ליקוי חמהההההההה!!!!!!

אני רציתי לרשום את זה!

אבל את רשמת, נו טוב, הפעם אני אהיה על גג של חברה שלי... אניא שכנע את החבר האי-פגאני שלי להתפעל מזה....

LeeCooper69

New member
אני אהיה על הגג של הבית שלי....

והכי מגניב זה שאני גר במושב. אין בניינים גבוהים. אני אפילו אלך לשדה ואראה את הליקוי משם. רציתי לראות את ליקוי הלבנה שהיה שבוע שעבר אבל..... פספסתי.

Justin Angel

New member
אז לסכם

כולנו נהיה על גג כדי לראות את הליקוי? וואו, אנחנו מקוריים. אבל לפחות אני אהיה ממש גבוה, אז אני לא מתלונן :)

LeeCooper69

New member
אפשר גם בשדה.....

אתם לא

אני מקוה שהחמה

תעלה במזרח ואז שום כרמל לא יסתיר לי אותה. ואם הר עצמון ירים את האף יותר מדי אמכֹר אותו לטורקיה תמורת קרחון.

romharel

New member
בליקוי הירח האחרון

סימנתי לעצמי את פינת הילל הציונות כמקום מצויין לליקוי החמה הבא עלינו , מי שירצה אני מזמין לקפה...

ToryMaster

New member
מזתומרת?

החמה תמיד עולה במזרח חוצמזה, אני יכולה להתחלק איתך ברווחים על הר עצמון? אני אהיה בסמינר בחוות אהרונסון, לא נראה ל ישאנ יאצליח לראות

suki da yo

New member
תראה, את האמת?

אם 5 אומר 5 בבוקר ולא 17 אחה"צ, הסיכויי שמשהו יעיר אותי הוא מאוד קטן. אולי זה כי עברו כמה שנים מאז נהפעם האחרונה שבדקתי שהשעה חמש בבוקר אכן קיימת בצד הזה של המיטה, אני אפילו לא יכולה להגיד בביטחון שהשמש זורחת בשעה הזו:)

מתר לחלק חויות? :)

אז העננים, כהרגלם, או יותר נכון כהרגלו של כושר וחסיס, קצת הפריעו לי לראות את השמש והירח משתעשעים. אמא העירה אותי בבקר, כי היא תכננה לצאת איתי לראות, אך משראתה את פילי השמים כחולי השער צועדים במזרח- התיאשה מיד וחזרה לישון. אך לא אני! התרוצצתי בכל חלקו המזרחי-עליון של תובל (מצחיק לחלק מקום כה פצפון לאזורים) ועליתי על גבעת פסולת-הבניה שהצמיחה סירות וקידות. כל הדרך נשפתי בעננים בתקוה שיתפזרו לכל עבר, ונדמה שזה לא עזר. (חשבתי שאולי השמש לא תסכים להתגלות לי בטרם אשא תפילת שחרית, אבל זה כבר היה מאוחר מדי וידעתי שהיא כבר עלתה והיא סתם משגעת אותי!) אך לפתע ראיתי שהפילים הגדולים עברו באורח-פלא לצד דרום מערב! ובמזרח נשארו רק גורים, וגבם החל לזהר ולזהר עד שחשבתי שהשמש הפכה לקו ארוך! ואז, בדיוק כשחשבתי (עיני כבר פיתחו לעצמן משקפי שמש טבעיות, ועד עכשיו יש לי כתם צהב בכל אשר אביט) שאי אפשר להיות זוהר יותר, השמש האכולה עלתה! זה היה כבר סוף הליקוי, כך נדמה לי, אך זה היה... הוי. יפה יפה. וכל העננים כולם זהרו בשגעון. ואז פתאום הפילים הגדולים הבינו שרימו אותם, וזה בכלל לא הגיוני שהם פשוט עברו מערבה, אז הרוח התחילה לנשוב בכוון ההפוך והם חזרו רגוזים להסתיר את המשחק שעוד לא נגמר. ואז חזרתי לי הביתה, דרך שבילים פתלתולים שמעולם לא דרכתי בם, והבטתי בנמלים גדולות וחרוצות. ואז ישנתי נהדר כי ירד הרבה מאד גשם והצטערתי כשקמתי כי הפסדתי את רובו. אוה, וגם ראיתי שיהיו רמונים רבים השנה. והדבר שמח את לבבי עד-מאד.

הליקוי שלי...

נישארתי ערה כל הלילה אצל ביתה של חברתי(גרה באחד מהמקומות הגבוהים בחולון...) ואף ראינו הרקולס במחשב :) ולפתע נרדמתי, ידידי שהיה שם גם, העירני ושילח אותי מהר לגג... השמש שהגיעה בצורת סנםיר כריש עשתה לי רק טוב, ואנשים לא הבינו מה אני כל כך מאושרת, ולאחר כמה זמן ירדתי לישון, הייתי חייבת כוח ללמוד להיסטורייה...

suki da yo

New member
אה.. נכון, הכוונה בשבת היא לשבת

שהיתה אתמול... טוב, אז אני ישנתי, בלי אפילו לדמיין שיש ליקוי ...

למעלה