ליקרה מכל

ליקרה מכל ../images/Emo142.gif

ליקרה מכל , למי שאוהבת אותי כמו שבאמת אוהבים בן אדם, למי שבחיים / במוות לא תפגע בי . רציתי לספר לך , לאמר לך שתדעי תמיד , שאת בחירתי , ואותך אני רוצה לתמיכתי , וממך אני רוצה חיבוק, אותך אני רוצה לנשק כל בוקר לפני שאת יוצאת לעבודה. רציתי שתדעי שאם יכולתי לספר לעצמי ולהתמודד בעצמי עם הדברים הייתי מספרת לך כל מה שרק הייתי רוצה , הייתי עונה על כל שאלותיך , הייתי בוכה על כתפיך , וישנה לצידך. הלוואי ויום אחד אוכל לשבת איתך ולדבר איתך כמו אם ובת מה שצריך להיות ולא מתקיים. הלוואי ואוכל לאמר לך שאני אוהבת מישהו , לספר לך שאני מתחתנת וטוב לי שאני רוצה לחיות ואני מודה לך על כל דרך שבה שמרת עלי, כי לך אני חייבת את חיי. את נתת לי אותם ואת שמרת לי עליהם ככל יכולתך . אוהבת בתך

ניסית לתת לאמא את המכתב?

אני לא יודעת מה העמדה שלה היתה יכולה להיות אילו קראה את הדברים. אבל לפעמים שווה לבדוק את הציפיות שלה ממך, שמא את אולי מדמיינת או משערת אבל למעשה היא מצפה ממך לדברים אחרים לגמרי?

לא , זה רק אשליה , זה מה שהייתי

רוצה שיהיה כמו ההודעה "להצליח בטיפול" הרי זה בילתי אפשרי בלי להיות בו, ככה גם המכתב הזה הוא אמיתי אבל חסרים בו מלא דברים ויותר נכון הוא מייצג בידיוק את מערכת היחסים העכשווית שלי אם אמא , אני באה ויכולה לכתוב דברים כאלה כדי שהיא תקבל אותי ותהיי איתי , אבל הדברים האלה לא מדוייקים , הם נכונים אבל לא לנסיבות שאני נמצאת בהם עכשיו. הבנת? מצטערת אם אני לא ברורה נעה

אז אני מקווה ש

תשיגי את זה, את הקבלה והחיבוק הזה, אם לא מאמך אז מאנשים אחרים.

אבישגוש

New member
קיסרית? זתומרת נעה.. -ממני..

קבלי ממני חיבוק ענקי -בגודל העולם ואישתו- אני רוצה לתת לך חיבוק של ביטחון של אהבה חיבוק שתדעי שאת לא לבד.. הרבה אנשים אוהבים אותך ואת חשובה להם ואני לא ממש יודעת אם יוצא לי טוב כי אני רק מנסה לעזור אבל קבלי חיבוק גדול שיעטוף אותך באהבה וביטחון ושקט נפשי
חיבוק|
ושתדעי שאני פה איתך כל הזמן.. ב-
אבישג

למעלה