שרון המתוקה12
New member
-!!!!- ליצן, ליצן, ליצן קטן שלי../images/Emo79.gif
ובכן, הנה אנו צועדים לנו לקראת פורים, חג חביב ביותר
. ומה? למה נתחפש? -מילון שרון לתחפושות- גם אם אתם קטנים ומתחפשים תחפושת מלאה, וגם לילדים היותר גדולים, שכבר לא מתחפשים לממש תחפושת (כאילו, לתחפושת כזו עם שמלה וזה...)- כולם ימצאו כאן רעיונות! -מקווה
- אז כאן גם יהיה איך מכינים\איפה קונים וזה את התחפושות. אוקיי....רק שתדעו, לא ה-כ-ל מקורי שלי, חלק ראיתי שילדים התחפשו וזה...ככה שהזכויות שמורות לילדים מכל רעננה. 1.המטרה-מתנה. מצרכים: קופסאת קרטון שאפשר לקנות, לקחת מדברים שקונים, או סתם להשיג איכשהו בחנויות וכ'ו. 2.סרט עטיפה יפה, בחנויות יש, או אם יש לכם סתם, או משו יפה ונוצץ לעטיפת ספרים, וזה מתאים לקרטון שלם, אז גם זה בסדר. 3.סרטים, אפשר לקנות, אפשר סתם לקחת ממתנות שקיבלת וכו'. 4.כוכבים כאלו שתוקעים למעלה על המתנה, מכירים? אז צריך אחד כזה. ומומלץ שהוא יהיה גדול. 5.נצנצים\איפור. אופן ההכנה: עוטפים את הקופסא בנייר עטיפה, ויש לנו קופסא. לפני כן, צריכים לעשות חור באמצע שמתאים לגופכם. (אוווו...איזו שפה..) אחרי זה מקשטים אותו בסרטים יפים
. אם רוצים, אפשר להכין כרטים ברכה או שלט שכתוב עליו "מזל טוב!" או משו כזה, ולתלות אותו על הקופסא העטופה. עכשיו, מתאפרים קצת, שמים את הסרט הגדול על הראש איכשהו, ו-מוכן! אתם מתנה יפה ומקושטת
2.המטרה-לב. מצרכים: שני לוחות סול שאפשר לקנות בחנויות. טושים. איפור. סרט\חוט. אופן ההכנה: גוזרים בדאבל (שמים את שני הלוחות אחד על השני) את הסול בצורת לב, בכדי ששני הלבבות יצאו אותו הדבר. מציירים על שני הלבבות הגדולים שגזרנו מהסול, כל מיני דברים חמודים, ואפשר לקשט עם עוד דברים, ואז, עושים שני חורים שני קצוות של הלב, אחת בצד אחד, ואחד בצד שני, כמובן, בשני הלבבות. עכשיו, לוקחים את החוט או מה שזה לא יהיה, ומשחילים אותו כך: חוט אחד-עובר בחור אחד של לב אחד, ו"ממשיך את דרכו" ללב השני. כך גם בצד השני... עכשיו קושרים טוף טוף, ואז נותר רק להתאפר, ולהלביש את התחפושת טוב עליך. מקורי, לא?
בטח יגידו לי שכבר אמרו את זה...
3.המטרה-סכין ומזלג. *רעיון מקורי של חברה שלי, סורי סתיו, אני חושפת לעולם.* *זקוקים ~שני~ ילדים בכדי להתחפש לזה* מצרכים: שמלת כסף קרטון. אני לא ממש יודעת איך עושים את זה, היא רק הראתה לי תמונה מקטלוג מקורי, אבל ניחשתי שלפי התמונה צריכים לרסס בכסף, לקנות קרטון כסוף, או איכשהו להפוך חתיכת קרטון לחתיכת קרטון כסוף, ולחתוך (בעזרת ההורים!) לצורת של סכין ומזלג. וזה מה שאני יודעת...הייתי חייבת לתת רעיון, ולקדם את המין האנושי. ועכשיו!!!!
המקורי ביותר, המדליק ביותר, התאומות אולסן!!! מעריצים את התאומות אולסן? רוצים להתחפש אליהן? יש שתי דרכים. איך? הנה: דרך מס' 1: לקחת תמונות או מספר תמונות, ולהעתיק. פשוט להעתיק. ללבוש פאות או לצבוע (עדיף פאות
) בלונדיניות, להעתיק את הבגדים, וכמובן שצריכים שתי בנות בשביל זה, אז ששתי הבנות יעשו קוקיות או משו כזה, כדי שהן ממש יראו תאומות, ואפילו אם הן לא יהיו ממש דומות לתאומות, אם הן יראו פשוט כמו תאומות, אני חושבת שיבינו. אפשרות ב'- זה קצת מסובך, אבל...אם למישו יש ה-רבה בצע במדפסת, אז הוא יכול להדפיס תמונה נגיד של מרי-קייט, בגודל של הגוף שלו, ועוד אחת בגודל של הגוף של החבר\חברה שלו, של אשלי לדוגמא. הבנתו'ש
וואי, לקח לי הרבה זמן לכתוב את כל המיני מדריכון הזה.. בכולופן, אין לי יותר כוח, אז אני אכתוב רק רעיונות לתחפושות בלי כל הקישקושים: נערת קוקה-קולה מקדונלד'ס (עובדת) אמפייר סטייט בילדינג. בובה בריטני ספירס ועוד ועוד... שרשרו תגובות, השקעתי המון...
חג פורום שמייח
*למרות שנשאר זמן...*
ובכן, הנה אנו צועדים לנו לקראת פורים, חג חביב ביותר