לירון רוצה לדעת אם אני היחידה

לירון רוצה לדעת אם אני היחידה

שכל הזמן בוכה שאין לה מה ללבוש. נכון שאני לא היחידה? הוא אומר לי : כל יום את באה עם משהו חדש , ושמגיע איזה ארוע את שעה מול הראי שכל הארון כבר בחוץ...ובוכה שאין לך מה ללשבוש. תגידו לו משהו. נכון שזאת לא רק אני. וזה פשוט ככה, קונים קונים , ואין מה ללבוש...

utopia

New member
תגידי ללירון שכל הבחורות הן ככה

צרת רבים נחמת ...

שמופית

New member
חבר שלי כבר למד

את הקטע הזה של העמידה חסרת האונים מול הארון ופליטת המשפט "אין לי מה ללבוש" בקול הכי אומלל שיש... וכל פעם שהוא חושב שזה עלול להגיע, הוא מקדים אותי - פותח את הארון שלו ומיילל "אין לי מה ללבוש"... אבל לא משנה כמה שהוא צוחק... באמת אין לי מה ללבוש

שמופית

New member
קטעים ../images/Emo70.gif

האמת היא שאנחנו עובדים ביחד וגרים ביחד, כך שלא נראה לי שיש לו זמן לעוד אשה

שמופית

New member
האמת היא שממש לא ../images/Emo70.gif

אבל אני מניחה שזה תלוי באופי של בני הזוג. אנחנו שמופים לאללה ואוהבים להיות כל הזמן ביחד, כך שאנחנו מאוד נהנים מזה.

הילית*

New member
ולבוסים שלכם זה לא מפריע? ../images/Emo32.gif

אנחנו ראיינו לאחרונה שני בני זוג ושניהם נמצאו מתאימים. התלבטנו קשות מה לעשות ובסוף יצא שאחד מהם מצא עבודה אחרת... יועצת ארגונית אמרה לנו שבעקרון עדיף שלא לקח את שניהם אלא אם אין השפעה של החיים האישיים על העבודה וההיפך.. (כלומר, תלוי בזוג)

שמופית

New member
אני חושבת שזה באמת תלוי בזוג.

אנחנו הכרנו במקום העבודה, כך שהכירו אותנו לפני שהפכנו זוג, מה גם שבהתחלה זה היה סוד, כל עוד בדקנו את יחסינו. ואחר כך כשגילינו לכולם, קיבלנו פירגון אדיר. בהתחלה הבוס פחד שזה ישפיע על העבודה ולכן אנחנו גם לא יושבים באותו חדר, אבל אני מניחה שלאט לאט הוא נרגע והבין שאנחנו מקצועיים ולא מערבים יחסים בעבודה. ברור שיש יתרונות וחסרונות לעבודה ביחד, אבל אנחנו מעדיפים ביחד, מה גם שעם שעות העבודה הלפעמים מוטרפות, זה נחמד לא להיות לחוץ בית, ואם יש משהו מעצבן הולכים לחדר השני, בוכים קצת, מקבלים נשיקה וחוזרים לעבוד

הילית*

New member
איזה יופי של סיפור הכרות ../images/Emo9.gif

הפחד הוא שאם קורה משהו בעבודה- אי שביעות רצון של הבוסים או חוסר שביעות רצון של העובד זה יובא הביתה ועלול להשפיע גם על הבן זוג. נראה לי שאצלכם הכל בסדר... ותמשיכו כך. נשמע ממש נהדר !!!

שמופית

New member
../images/Emo51.gif

זה נכון שאנחנו סוחבים איתנו את העבודה הביתה אבל זה כמעט כמו אצל כל זוג. אם יש חוסר שביעות רצון ממך בעבודה, ברור שתבואי מדוכאת הביתה ותקטרי. רק שאנחנו יכולים להתנחם גם באמצע העבודה

הילית*

New member
זה לא לגמרי אותו דבר...

כי אצל זוג זה יכול להשליך על היחס של הממונים לבן זוג וליחס של הבן זוג לממונים. לפעמים בלי כוונה נוטים להתייחס לזוג כיחידה אחת ואז זה בעייתי. בכל מקרה, אני מקווה שלכם לא יהיו לעולם כאלו בעיות...

גם לי אין מה ללבוש...אחרי שפיניתי

את הארון שלי מכל מיני דברים שלא לבשתי שנה או שנתיים, עכשיו הארון ממש מסודר וריק.... אתמול הסתובבתי עם צביקה, וקנינו בפוקס כמה דברים חביבים, ואז בחמש הדקות לנשארו לנו לפני הסרט, נכנסתי - מדדתי - שילמתי 280 ש"ח (בלבד...) על נעליים בנעלי אלדו. אני הייתי בטוחה שהנעליים החומחומיות הן לפחות מעור, אך לא, 280 ש"ח על "סינטטי" כמו שכתוב על המדבקה שעל הסוליה...

אז בבקשה. אוי ואבוי לך אם את לא מכר

מכריחה את לירון לקרוא את זה. שיקרא וכך יתמו כל צרותייך בקשר ל-"אין לי מה ללבוש..." לי היה במשך כמה שנים בוטיק ברעננה. בבוטיק החזקתי בגדים של מיטב מעצבות האופנה בארץ, כולל סאקס, ועוד כמה וכמה שמות ענקיים מכל העולם. ואני נשבעת לכם בנות!!! נשבעת...... בכל יום שישי הייתי, מתקלחת, מסדרת את השיער, מתאפרת ורצה עם חלוק אמבטיה לחנות..איציק מחכה בחוץ וצורח נו,,, כמה זמן לוקח לך למצוא משהו ללבוש....ואני? צורחת בחזרה..."אין לי מה ללבוש"..שום דבר אין בחנות. והיה, תאמינו לי שהיה ואף פעם לא היה כי גם אני כמו כל הנשים מסתכלות והארון ריק מבגדים(בטח ריק, אמא שלי היתה אומרת ריק כי הכל זרוק בחוץ..תאספי תסדרי תדעי מה יש לך ומה אין לך..אבל ברצינות עכשיו חנות בגדים ואין מה ללבוש זו ההוכחה שבגד זה לא עניין אסטתי, זה צורך נפשי....

רחלי1

New member
שיואו!!!

איך רווח לי!!! הייתי בטוחה שהשריטה הזאת מוכרת רק לי.... אין מקום לגרב אצלי בארון, אבל שום דבר גם לא לביש! ואני כל הזמן קונה!!! יש לי כבר אינפלציה של שקיות מחנויות בגדים שאני מחפשת להעיף לסל מיחזור איפה שהוא כדי להעלים ראיות! מה שכן, גיליתי טריק (אבל בטח גם אותו כולכן כבר מכירות...): פעם ב"רבעון" עושים סדר קטלני וחסר רחמים, ואת כל מה שלא לבשנו בשנה האחרונה, כולל פריטים חדשים לגמרי או כאלה שצריך לרזות 5 קילו כדי להשתחל לתוכם - מוסרים למי שבאמת צריך. גם עושים מעשה טוב, גם מתפנה מקום בארון, וגם יש תירוץ מוצדק במיוחד והמון מרץ לקנות בגדים חדשים. (ולא שאנחנו זקוקות לתמריצים בעניין, חלילה...
)

טוב, לנו יש פטנט אחר.....

עושים בוקר חברות. כל אחת מגיעה עם משהו טעים ובין חילופי העונות כולנו מסדרות את הארון ביחד. יושבים על המיטה וזורקים את כל מה שיש בארון. מחליפים עונות . בגד שלא נלבש בעונה ה-2 נזרק לאויר ואם יש דורש הוא ניתן בשמחה. אם יש יותר דורשים הבגד הבא שנזרק ניתן למי שרוצה את הראשון ולא קיבל . וכך, אנו ארבע חברות מסדרות אחת לשניה חילופי עונות ונהנות אחת מדברי השניה כאילו קנינו חדש. וגם מרוויחות ארוחת בוקר. וגם, חוזרות לגיל 16 וארבעה חודשים בערך עם כל תענוגות המדידה......

למעלה