לירון בשמינייה

לירון בשמינייה../images/Emo168.gif

העונה הראשונה של השמינייה ניגמרה.. מה דעתכם על התפקיד של לירון בסידרה? מה אהבתם באילן? מה לא אהבתם? לי היה מוזר לראות בהתחלה את לירון משחק ובמיוחד לא מפסיק להתנשק!
אהבתי מאד לשמוע אותו שר את אלינור - זה היה ביצוע ממש מקסים. מעניין מה מתכננים בשבילו לעונה הבאה. אני מקווה שהתפקיד יהיה גדול יותר ומשמעותי יותר.

../images/Emo45.gifתפקיד חמוד בסה"כ, הייתי אומר

גם שהתפקיד די תפור ללירון האמיתי בסה"כ, אולי פרט לכל הפלירטוטים שלו וזה שהוא ישר רץ לאחותה של רוני. הנשיקות בהחלט היו מוזרות כי זה היה כמעט כל הזמן בהתחלה
כיף כמובן לראות את הקטעים שהוא שר, והיו כמה כאלה
בסה"כ בחלק השני של העונה בקושי הראו אותו, גם בפרקים האחרונים מעט יחסית, ככה שאני כבר לא זוכר את הקטעים שהוא שיחק כי זה היה בהתחלה בעיקר. אני הייתי רוצה לראות אותו בקטע משחק מאתגר של ריב עם צעקות, קשה לי לדמיין אותו מתעצבן פשוט

ולן

New member
נממ

אני אישית מעדיפה אותו מדובב ושר
^^; גמני אהבתי את הביצוע שלו לאלינור.. זה היה כל כך מרגש
והוא חייך ממש הרבה בכל הסצנות שלו.. תמיד יש את החיוך המתוק הזה שלא עוזב אותו *________*.. (נראה לי פעם היחידה שהוא לא חייך זה היה בבית חולים עם רוני
).. אבל אומרים עדיף חיוך מבכי *___* אהההה אני מתה על החיוכים המתוקים האלה *___________________* ג'ה נה(להתראותXP) אנשנושים. אני הולכת לבהות בלירוני מחייך *_______* חיוך! ^0^ חיכו אנשים זה בריא

BlaBluShit

New member
אמממ

ישלו תפקיד נחמד.. אפילו שבקושי ראו אותו.. הוא אמר שבעונה השנייה יהיה לו תפקיד יות גדול.. אממ אהבתי שהוא שר וזה, זה היה נחמד.. גם היה לו ביצוע טוב לאלינור..(אפילו שאלינור זה שיר מכוער לדעתי וזה כזה מזרחי אבל לירון שר אותו בצורה כזאת שזה הפך ת'שיר ללא מזרחי ונחמד יותר) אממ וזהו.. זה ממש תפקיד מתאים ללירון כי זה בערך מה שהוא.. לא?(אני מדברת על כוכב נולד וזה)

נ ט ע ש ה

New member
היה ממש נחמד בסה"כ ../images/Emo13.gif

אפילו שאין לי HOT הצלחתי לתמרן וראיתי כמעט את כל הפרקים בהשתתפות לירון
לפי דעתי ההשתתפות בסדרה תרמה לו לא מעט, השתפשפות במשחק מול מצלמה אף פעם לא מזיקה, במיוחד בסדרה שמגיע לקהל רחב. וקליפ שצועד ומנוגן ב24 זה בכלל לא רע
הדמות של אילן לא כל כך דומה ללירון, אבל זה נחמד לראות משהו קצת שונה מהדימוי של לירון שאנחנו מכירים. למרות שבהתחלה זה היה קצת מוזר לראות אותו משחק (ולראות את כל הנשיקות האלו), הוא עושה את זה בסדר גמור! וכמובן שגם אנחנו הרווחנו, זה כיף לראות את לירון בטלוויזיה על בסיס כמעט יומי... מיותר לציין שהכי נהנתי מקטעי השירה, כבר אמרתי מזמן שצריך להעיף את כל השאר ולעשות תוכנית יחד ללירון והגיטרה
(הוא שר כל כך יפה!
) בקיצור, כמו שאמרתם- אני בסה"כ חושבת שזו היתה חוויה חיובית מאוד ומקווה שהתפקיד של לירון בעונה הבאה יהיה גדול יותר. ושיתנו לו יותר לשיר

Lovefool1

New member
לפי דעתי,

הדמות היתה בסדר, אבל אני חושבת שלירון צריך להתמקד יותר בשירה, כי אני לא חושבת שהוא שחקן כ"כ טוב - או שהדמות פשוט לא היתה מתאימה לו... בכל אופן, זו הפעם הראשונה שלו, אז אני בטוחה שככל שהזמן יעבור, כך הוא ישתפר

Meijen Shaggy

New member
אני דווקא אהבתי ../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אילן הוא אמנם רומנטיקן חסר-תקנה, אבל הוא חמוד סך הכול.. וטוב מאוד שיוצא לו לשיר הרבה..
ובעונה הבאה התפקיד שלו יהיה יותר מגוון, אז אני בכלל מצפה ממנו להפתעות..

nitsan4u

New member
התפקיד של אילן בסידרה...../images/Emo9.gif

זאת הייתה העונה הראישונה???
הייתי בטוחה שזאת הייתה העונה שנייה!
איזה גרועה אני...
אולי התפקיד שלו קטן אבל לירון עושה אותו פשוט נפלא!
אהבתי את התפקיד שלו גם בגלל שהוא שר הרבה בסדרה וגם בגלל שהוא ממש מזכיר את הדמות שלו במציאות...
וכמובן שאהבתי את הביצוע שלו ל"אלינור" שאמור היה ליהיות שיר מזרחי ולירון הפך אותו לשיר שקט ויפה...

למעלה