ליקר דובדבנים ביתי

psichi

New member
ליקר דובדבנים ביתי

אחח, איזה טעם! הכנתי בבית 3 ג´ארות של ליקר דובדבנים בהבדלים דקים אלו מאלו. האחד סטנדרטי יצא מעולה. בשני הוספתי עלי נענע - עושה גוד-טיים בפה! בשלישי שברתי את גרעיני הדובדבנים (עם פטיש שניצלים) וזה הוסיף לליקר טעם שקדים חזק ומדליק! אורגזמה קולינרית! כולה 3 חודשים התיישנות, ומה אני אגיד, היה שווה כל רגע! אף פעם לא טעמתי משהו קנוי טוב יותר (או אלכוהולי יותר...) אה, והדובדבנים שנשארו אחרי הסינון הולכים מעולה עם גלידה וניל
 

Gorilla

New member
אכן אין כמו ליקר ביתי

אם תשמור עליו כמו שצריך הטעם רק ישתבח עם הזמן.
 
למעלה