ליקר דובדבנים ביתי
אחח, איזה טעם! הכנתי בבית 3 ג´ארות של ליקר דובדבנים בהבדלים דקים אלו מאלו. האחד סטנדרטי יצא מעולה. בשני הוספתי עלי נענע - עושה גוד-טיים בפה! בשלישי שברתי את גרעיני הדובדבנים (עם פטיש שניצלים) וזה הוסיף לליקר טעם שקדים חזק ומדליק! אורגזמה קולינרית! כולה 3 חודשים התיישנות, ומה אני אגיד, היה שווה כל רגע! אף פעם לא טעמתי משהו קנוי טוב יותר (או אלכוהולי יותר...) אה, והדובדבנים שנשארו אחרי הסינון הולכים מעולה עם גלידה וניל
אחח, איזה טעם! הכנתי בבית 3 ג´ארות של ליקר דובדבנים בהבדלים דקים אלו מאלו. האחד סטנדרטי יצא מעולה. בשני הוספתי עלי נענע - עושה גוד-טיים בפה! בשלישי שברתי את גרעיני הדובדבנים (עם פטיש שניצלים) וזה הוסיף לליקר טעם שקדים חזק ומדליק! אורגזמה קולינרית! כולה 3 חודשים התיישנות, ומה אני אגיד, היה שווה כל רגע! אף פעם לא טעמתי משהו קנוי טוב יותר (או אלכוהולי יותר...) אה, והדובדבנים שנשארו אחרי הסינון הולכים מעולה עם גלידה וניל
