לירוי הולך לרכב על סוסים!

Liroy25

New member
לירוי הולך לרכב על סוסים!

בוקר חמים של יום שבת, אספנו הנסיך ואנוכי את זוג חברים - פיצפוץ ונופצ´יק (אילו לא כינויים שהרגע המצאתי במוחי הקודח כי אם שמות החיבה שהם מכנים בהם איש את רעהו...) ונסענו ליערות הכרמל. למה עד לשם?? כי הנסיך רצה לצאת מהעיר וכפר סבא זה "איזור הכפר" רק כשהולכים להורים שלי לארוחת ערב. הדרך הלוך עברה בקלילות, שוחחנו על המצב,שמענו מוזיקה כשנופצ´יק ופיצפוץ (או כפי שאני מעדיף לכנות אותם "דבק ודבק") מרעיפים איש על רעהו מילות אהבה..(איפה קסאנדו כשצריך אותו??) ארוחת בוקר קלילה באיזה קניון בדרך שהיה בו סניף של "יטבתה" שכללה דיאלוג בסגנון של - "נופצ´ק תאכל!" "אבל פיצפוץ, אתה יודע שאני לא אוכל בבוקר!" אבל נופצ´יקון זה חשוב!" "אבל אני לא רוצה!" הזוועה. את הטיול רכיבה לקחנו נופצ´יק ואנוכי ב"בית אורן" כשפיצפוץ והנסיך יצאו להם לתור בשטח. ("אם לא חזרנו תוך מקסימום 3 שעות תתחילו לדאוג!") אחרי הסבר קצר כל אחד מאיתנו קיבל את סוסו למשך השעה הקרובה. אני שהייתי משוכנע כי אני אקבל את הפסיכופת של החבורה קיבלתי את צ´יף, שהתגלה כאיש שיחה שקט למדי בעל נטיה לא ברורה לדחוף את אפו לישבנם של סוסים אחרים, ונופצ´יק קיבל את שר. (ידעו להתאים בינינו!) הטיול יכול היה לעבור יותר בכיף אלמלא היה נצמד מאחורי איזה ילד קטן וחנון, עם אחות כונפה ואבא מעצבן שלא הפסיק לזיין את השכל!!! "אבא, אני הסברתי לסוס (ווקר) שיש עליו סדרה בערוץ 2!" (והוא גם בטח הבין אותך...) "איך קוראים לסוס שלך? ריצ´י? אה, זה שם של סוס שובב ועליז!" (בקיצור מקבל בתחת) "אאאבבבבאאאאא!!! הסוס לא עוצר לי למרות שביקשתי ממנו!!" (תנסה למשוך במושכות, אומרים שזה עוזר) ועוד כהנה וכהנה של פנינות חכמה מבית מדרשו של החנון. הנקמה המתוקה הגיעה בסוף הטיול כשכל הסוסים ניגשו לשתות מים מהשוקת, ורק שלי התעקש להשפריץ מים על כולם (נורא בוגר..) ואת המנה הסופית הוא השפריץ על הכונפה שפרצה ביבבות זעם. "הוא השפריץ עלי!! הוא הרטיב לי את הרגל!!" צרחה הפוסטמה. "מי עשה לך את זה??" קפץ להגנה החנון הממושקף. "הסוס של זה" הצביעה עלי הפוסטמה בעודי מחייך לי בענווה. לסיכום - חזרנו הביתה על סף התקף סוכרת (הייתם צריכים לראות את נופצ´יק ופיצפוץ בשקיעה..), עייפים, מאובקים, אבל היה כיף!! לילה טוב חברים

חמודים!

סתם. כפארות עליך לירוי. רכבת סוף סוף. אני שמח בשבילך (אני בטוח שהנסיך מצטיין ברכיבה. אחרי הכל, הוא נסיך, זה מן קטע חובה כזה.) ומקווה שנהנת. מתי אתם יוצאים שוב? כדי שנוכל לצלם, כמובן.

Liroy25

New member
אז זהו, שהנסיך ויתר על הרכיבה

והשאיר אותי לבד עם החנון שטחן לי את המוח!!! הוא העדיף לטייל בטבע עם פיצפוץ ולחפש לוקיישנים לזיונים.

.m

New member
מה יהיה לי בבית?

תצליף בי? תקשור אותי למיטה ותבצע בי את זממך? נתחלק במשנה תורן? |רצה למצוא את גרבוני הרשת| mai

xanadu

New member
והשאיר אותך לרכב לבד...

כמו שאמרתי לך קודם, אני שמח שסוף סוף רכבת על משהו. מזל טוב.

Liroy25

New member
רק שאני לא אתרגל בסוף...

חוץ מזה אחרי רכיבה שכזאת קשה להתרגל למימדים יותר סבירים.

Liroy25

New member
למה לקנא כפרות?

אני תמיד אומר - "חברות טובות מתחלקות ב-ה-כ-ל-!"

למעלה