לירון מישר

2404311

New member
לירון מישר

ירון היי מדוע השם של ירון מליחי לא נמצא ברשימת המרקידים כבר שאלתי אותך בעבר וענית לי שהוא בחו"ל עניתי לך בחזרה שהוא לא בחו"ל שהוא מאוד בארץ וגם יש לו הרקדות בכפר יונהמ ובעוד איזשהו מקום יש לי הרגשה שזה משהו אחר?

מעולם א ענתי לך שהוא בחו"ל.

כמו כל המדריכים החברים ב"מועדון רוקדים" גם ירון מליחי (החבר במועדון מינאר 1998), מקבל כחודש לפני פרסום כל עיתון, טופס לעידכון חוגם עם מעטפת החזר על חשבוני, כדי שיעדכן את החוגים שהוא מפעיל. מתחילת 1998 עד היום (4.5 שנים) יצאו כ-15-20 גליונות רוקדים ז"א שמספר כזה של מכתבי עידכון קיבל הבחור. מתוכם קיבלתי תשובה פעמיים בלבד. מה עלי לעשות? בנוסף מדריכים רבים מקבלים תזכורות (יותר מתזכורת אחת) כדי שישלחו את הטופס חזרה. גם אל ירון מליחי התקשרתי מספר פעמים וגם הצעתי לו להכניס עמוד אישי שלו לאתר. מדוע הוא אינו עונה? אשמח אם תשאלי אותו ותספרי לי.

2404311

New member
אין לי מושג למה הוא לא עונה

אני יודעת שאני מעוניינת לראות איפה הוא מרקיד ואני לא מוצאת. אני צריכה המון פרוטקציה בשביל לדעת היכן הוא מרקיד. יכול להיות שאתה צודק שהוא בעצם לא מעוניין אני חשבתי משהו אחר.. בכל אופן תודה על ההתייחסות. ירון... איפה אני יכולה לקבל מילות שיר שכל מיני שירים?

אני לא חושב שהוא לא מעוניין

אני חושב שהוא קצת מזניח ולא מתייחס לכך ברצינות. אני חושב שתגובות מהרוקדים יכולים לשנות את המצב, כי הרי זה גם לטובתו. מילים של שירים בספר השירים בחנויות (סטימצקי וכו´)

2404311

New member
ואיך לפי דעתך

ואיך לדעתך אפשר לשנות את המצב שכן השם שלו יהיה רשום במערכת אני חושבת שהוא מרקיד מדהים לפני שנה הוא החליף את ויקטור גבאי באיזשהי הרקדה וכולם השתגעו ממנו הוא פשוט מלא אנרגיה ומאוד מאוד נחמד הלוואי שהיתה לו הרקדה פה בת"א

כל שעליו לעשות הוא

להעביר אלי את המידע וכבר באותו היום זה יפורספ באינטרנט. ברגע שיצא עיתון חדש זה יפורסם גם שם, כמובן.

למעלה