לירון מישר!

לאורחים- אבנר נעים

לידעתכם! אבנר נחשב לאחד המרקידים הטובים שיש לנו - ובצדק. בנוסף מגיש תוכנית רדיו פעמיים בשבוע בימי ראשון וחמישי ברשת ג´, תוכנית של ריקודי עם תוך פירגון לכל היוצרים, התוכנית מוגשת בצורה יפה וענינית ו- על תגובתכם אומרים - ימותו הקנאים.

על איזה תחת אתה מדבר?

אתה לא נראה אחד שמפחד לומר מה שיש לו וגם להזדהות. הרי אתה מכיר את אבנר והוא מכיר אותך. אם ברצונך לשנות דברים הדרך היא בזהות מלאה. הסתתרות אחרי שם פיקטיבי לא תשרט את המטרה שלך. אני גם נוהג לספר למדריכים מה שכתבו עליהם וכשיש ביקורות יכול להיות שזו הדרך שישתנה. אני לא מתכוון לומר לאבנר על טענה שהיא ב"עילום שם".

אריאלי18

New member
תשמור על הפה שלך!!!!

ואל תלכלך כי אני מכיר את דוד שלי קצת יותר טוב ממך! דוד שלי הוא אחלה בנאדם והוא מתחשב בכולם, וכולם אוהביפ אותו! (כמובן חוץ ממך) אז לפני שאתה פותח את הפה הגדול תחשוב פעמיים! וכמו ששמעת התגובות כאן על אבנר הם טובות והוא נחשב מרקיד מעולה.

אבנר מזלזל ברוקדים

אבנר מזלזל ועוד אייך לכן הפסקתי לרקוד אצלו , ביום רביעי ישנה אלטרנטיקה טובה לא פחות אצל רמי אברהם ברמות ובמוצ"ש יש את בועז כהן במלחה אחלה הרקדה צעירה . אין סיבה ללכת למי שנותן הרגשת זילזול.

זה נכון שאבנר יוצא מפעם לפעם

לעיסוקיו. אבל עלי לציין שלי אישית זה ממש לא מפריע. אני באה לרקוד, ולא לחזות בזיו פניו... מה שלי חשוב - זה שהוא יהיה שם אם צריך להזכיר לאנשים את הריקוד, ואת זה הוא בהחלט עושה. חשוב לא פחות גם איזה ריקודים הוא מתכנת למחשב - בהרקדות שלו יש עירוב של ישן וחדש, שילוב מוצלח וטוב, והוא משתדל גם ליצור אווירה שמחה. ולעניין הזלזול - יצא לי לדבר איתו כמה פעמים, והוא הקשיב בריכוז וענה לעניין. לא הבחנתי אפילו בשמץ זלזול או גסות.

yomaster

New member
מירי לוי

כל תגובה שלך בפורום היא בטוב טעם.כל הכבוד המשיכי כך.

אריאלי18

New member
לירון מישר!

תגיד, יש סיכוי שאתה מכיר את דוד שלי? אבנר נעים הוא מדריך בירושלים...

מכיר, כמובן

וגם מכיר 95% מהמדריכים אישית והשאר רק בשם (כמעט את כל אלה העוסקים בתחום).

למעלה