-!!!!- ליצן, ליצן, ליצן קטן שלי

-!!!!- ליצן, ליצן, ליצן קטן שלי../images/Emo79.gif

ובכן, הנה אנו צועדים לנו לקראת פורים, חג חביב ביותר
. ומה? למה נתחפש? -מילון שרון לתחפושות- גם אם אתם קטנים ומתחפשים תחפושת מלאה, וגם לילדים היותר גדולים, שכבר לא מתחפשים לממש תחפושת (כאילו, לתחפושת כזו עם שמלה וזה...)- כולם ימצאו כאן רעיונות! -מקווה
- אז כאן גם יהיה איך מכינים\איפה קונים וזה את התחפושות. אוקיי....רק שתדעו, לא ה-כ-ל מקורי שלי, חלק ראיתי שילדים התחפשו וזה...ככה שהזכויות שמורות לילדים מכל רעננה. 1.המטרה-מתנה. מצרכים: קופסאת קרטון שאפשר לקנות, לקחת מדברים שקונים, או סתם להשיג איכשהו בחנויות וכ'ו. 2.סרט עטיפה יפה, בחנויות יש, או אם יש לכם סתם, או משו יפה ונוצץ לעטיפת ספרים, וזה מתאים לקרטון שלם, אז גם זה בסדר. 3.סרטים, אפשר לקנות, אפשר סתם לקחת ממתנות שקיבלת וכו'. 4.כוכבים כאלו שתוקעים למעלה על המתנה, מכירים? אז צריך אחד כזה. ומומלץ שהוא יהיה גדול. 5.נצנצים\איפור. אופן ההכנה: עוטפים את הקופסא בנייר עטיפה, ויש לנו קופסא. לפני כן, צריכים לעשות חור באמצע שמתאים לגופכם. (אוווו...איזו שפה..) אחרי זה מקשטים אותו בסרטים יפים
. אם רוצים, אפשר להכין כרטים ברכה או שלט שכתוב עליו "מזל טוב!" או משו כזה, ולתלות אותו על הקופסא העטופה. עכשיו, מתאפרים קצת, שמים את הסרט הגדול על הראש איכשהו, ו-מוכן! אתם מתנה יפה ומקושטת:) 2.המטרה-לב. מצרכים: שני לוחות סול שאפשר לקנות בחנויות. טושים. איפור. סרט\חוט. אופן ההכנה: גוזרים בדאבל (שמים את שני הלוחות אחד על השני) את הסול בצורת לב, בכדי ששני הלבבות יצאו אותו הדבר. מציירים על שני הלבבות הגדולים שגזרנו מהסול, כל מיני דברים חמודים, ואפשר לקשט עם עוד דברים, ואז, עושים שני חורים שני קצוות של הלב, אחת בצד אחד, ואחד בצד שני, כמובן, בשני הלבבות. עכשיו, לוקחים את החוט או מה שזה לא יהיה, ומשחילים אותו כך: חוט אחד-עובר בחור אחד של לב אחד, ו"ממשיך את דרכו" ללב השני. כך גם בצד השני... עכשיו קושרים טוף טוף, ואז נותר רק להתאפר, ולהלביש את התחפושת טוב עליך. מקורי, לא?
בטח יגידו לי שכבר אמרו את זה...
3.המטרה-סכין ומזלג. *רעיון מקורי של חברה שלי, סורי סתיו, אני חושפת לעולם.* *זקוקים ~שני~ ילדים בכדי להתחפש לזה* מצרכים: שמלת כסף קרטון. אני לא ממש יודעת איך עושים את זה, היא רק הראתה לי תמונה מקטלוג מקורי, אבל ניחשתי שלפי התמונה צריכים לרסס בכסף, לקנות קרטון כסוף, או איכשהו להפוך חתיכת קרטון לחתיכת קרטון כסוף, ולחתוך (בעזרת ההורים!) לצורת של סכין ומזלג. וזה מה שאני יודעת...הייתי חייבת לתת רעיון, ולקדם את המין האנושי. ועכשיו!!!!
המקורי ביותר, המדליק ביותר, התאומות אולסן!!! מעריצים את התאומות אולסן? רוצים להתחפש אליהן? יש שתי דרכים. איך? הנה: דרך מס' 1: לקחת תמונות או מספר תמונות, ולהעתיק. פשוט להעתיק. ללבוש פאות או לצבוע (עדיף פאות
) בלונדיניות, להעתיק את הבגדים, וכמובן שצריכים שתי בנות בשביל זה, אז ששתי הבנות יעשו קוקיות או משו כזה, כדי שהן ממש יראו תאומות, ואפילו אם הן לא יהיו ממש דומות לתאומות, אם הן יראו פשוט כמו תאומות, אני חושבת שיבינו. אפשרות ב'- זה קצת מסובך, אבל...אם למישו יש ה-רבה בצע במדפסת, אז הוא יכול להדפיס תמונה נגיד של מרי-קייט, בגודל של הגוף שלו, ועוד אחת בגודל של הגוף של החבר\חברה שלו, של אשלי לדוגמא. הבנתו'ש
וואי, לקח לי הרבה זמן לכתוב את כל המיני מדריכון הזה.. בכולופן, אין לי יותר כוח, אז אני אכתוב רק רעיונות לתחפושות בלי כל הקישקושים: נערת קוקה-קולה מקדונלד'ס (עובדת) אמפייר סטייט בילדינג. בובה בריטני ספירס ועוד ועוד... שרשרו תגובות, השקעתי המון...
חג פורום שמייח
*למרות שנשאר זמן...*

איזה טלפטיה בדיוק היום דיברתי עם...

חברה שלי שאני הולכת להתחפש לתאומות! ואם היא רוצה גם להתחפש איתי!!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gif

וואו, קבלי ח"ח ממש ממש ממש ממש השקעת
רעיון לתחפושת: נשיקה צרפתית, איך מתחפשים? פשוט מאוד, ילד/ה מתחפש/ת לנשיקה. והשני/ה מתחפש/ת לצרפתיה... נחמט, לא?!

A d i d a

New member
re top! ../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

רעיון מצוין
הנה כמה רעיונות שלי:
אלפית: דרוש: לבוש: שמלה לבנה ארוכה, פרח לבן (אפשר) תסרוקת: פן חלק חלק וצמות קטנות מעל האוזניים שהופכים אותם לקוקו בלוף, או שתי צמות מאחורי האוזניים. איפור: צללית נמוכה בשני טונים מגוון העור שלך, נוטה ללבן. אודם בצבע השפתיים שלך, ונצנצים איפה שבא לך, חומר של עור (קונים בחוניות לפורים) ולשים בקצה האוזניים. לתת לזה מראה של אוזן מחודדת.
הילדה הקטנה דרוש: לבוש: שמלה בצבע פסטל של ילדה קטנה, סוכריה על מקל ענקית, נעלי בובה. תסרוקת: שתי צמות \ שתי קוקיות איפור: הרבה סומק ורוד, לעשות שלוש נמשים על הלחיים. שפתיים אדומות ובעיניים טבעי.
דמות דיסני דרוש: הרבה חברות, כל אחת מתחפשת לדמות דיסני אחרת. או עם יש לך חבר\ חברה, אפשר להתחפש לזוג מפורסם מדיסני: סינדרלה והנסיך, או שלגייה מהנסיך. לבוש: תסרוקת: איפור: בהתאם לדמות. להעזר מתמונות מהאינטרנט.
אשת הקדמון לבוש: בד מנומר, להפוך אותו לשמלה או משהו. תסרוקת: עצם בשיער. איפור: חום חום חום! אה וקצת שחור...
המממ זהו... למישהו יש עוד רעיונות?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

אני כבר בכיתה ח', אז יו פיפול נואו... שנה שעברה הייתי חולה בפורים [זה פסה, זה לא ביאס אותי- איי הייט פורים!] ולא ידעתי אם כול םהתחפשו, למה התחפשו וכו'... ואני לא רוצה להתפדח ולבוא מחופשת כשכמעט אפ'חד לא יבוא מחופש, או להתפדח ולא לבוא מחופשת כשכמעט כולם יבואו מחופשים
ואני לא יודעת למה להתחפש- אני לא רוצה משו ילדותי, לא משו מסובך מידי, אבל גם לא סתם לשים פאה וזהו
אבל מצד שני אני גם לא בדיוק רוצה להתחפש, וזה גם נראה לי נורא ילדותי
אוף נראה לי שאני לא אתחפש וזהו

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

כול םהתחפשו = כולם התחפשו

לא נכון! זה לא ילדותי! בפורים את...

צריכה לצאת מהשיגרה להתחפש לדברים כייפים ומוזרים,כי לא כל יום פורים!! צריך לנצל את זה!!

פורים../images/Emo70.gifאייקונים חדשים../images/Emo70.gif../images/Emo154.gif

פעם התחפשתי לילדת מתנה (שזה דיי דומה ל-מה ששרון תיארה), ופעם אני וחברה שלי ניסינו להתחפש לתאומות אולסן ולבשנו שתינו אוברולים כאלה כמו במותק הילדות התחלפו ואפילו שיננו עובדות על התאומות, אבל זה לא נראה דומה אז אמרנו שאנחנו סתם תאומות... השנה אני וחברות שלי החלטנו שנתחפש לשלט הזה שהוא בעצם 3 שלטים והוא מתחלף כזה... מבינים על מה אני מדברת
עוד רעיונות שחשבנו עליהם- סינגלס (כל אחת ממתק אחד), ספייס גירלס (פאסה...), צופות (אבל זו לא תחפושת) ולא זוכרת מה עוד העלנו...

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

סינגלס זה ממש רעיון נחמד! איך תעשו את זה? מזתומרת, שלט שהוא בעצם 3 שטים? איך תעשו את זה?

למעלה