמיד ותחייכי , ותראי איך כל העולם מחייך אלייך , ואיך לא , החיוך שלי תמיד יבלוט מעל כולם , א ו ה ב א ו ת ך , כמו שאני יודע למה אני מתכוון כשאני אומר לך את זה . להתראות ............................. ומי שקורא את ההודעה הזו , אני ממש מבקש ממנו אם הוא פוגש בצ`ט מישהיא בשם יפעת , לשלוח אותה לכן לקרוא את ההודעה , תודה

למעלה