ליקוז לימפטי לסרטן השד והבלוטות.

aa2003

New member
ליקוז לימפטי לסרטן השד והבלוטות.

למנהלי הפורום - מקווה שלא תורידו הודעה זו... המטרה כאן היא עזרה בלבד לאלו שצריכות אותה. אני לא רוצה לפרסם כאן סתם כך.... אבל אני מכיר פזיוטרפיסטית שמומחית בניקוז לימפתי ידני. היא כל כך עוזרת לנשים החולות בסרטן השד, בכך שהיא מורידה נפיחויות מאיברים שהצטברו בנוזלים כתוצאה מהוצאת קישוריות לימפה. היא פשוט מנקזת אותם בעיסוי מיוחד לאזורי לימפה תקינה. הטיפול מוכר על ידי קופות החולים השונות... היא אשה מאוד מאוד נחמדה, מומלץ. הטלפון שלה - 6445773-03, פקס- 03-6498785 ביי עמית גל אלון

מזי א

New member
לימפטי

אני מקבלת עיסוי לימפטי דרך קופ"ח, ואני יכולה רק להמליץ בחום רב. ממש הרגשה אחרת לאחר העיסוי.

נאן

New member
לימפטי

נכון. הניקוז הלימפטי עושה טוב וגם אני עושה אותו דרך קו"פח. רק חבל שמחזירים עכשו רק 50 אחוז על העיסוי הזה.

מזי א

New member
החזר

נאן היקרה, אני מקבלת את הליצפטי ללא תשלום, במכון הפיזיוטרפיה האזורי. אציין כי אני שייכת לקופ"ח כללית. אני חושבת שבמכבי משלמים ואז מקבלים החזר.

נאן

New member
היי מזי בקשר לעיסוי...

היי מזי גם אני שיכת לכללית ועד לפני חודש החזירו כמעט הכל 220 שח עולה הטיפול. והחזירו 197 שח. עכשו משתתפים רק ב50%יענו קיצצו. אין בכל מכון מישהי שעושה עיסוי לימפטי. ואולי אשאל עם יש את זה כי באיזור הצפון רק 3 פיזיוטרפסטיות כאלה יש. בגן שמואל. באלון הגליל ובאפיקים. תבררי אצל הפיזיוטרפסטית שלך בבקשה עם יש לה פרטים אני אשמח לדעת. תודה נאנוש

מזי א

New member
לימפטי

נאן היקרה יש בחוברת של לימפודמה, המנופקת ע"י האגודה למלחמה בסרטן רשימה שמית+טלפון של כל המטפלות הלימפטיות. אם את מעונינת , תיצרי איתי קשר דרך המסרים ואני אומר לך מי באזורך הספציפי אני עכשיו חזרתי מטיפול, וראיתי את תגובתך, אפגוש את הפיזיוטרפית שוב ביום ראשון הבא ואתייעץ עימה כל טוב

למעלה