ליקוי ירח מלא!!!!

kat re

New member
תפסיקו לדבר על...

ההשפעות הרעות של ליקוי ירח ותתחילו לספר על תוכניותכם לליקוי!!!

romharel

New member
כרצונך.....

הירח המלא הוא אפשרות לתת לאנרגיה שלך לעלות מעל לתדר היומיומי הבטוח שלך, כל מה שמחייב מצבים אנרגטיים מעוררים קל יותר, ומסוכן יותר ..... וזה כיף.

חמישי- סטודנטים בחורבה

קדם כל תודה רבה על הדווח, הייתי עלול לפספס את הלקוי! אני עובד במועדון, והעבודה בפעל מסתימת בארבע, אך רשמית בשש, כך שיש לי די זמן לעלות על הגג ולצפות בלקוי. ד"א, משך רֹב המסיבה אני מביט בירח ומנסה להבין מה הוא רוצה. אני אוהב לראותו משתקף בכוס ייני. טרוף הוא לא השפעה שלילית. יונת ההבשלות

Weirdi

New member
אמאמאמאממאמאמממ

גאות היא כתוצאה מכוח המשיכה של הירח או משהו כזה... לא נראה לי שזה קשור... אבל יש איזה משהו שקשור לירח ומחלות נפשיות כלשהן...

TheBlueOne

New member
המילה LUNA שפירושה ירח בלטינית

וספרדית , מופיעהפעמים רבות גם בתיאור מחלות אשר בעבר קישרו לירח. לונה= מטורף. גם היום ניתן לראות את ההשפעות של מילה זו במתקנים מוכרים לנו כמו: לונהגל, לונהפארק, לוניטונס ועוד... פעם האמינו שבהיה בירח יכול לגרום לאדם להשתגע, יותר מכך ייחסו מחלות נפש לירח כמו סהרוריות. למידע נוסף אתם מוזמנים לפנות למאמר המעולה שיש במאמרים על הירח (מאמר בארבעה חלקים). יום טוב!

romharel

New member
הלכת רחוק.....

פספסת קרוב..... סהרוריות באה מ...... סהר

SMOLANIT1

New member
מממ...

אולי בגלל זה אני כל כך נמשכת לירח? אני מסוגלת לשבת ולהביט בו שעות...

יא ירח יא ירח מה עשית, בלבלת בת ובן

עוד מינקות יש לי נדודי שינה בלילות ירח מלא... הוא באמת משגע. אני מזדהה עם התנים שמיללים כעת סביבי. ואני תוהה האם לחזות בלקוי ירח לפנות בקר בו יש לי מתכנת במתימטיקה זה רעיון נבון. [כן! כן!] רובין, אתה חושב שהוא יהיה אדם מן הירח שראינו מהרי-אפרים? :) אגב ירח ושגעון, זה מזכיר לי הייקו נהדר של באשו וקטע קצת(הרבה) פחות נהדר שאני כתבתי בעקבותיו ממש ממש מזמן, אז לקרא בסלחנות וחמלה: עננים עולים לעיתים ומניחים לנו לנוח ממראה הירח (מאת: באשו תרגום: יהודית כפרי) [זה שלי:] עיניו פעורות במתח ועקשות של מת, ונתן לראות את עגולי אישוניו הלבנים בשלמותם. הוא אינו מסוגל לסבול עוד מחשבה אחת על בדידות- והוא משיט את דעתו על פני הטללים הטריים. הוא אינו פונה לאיש, ללא אֹמר, אך כחישות פניו מספרת חה, ראו את הירח הזה הלץ. חה. הטללים מתאדים לענן אל מול עיניו, ודעתו שבה אל ראשו בחבטה עזה- תמונה מתנפצת על הרצפה המעופשת, אחר כך ברכיו ובכיו. שוטי שוטי דעתי על יַמוֹת יגון, הוא מיילל בקול חלוד, אַל יַמוּת יגון.

כשיצאתי אל היער

והירח כמעט מלא, התנים השתתקו וטבעתי באורו. האורנים לחשו ו... הטלפון צלצל.
ההיתה זאת הלת הירח?

romharel

New member
היום בבוקר [חמישי]

הייתי בטוח שפספסתי את הליקוי של הירח. תמיד זה קורה לי עם טיסות [יום חמישי 440 זה למעשה בין רביעי וחמישי] וככה כל היום אכלתי את הלב שלי .... וגם נכנסתי בשקט בבוקר לפורום לבדוק תגובות [ואף אחד לא הגיב איך היה] אז הייתי בטוח [איזה דרמות בראש\ שלי] שכולם יושנים אחרי הליקוי שרק אני פספסתי... טוב כל זה להראות לכם שאף אחד לא מושלם... ועכשיו יש לי פרוייקט חדש להישאר הלילה ער עד 0440 ולראות את הליקוי במלוא הדרו ..... אני אשים מוזיקה וארקוד בלי לשבת תחזיקו לי אצבעות [אולי אראה סרט....]

אוף, נו. יש לי מתכונת במתמטיקה מחר

ואני חוכך בדעתי מה לעשות. להישאר ער ולא להיות עירני מחר במתכונת? ללכת לישון ולהפסיד את הליקוי? לכוון את השעון המעורר ל-4:00 ולהעיר את כל הבית (וגם סביר שאו שאני לא אתעורר, או שאני אהיה עייף מכדי שיהיה לי אכפת ואני אכבה אותו ואמשיך לישון)?

להבא:

דע כי לקוי ירח יכול להתרחש רק כאשר הירח מלא לגמרי, ותחסך מעצמך תהיות מיתרות יונת הפרסומות בטלויזיה

romharel

New member
ביום רביעי בלילה הירח נראה לי

"מלא מספיק" כמו שלפעמים חביתה ניראית לי "עשויה מספיק" או יחסים "בוגרים מספיק" לפעמים אני אוכל אותה... ולפעמים אני מרוויח

romharel

New member
יש שם לליקוי הזה

באמת..... זה נקרא חסך [אני לא בטוח בקשר לכיתוב ולנקד אני לא יודע בכלל, וניתן לצאת ממנו באמצעות הורדת מאמץ

למעלה