ליצור פיות וגמדים ולהתנהג כמכשפה

anna a

New member
ליצור פיות וגמדים ולהתנהג כמכשפה

אני עוקבת אחרי הפורום מזה זמן לא רב ומתפעלת מהיכולת של הנפשות הפועלות כאן מתוך אהבה לנושא וחדוות יצירה, אף על פי שאיני מכירה אתכן, אני רואה את הרצון שלכן ללמוד בכוחות עצמכן ומתוך הספרים, בדיק כפי שהגב' דולמן עושה משום מה יש אנשים שחושבים שיש להם בלעדיות על תחומים מסוימים (אפילו טל מהבית של ביתיק טורחת מייד להעביר מסרים לכל מי שחדש בפורום שהיא (אירית) המאסטרית כשבפועל זה ממש לא כך ואני מצטטת: "הי אננה אם ברצונך ללמוד ליבוד באופן יסודי ומקצועי הייתי ממליצה מאד על אירית דולמן שהיא המאסטרית בענין ליבוד בארץ לגבי חומרים לכל סוגי הליבוד כמו סיבי צמר במבחר ענק ואביזרי ליבוד חומרים ליצירת בובות בתפירת יד לבד טבעי ועוד.... תוכלי למצוא בחנות בשם הבית של ביתיק ברחוב ביאליק 21 נס ציונה 08-9405487 או לטל כהן 0544-324330 ומישלוחים מתבצעים לכל חלקי הארץ במחיר עלות דואר ישראל תודה ולילה טוב טל." (כל הזכויות מן הציטוט הנ"ל שמורות לטל מהבית של ביתיק
) היא לא מחדשת דבר נהפוך מרבית יצירותיה מועתקות אם מתוך הספרים ואם מתוך האינטרנט, יש לה יכולת מדהימה לריב עם אנשים, להתסיס אנשים מסביבה ולשפוך ארס( שהורס בעיקר את עצמה). היא לא בוחלת לתת הוראות לעבודות בסריגה וכד' שהשיגה מיוצרים אחרים ומוכשרים שעמלו רבות וכל זאת ללא תמורה וללא אישור מפורש ואינה מתביישת לאיים על גניבת זכויות יוצרים על יצירות שאינן שלה. אני מקווה שתמשיכו בדרך שלכן, התעלמו ממנה היא פשוט תעלם . יש כאן יוצרות שללא ספק מגיעות רחוק ממנה הן מבחינת היצירתיות והן מבחינה הטכניקה. בהלצחה לכן בנות מוכשרות! אני מצרפת קישורים לאתרים יפים שמהן שאבה אירית את יצירותיה ה"מקוריות" וזו דוגמה קטנה אם יהיה צורך אוסיף עוד. http://www.witteengel.nl/pakketten/en_vilten.asp http://www.witteengel.nl/pakketten/en_herfst.asp והשכמיות הללו וודאי מוכרות לכן http://geocities.com/apilin/index.html המשך יבוא... יום טוב לכן בנות וגם לך אירת דולמן. "אשרי האיש אשר לא הלך בעצת רשעים, ובדרך חטאים לא עמד ובמושב לצים לא ישב" תהילים פרק א'

Sימה

New member
כשניכנסתי לאתרים שצירפת -קיבלתי שוק

אביב,קיץ,סתו,חורף....... כולם מבינים כאן למה שאני מתכוונת. את המנגינה שלנו אי אפשר להפסיק

אני בהלם.....

אביב, קיץ, סתיו, אביב..... יש שיר כזה בערוץ הופ. אני חושבת שיש גם "שיר" כזה בפליקר של מישהי שטוענת שהיא מקורית ורוצה לתבוע את כל העולם..... שיזהרו שם באתרים האלו, אירית עלולה לתבוע אותם על גניבת זכויות. והשיכמיות? איך הם הספיקו כ"כ מהר להעתיק ממנה? הרי רק לפני כמה ימים פרסמה אותן? הרבה עבודה צפויה למערכת בתי המשפט בארץ. תביעות בינלאומיות יהיו פה. ישראל על המפה! תודה לך על השיתוף. הדהמת אותי!

"והיה כעץ שתול על פלגי מים,אשר פריו

ייתן בעיתו"... "כי יודע ה' דרך צדיקים, ודרך רשעים תאבד" (הלו, אני רבנית, לא?
) האמת תמיד יוצאת לאור. לעיתים מאוחר, לעיתים מוקדם יותר. אנחנו מודעים היטב להתרחשויות מאחורי הקלעים ועל ה"קליקות" שמסתובבות בין המדריכים והמשווקים של נושא הצמר והליבוד. תודה אנה על השיתוף בפורום ואת מוזמנת להצטרף לפעילויות שלנו

Sימה

New member
כן יהי רצון ../images/Emo197.gif מלפניך ה' צבאות

רבנית תקני אותי אם אני טועה , אני חוזרת בתשובה עדיין בורה ועם הארץ

אור224

New member
תודה רבה אנה ומקוות מאוד

שנמשיך לראותך כאן בחברתינו.

anna a

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifאשאר בחברתכן

ובעניין התיק היפה: הוא סרוג קודם במסרגות בחוטי צמר (שמיועדים לליבוד) ואח"כ מלובד במים וסבון. עבודת הליבוד במקרים שכאלו אינה קשה וממושכת כמו בהכנת תיק מלובד מצמר שאינו טווי העבודה הקשה בתיק מהסוג הזה היא בסריגה עצמה ...

Sימה

New member
../images/Emo180.gif עוד אתר "סרוגים מלובדים"

השיגעון האחרון של האמריקאים

למעלה