לירוי אהובי,

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
לירוי אהובי,

למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר "את רוצה את סצינת הקנאה עכשיו?? מול כל האורחים??" אתה רוצה להזמין אורחים לפגישה הבאה שלנו? ככה? זהו? מה קרה לאינטימיות (|הצלפת שוט|) מה קרה לחום (|איוושת שרשראות|) לאהבה (|טפטוף שעווה לוהטת בטעם תות|)... ומותק, כשאת שוברת את הקריסטלים, לכי על הפושטים. לא חבל על הבקרה? נשיקות וליקוקים mai

לירוי25

New member
אהובתי הניצחית../images/Emo10.gif

אין לך בושה? להלבין פני ברבים? לרמוס את כבודי? למחוץ את ליבי כשחיוך זדוני על שפתותיך? לדרוך על אשכי עם נעל צבאית?? אופס..זה כבר חלק מהפנטזיה.. בקיצור אני ראיתי את הפילרטוטים שלך עם משנה תורן ועדר מרעיו ומאוד לא נראה לי כל הענין! לי יש מלכה אחת שנאמנה רק לי!! לא לי, ולסריסים, סייסים ושאר סתמיים! אלא אך ורק לעבדך הנאמן!! עכעיו תעשי לי שעווה ברגלים ותגידי לי שהייתי ילד רע בכדי שאני אדע שאת רק שלי... בכניעה וביחום לירוי

.m

New member
ילד רע!!!

נעל צבאית??? אולי נעל עקב.... ועכשי, לירוי כנוע ומיוחם שלי, רד על ארבע ותפסיק לבלבל את המח! אני הולכת להביא את ה -
.
mai

OMO

New member
זהירות! אינטלקטואל!

אני מצטער שאני מפריע ככה באמצע של סצינת רומנטיקה מרגשת, אבל מה שכתבת, מאי, מאוד הזכיר לי שיר שלי. (למי שיכול, עדיף לשמוע ברקע את ג´וין מי של הים, מוסיף לאווירה) אז אני הולך להלאות אתכם במילים. מ-ע-כשיו: הפעם זה רק חלום ‏12/12/01 נשימות כבדות, עולות ויורדות בחזה השיער שלו שוב מבולגן, ובנגיעה קלה שלי אני מזיז קווצת שער מאחורי האוזן אני מסתכל בעיניים שלו, עיניים כהות, עמוקות כמו תהום, אני רוצה לצלול לתוכן נשיקה השפתיים שלו יבשות, אולי כי הוא לא שתה כלום כבר שלושה ימים המזגן לא פועל, ולשנינו קר, חם ורע לסירוגין אני לוקח מטפחת לבנה ומנקה את הזיעה מהמצח שלו ארבע לפנות בוקר, זריחה, והולכים לישון תישן, מתוק שלי, מחר יום ארוך, תישן טוב הלילה אני חולם על סבא שלי, אנחנו קוברים אותו בחצר של בית הספר הישן שלי אני רואה את כל קרובי המשפחה מעלים זיכרונות ממנו הם לא רואים שגם אני מנגב דמעה, אני בלתי נראה בשבילם כמו תמיד הפעם זה רק חלום, אבל במציאות שלי הכל יותר עצוב נשימות כבדות, עולות ויורדות בחזה אני מתעורר מהבכי החלש שלך, בשעת צהרים מאוחרת, לאן אתה בורח? תחזיק לי את היד, כי אתה לא הולך, שוב צריך לחתוך אותך שתירגע, כולך כבר חתיכות, החתיך שלי לא לנשום אני מפשיט אותך בפעם האחרונה, ובפעם הראשונה אתה לא מתנגד אני מצמיד את האוזן ללב שלך, הוא כבר לא מנגן כמעט אף צליל, הלב שלי יותר חזק הפחד בעיניים שלך כמעט נעלם, בדם שיוצא מאיתנו אנחנו נקשרים בשבועה תישן, מתוק שלי, מחר יום ארוך, תישן טוב לנצח אני חולם עליך, אני קובר אותך בחצר של בית הספר הישן שלי האובססיה שלי ניצחה את הפחד שלך, ועכשיו שנינו הפסדנו במשחק אני כבר שומע סירנות משטרה, אנחנו נפרדים כאן לתמיד נשיקה אחרונה הפעם זה לא חלום, אבל במציאות שלי הכל יותר עצוב

לירוי25

New member
וואו! מעולה!!../images/Emo41.gif

לא ממש קשור להודעה שלי ושל מאי אבל מעולה!!

MARMELAD

New member
אינטלקטואל או לא... קבל ../images/Emo106.gif

ותזכה למצוות.....

למעלה