ליפתי

yaffa6

New member
ליפתי

היי יפתי רציתי להגיד לך שאתה מוכשר ואומן אמיתי באמת אני מחוברת מאוד לשירים שלך בעיקר לשיר "אין לי אותה" שאני שומעת את השיר הזה התרגשתי ירדו לי דמעות מהשיר אני מתפללת כל הזמן שאתה והמנחה שאתה אוהב תהיו יחד כי אתה בחור מקסים אני בטוחה שזה יקרה בקרוב גם אני כותבת שירים ואני אהיה מאוד מאוד שמחה אם תקרא אותם באמת ותגיד לי את דעתך עליהם אני ממש מבקשת אם תוכל תצור איתי קשר במייל ואני אשלח לך את השירים השיר מדובר על בחור שאני אוהבת והוא ואני לעולם לא נהיה ביחד חשוב לי שתקרא אותם כי אני יודעת שאתה מבין במוזיקה תודה מראש יפה

yaffa6

New member
לפרה של שוקולד

לא משהו מיוחד אני מדברת על השיר אתה לא מעותכן

NoAm1238

New member
חח רגע שאני יבין ...

השיר "אין לי אותה" - זה רציני או שסתם כתבת לערוץ הילדים ?

כולנו עוד לא תפסנו מה השיר בדיוק זה פסיידר חח

אני חשבתי שזה שיר שיצא באלבום החדש.. עוד לא סגורה על כלום

אוקי אז...

השיר לא מתוכנן לצאת באלבום החדש שנקרא "לא קל לאהוב אותך" ומוקלט בימים אלה. השיר הוקלט כחלק מפרויקט בשבוע שלי בערוץ הילדים והוא היה מיועד להיות משודר רק בערוץ ולא יוצא כסינגל לרדיו למרות שכמה תחנות נדלקו על השיר ומשמיעות אותו בכל זאת :) לגבי באמת של המילים זה כבר מסובך... נדבר על זה בהזדמנות אחרת :)

vajda

New member
מתי סיגנל ראשון??

אני כל חצי שעה נכנס כאן לפורום לבדוק, אולי... אולי.... אוליי הוצאת את הסיגנל הראשון.. בכיאת.. תוציא אותו כבר אני כבר לא יכול להתפאק :)

אף אחד מאיתנו חח

אם הסינגל הראשון יוצא גם כקליפ והוא איזה הלילה יעבור כזה....להיט! בכלל אני חושבת שאם באמצע החורף היה יוצא כקליפ יותר היו מכירים אותו ולא חושבת שמישו לא היה אוהב אותו

אני מאמין שסינגל שני ייצא...

בחודשיים הקרובים. כמו שאמרתי האלבום השלם "לא קל לאהוב אותך" צפוי לצאת עד סוף השנה :)

NoaAdiiv

New member
יש אני מחכה כבר לאלבום הזה ../images/Emo13.gif

ושלום לכולם אני חדשה ...

למעלה