לירון ידידי - בעצב תלד פורום

לירון ידידי - בעצב תלד פורום

אני רואה באיזה לחץ אתה נמצא. האינטרסים המנוגדים של כל אחד, צפים מידי פעם , ומעכירים את האוירה. לדעתי, כדאי לתת הסבר קצר - איך מעבירים מסר אישי. איך שומרים את המסר, כדי שלא ייחמק , אחרי ששולחים אותו. שיכתבו איש לרעהו כל מה שרוצים, בענין אישי. אותנו זה לא מענין. לאיים על חברים במחיקת כל מכתב, אשר לא עולה בקנה אחד עם צרכי הפורום. אני אישית עייף , מהמלחמות האישיות, שמקורן בנבכי הנפש, שאנו בבורותינו הפסיכולוגית - לא נפתור לעולם.

לחבר של - אתה שוב לא מבין!

ביקשתי מירון למחוק אך ורק את הכתוב לגבי המסרים האישיים העוברים כאן בפורום ומלאים את כולם באשר אלי ובאשר למירי, אחרי הכל אתה אינך צמא דם נכון? הבעייה תיפתר כאשר ירון יחזור מחופשתו ולתקופה מסויימת עד שכל העניין יירגע ימחוק מסרים ממני אל מירי וממירי אלי (אחרי הכל לכך קיים מסור אישי אמת? ואחרים לא צריכים לסבול מאיתנו אמת?) וכמו כן את אותם מסרים שהאורחים בפורום משתמשים לרעה ומסכסכים ביני ובין מירי אף יותר, וכמו כן את אותם חברים (בעיקר של מירי) הכותבים בעדה ומשמיצים אותי, אמת? כך נפתור את הבעייה שכולנו מבקשים כבר לראותה פתורה! אז מה אתה כותב? "לאיים על חברים במחיקת כל מכתב, אשר לא עולה בקנה אחד עם צרכי הפורום" - הרי אתה רואה הכל הפוך, כרגיל, ובהחלט ריבים אישיים והתלקחויות אישיות הוא דבר שאינו עולה בקנה אחד עם צרכי הפורום - כדבריך ועל כן כדאי מאד לירון למחוק!!!

למעלה