לירון מישר

לסימי - לא חושב כמוך

אני חושב שעדה מדברת מתוך מצוקה של אדם בשיא הקריירה. היא יודעת כל כך הרבה ריקודים, לפעמים יותר מהמדריך, כי היא מטיילת בין החוגים וההרקדות. וקשה לה לרקוד כל ערב אותו רפרטואר. ובעיקר , להזניח את הריקודים היפים האחרים, שהיא למדה.אני מבין אותה ,עקרונית - אבל אני חושב שבהתמרמרות והמרדה, בצעקנות ובהתנשאות - היא לא תשיג כלום. ואולי את ההיפך. מענין יחסה האמביולנטי לגדי. היא מאוד נהנית ביום ראשון,גם כשגדי מרקיד עם קביים. אבל תוקפת אותו ואת הרפרטואר שלו באונברסיטה. באונברסיטה הוא לא מגוון ואילו בבית דני הוא נהדר. מלחמתה על מחיר ההרקדה, ועקשנותה - מעורר הערצה. גם אם אני לא מסכים לדרך ,שבה היא מנסה להשיג את מטרתה. אני מקבל אותה ברוח טובה. ומצליף בדרכי.

לסימי - ואולי תעני לעצמך בעצמך ובשמ

אולי תעני לעצמך בעצמך ובשמך - זו שפה שתביני הכי טוב.

לחבר של - גדי נמצא בבית דני ביום ג´

גדי נמצא ביום ג´ בבית דני ולא ביום א´ כפי שכתבת בטעות. אולי אתה זה שנמצא במצוקה נוכח העמדה הכל כך איתנה שלי? ואמרתי שגדי החל לגוון ביום ג´, יתכן שהוא לקח לתשומת ליבו את מה שאנו הרוקדים כותבים ואומרים ובעבר גם ביום ג´ בבית דני לא היה גיוון, ולגבי האוניברסיטה יש עוד סיבות אחדות שאתה יודע עליהן מדוע הפסקתי לרקוד שם, והיחס שלי לגדי הוא לא איביוולנטי, אני פשוט אומרת את דעתי על כל אחד, הן לחיוב והן לשלילה וזה לא מה שיגרום לכך שגדי ואני נפסיק להיות חברים אלא להיפך, גדי ביטון מעריך אותי והוא גם כתב לי זאת וכך גם אני היחסים הטובים בינינו הם הדדיים, ושהמקנאים יתפוצצו!

לירון מישר

ערב טוב לך ירירי. יומיים לא ביקרתי בפורום(יצאתי קצת לנפוש) ומשפתחתיו עכשיו? חשכו עיניי. אולי עכשיו תבין למה ביקשתי ממך להוריד את מילותיו של האורח? ותקטע סיגנון דיבור בוטה זה? כי הכתובת הייתה רשומה על הקיר.ידעתי מה יקרה אם תיתן ידך לסיגנון זה? לזה בדיוק התכוונתי. אבל אתה סירבת לראות את הנולד. או שאולי אין לך את זה.כמה מילים שמצאתי רק מדיפדוף בפורום:זבל,בי´ץ,אפס,חיידקים שצריך להרוג,טיפשה,מכוער,גלדיאטורית,קרציה ועוד..ועוד..ובאמת לא חשוב כרגע מי אמר אל מי? קודם, כתבת לי שהאורח בדבריו,לא כיוון את דבריו למשהיא מסויימת בפורום.ולמי לדעתך נאמרו וכוונו,המילים שהזכרתי לעיל? אני מבטיחך נאמנה שלא ירחק היום בו תתגעגע לפורום הבתולי,זה שמדברים בו בנימוס,בכבוד הדדי,בפירגונים,בידע,בשיתוף פעולה,ועוד.. אל תשכח לצלצל אלי.או לסירוגין לשאול את חבריי המכובדים לפורום היכן טעית? כי הפורום שניכנסתי אליו לא מזמן?לא עוד אותו פורום. שיהיה לך המשך יום יפה,ואני כבר אראה אותך בעזריאלי בשישי יום טוב.

עדה הלוחמת

מרוב קנאה התפוצצתי , קראו למשטרה ואספו את שברי. מבקש סליחה שטעיתי ביום ההרקדה של גדי - אכן את צודקת - היא ביום ג´. פעם היא היתה ביום ד´ - והיתה שם צפיפות אונברסיטאית - וכולם אהבו מאוד את גדי - למרות הצפיפות. באונברסיטה הוא החל להיות שבלוני, חזר על ריקודים, כמו כל המרקידים, ובסוף עוד העלה את המחיר...... איזה ביש מזל. עד שהיה כל כך טוב ביום ג´ בבית דני - עם קביים . שוב חזר להיות "לא מגוון". אלה תעתועי החיים. על זה נאמר : יום עסל יום בסל. כלומר: יום של דבש ויום של בצל.

ליום טוב - ירון מישר הוא לא גננת

כולנו אנשים מבוגרים ואי אפשר לשמור על פורום "בתולי" כפי שציינת, כשכועסים לא מחלקים סוכריות, וגם אתה כעסת על האורח שדיבר בלשון מאד בוטה, כאשר מתקיפים אותך - אתה מגיב, לפעמים לתגובות ברמה כה ירודה כמו שנתקלתי לאחרונה - אין ברירה ומחזירים וכן אני ממשיכה "חיידקים צריכים להרוג לפני שהם נולדים" - חיידקים פוגעים בסביבה וכאלה יש לנו הרבה מאד לצערי לעת אחרונה "כאורחים" - אורחים שאינם קרואים... ירון לא משמש פה בתפקיד גננת ואח"כ יגידו שאין כאן "חופש ביטוי" ותמיד יהיה מישהו שמשהו לא ימצא חן בעיניו, אך לצערי, ירון מגיב אך רק למי שהוא חפץ ביקרו ולא תמיד פיר ואובייקטיבי. ומוטב שלא יגיב בכלל, מוטב שיתן לנו להתמודד בעצמנו - אחרי הכל אנחנו אנשים מבוגרים, עד עכשיו מצאתי את ההגינות בדבריך אנא השאר כך ועל תהיה לי פתאום "יפה נפש" - זה לא מתאים לך. אני בעד אמירה כנה וישרה - ללא צביעות או מציאת חן בעיני אחרים כך זה יותר אמיתי. ובכלל בעולמנו יש אנשים רבים ושונים וזה מה שעושה את העולם ליפה ומעניין- איני חושבת שצריך להתנהג כמו "בצמר גפן" וכן לפעמים זה מה שעושה את הפורום למעניין, גם אם במקרה הפעם התנפלו עלי ורצו שאפגע, אך כמובן שלא נפגעתי והשבתי לכולם מלחמה.

עוז - אתה באמת כלבבי! כן ירבו!

אתה יודע, מכל חברי הפורום אני מוצאת אותך האינטלגנטי ביותר - המבין עניין העונה לעניין ובקיצור חבר כלבבי! לא צבוע, לא חנפן, אומר כמוני את מה שהוא חושב, אמיתי ולא מזוייף חבל שאין עוד כמוך, היה יכול להיות מאד מעניין בפורום והיה גם עם מי לדבר... אין כאן הרבה מאד חכמים לצערי, לכן אני גם לא נפגעת מהם אני פשוט מגיבה בכיף ודי נהנית שאני מצליחה לתת להם את המזון שהם ראויים להם... שיהיה לך ערב נעים. אגב, לפעמים היה נדמה לי שאני חושבת שאני מכירה אי אלו חברים ואז הם עושים משהו, חושפים איזה פן - ואופס... אני מגלה כמה טעיתי והמבין יבין... ואתה בוודאי שמבין...

אתה גם מסכים שאני

מפלה אותה לרעה או שאני נוהג "איפה ואיפה", נו באמת... ולכולם אני מציע הצעה כללית: לא כל מה שכתבו עליכם מחייב תגובה. לפעמים התעלמות היא התגובה הטובה ביותר. ונכון כתבה עדה שאני לא ה"גננת", של הפורום, אני משתדל לנווט בין כל האופציות ואין בכוונתי שהפורום יהיה "שיר הלל" עם כל הזמן "בוקר טוב" "אתה נפלא" "יום טוב לכולם (בלי קשר לשם)" ועוד הרבה ברכות נחמדות. פרגונים זה דבר מצויין וגם רוח חברית הכרחית, אבל גם ביקורת חשובה, בצורה עניינית ומנומסת ובלי להעליב!!!!

עדה - על מה את נלחמת

מלחמתך היא מלחמת דון קישוט. את מסתערת על טחנות הרוח עם סנשו פנשו שלך. כל "מכה" שלך - נותנת לך סיפוק. וכל "ידידיך" - מוחאים לך כפיים. על כמותך נאמר : ידו בכל ויד כל בו. חבל. יש לך מרץ וכישרון בלתי נידלה. תוציאי אותו על משהו קונסטרוקטיבי. אני נהנה לקרוא את מכתביך. אבל לא כדאי להתבטא במילים כמו טיפשים וכדומה יש חברים - שנותנים ציונים בהבנת הנקרא . אני מתיחס לזה בהומור. למי שיש ביטחון עצמי - הערכה של אחרים , לא מדאיגה אותו. אני עשיתי שגיאה וירדתי לרמה של אחד הכותבים - האורחים. לא הצלחתי להרגיעו. ודוקא ירון - בלשונו העידינה והחלקלקה - הצליח להוציא ממנו -התנצלות. אולי הדרך העדינה עדיפה ? לא כל אמת שמטיחים באדם משיגה את מטרתה. אני מקוה שנגיע להפסקת אש , הסכמי ביניים ובסוף שלום קבע. והשמחה והשלוה תרבץ במעוננו.

לחבר של כולם - אני נלחמת...

אני נלחמת על רעיונות, על הצורך לשנות, על המחירים שלא יועלו, על שיהיה יותר גיוון בחוגים, על שיהיה יותר מרווח ולא מאד צפוף ברחבת הריקוד, על הרעיון הכללי של ריקודי עם - שימשיכו בו ושיהיו בעתיד עוד חוגים למתחילים ולנוער ולילדים - על כל זה אני נלחמת, כל השאר - כסף קטן.... והמבין יבין!

לעדה המקורית

בוקר טוב לך. כשנפלתי בלשוני פעם אחת כאן בפורום? המשפט הכי קיצוני שכתבתי היה:"אתה מגיב לא לעניין וספק אם אתה קורא לפני שאתה מגיב."משפט ממתק לעומת מה שנכתב היום בפורום.אבל גם עליו התייסרתי מאוד ולא ידעתי את נפשי מרוב בושה על שפגעתי בחבר לכתיבה.רק לאחר כמה וכמה התנצלויות,ובקשות סליחה? נעתר הבחור ,התעלה על עצמו והחזיר ליבתשובה כי סלח לי ואין לו שום טינה כלפי,וזה עשה לי כיף(הוא האמין בצער שהבעתי בהתבטאותי) בדף שכתבתי לפורום, לא הזכרתי שמות ודיברתי באופן כללי על התנהגות כולנו,ושכדאי שנחזור לסורינו(גם את עצמי הכנסתי,למרות שלא היתי בימים אלו בפורום).זה נראה לך: "יפה נפש " ? לא מתוקתי.כך חונכתי. לדבר בנועם,לא להשמיץ,לא לפגוע,לנסות להבין, וכו...דפדפי עד הארכיון וראי אם צדקתי?או טעיתי בכותבי בפורום?אשמח אם תכתבי קבל עם ועדה את ממצאייך.ירון לא גננת. אבל בכוחו ובידו של ירון לכוון,למתן,להעיר ,וגם למחוק כשפוגעים.חבל לי שאת חושבת שהפורום הופך למעניין רק בהשמצות ופגיעות(כך כתבת).את יכולה לצטט אותי ואפילו במשפט אחד שדיברתי "בלשון מאוד בוטה" כדברייך לאורח ? אל תתאמצי. כי לא תמצאי.מאחל לך יום נפלא ושבת כייפית מכל הלב. יום טוב.

ליום טוב - תגובה

אני לא כתבתי ש"הפורום הופך להיות מעניין רק בהשמצות ופגיעות" - זהו הנוסח שלך. אני כתבתי שיש כל מיני אנשים, והעולם הוא יפה ומעניין יותר משום כך, שכן, האם היית רוצה לראות אנשים שהם אותו דבר, מתנהגים אותו דבר , מנומסים אותו דבר? לזה התכוונתי! אתה כתבת שרצוי לחזור לפורום שהיה בעבר "בתולי" ואני עונה - "הבתולים" עברו מזמן מן העולם - התקדם ! מי היום בתול או בתולה? פורום חיוני ומעניין הוא פורום - ללא כל הגבלות - כמובן שיש קווים אדומים אך לצפות ממנהל הפורום שימחוק ולאיים עליו שאם לא ימחוק לך אין מקום ב"פורום כזה" ולאחר האיום לחזור לפורום "כאילו לא נאמרו דברים אלו" לכך התכוונתי כשכתבתי "יפה נפש", ובכלל אם מישהו רוצה לפרוש מן הפורום שיפרוש (בלי לאיים) אישית שמעת אותי פעם מאיימת - למרות כל ההצלפות שקיבלתי מכל מיני בחורות תתי רמה... אני נשארת ואשאר ורק אם יחפוץ ליבי (ולא בגלל מה שכותבים אלי) אולי אסתלק פעם - אם יהיה לי משהו יותר מעניין לעסוק בו. כרגע זה בסדר ואני בפורום על אפם וחמתם של כמה שהיו רוצים לראות אותי נשברת ועוזבת. ואם אתה כל כך זהיר בדבריך עד כדי כך שכאשר חיתנו אותנו - הרגשת מיד צורך להתנצל ולהסביר "שאינך בנוי לקשר כרגע" מי שאל אותך? אני בוודאי שלו, שאלת אותי אם אפשר לכתוב אלי במסר אישי ועניתי שכן, אני לא התנגדתי להתנגדות חברית ואם הרוקדים בפורום חושבים ועושים מניפולציות מהעניין מה איכפת לך? שיחשבו מה שהם רוצים? האם ראית אותי מתנצלת או מסבירה את עצמי, או חושפת את עצמי בעניין זה? לא! עניתי להם באותה הרוח שהם כתבו! גם הגששים כותבים לפעמים בצורה בוטה ובקללות אז מה? זה עושה אותם גסים? הרי כולנו צוחקים. צא מזה בחייך!

לעדה המתוקה

שלום לך. חכמינו אמרו: "שהשתיקה יפה לחכמים" מבקש את רשותך לנצל זאת הפעם ולשתוק. שבת שלום ומבורכת מיום טוב.

למעלה