ליפתי :)

ליפתי :)

תגיד יפתי אני חייבת לשאול אותך. למה דווקא מורן איזנשטיין לקליפ ?

ליפתיי:)

כן אתה צודק. היא באמת נראית טוב , רק חבל ש. . חח עזוב לא בא לי להתבטאות . בלי לפגוע חס וחלילה בך , אבל הבנו את טעמך בבנות:) . בלונדיניות וריקניות D: אני באמת חושבת שאתה מוכשר , באמת באמת ! ומפרגנת לך ( : הכי שיש, . לילה טוב

זה עניין של טעם אישי=]מה לא?

בעייניי היופי של מורן הוא ממש יפה אבל זה לא הטעם שלי..כאילו...לא יודעת משו לא מסתדר לי בה.. אבל היא באמת יפה ויש לה גוף סוף! בר רפאלי גם בעיניי ממש ממש יפה...אבל אני מכירה עוד כמה עם יופי כזה ואפילו יותר.. זה באמת עניין של טעם אישי.. אתה חושב שבר הכי כוסית בעולם וגם רותם סלע..אני חושבת שבעיניי עדי הימבלוי יותר יפה מהם.. כל אחד והטעם שלו..ואין מה להתווכח על זה בכלל...זה רק עניין של טעם. והיא חושבת שמורן לא כזאת יפה....אז היא חושבת....ואני לא חושבת שזה מקנאה.... אני אם אני יקנא במישהי אני לא ילעג לה ולא ישקר כאילו אין בה כלום. הם באמת יפות.. אני (ובטוחה שגם היא)רק אומרות את הטעם שלנו...לא כל דבר זה קנאה... ולא אמרתי שהם לא יפות אגב...הם מהממות....אבל כל אחד חושב אחרת....בעיניי יש יותר יפות מהם..כמה שהם יפות ומהממות יש יותר בעיניי....כל אחד ומה שהוא חושב..אין מה לשנות בזה...

לS16זה אני

אין לי מה לקנאות בה. איזה בת 30 + בלי בנזוג בלי אהבה כל מה שנשאר זה רק החיצוניות שלה שגם היא פגומה. והריקנות שבה. אבל על טעם ועל ריח .. אני בהחלט חושבת שעדי המילבלוי ועופרי פרישקולניק הם הכי יפות והככי מוכשרות בברנז'ה עכשיו :) . יום טוב !

למעלה