לירון-תקן רשימה.עוזרי בשבת ב-20:30

אייל שר די יפה אך........

אמנם אייל שר די יפה יחסית. לפעמים אייל קצת מגזים כשעולה לגבהים גבוהים מאד ועלול להפחיד את החיות מהספארי הסמוך, ולפעמים גם קצת מטעה כששר לפני או אחרי המוסיקה המתנגנת. אך בדרך כל נעימה שירתו וקולו ערב. הייתי רוצה לשמוע דעות בנושא זה בפורום : האם המדריך/מרקיד השר עם השיר הנתנגן מוסיף או מוריד מהנאתכם ? לפני שנים כשרקדתי באונברסיטה אצל עימנואל היה הלה מרבה לתת את קולו בשירה תוך כדי השמעת המוסיקה. לדעתי הוא היה שר יפה, אך זכור לי את בן זוגי שהיציע להוסיף עוד 2 שקל (שילמו אז 8 ש"ח) כדי לשלם לו שישתוק. שלום עמר למשל, כשמנסה לשיר לפעמים מזכיר לי תרנגולת העומדת לפני שחיטה. מה אתם חושבים בעניין חברי לפורום ? מירי.

mosbar2

New member
מרקידים ושרים

אני לא מכיר מרקידים שאינם שרים ואני מכיר הרבה מרקידים.כשמרקיד משמיע כמעט ערב ערב את אותם השירים הוא כבר מכיר את מילות השירים וכשהמיקרופון ביד הוא שר ונהנה מן השירים.אין חוק נגד זה. אני רוקד אצל אייל פעמיים בשבוע למעלה מחמש שנים והשירה שלו בכלל לא מפריעה ואני מסכים איתך שיחסית למרקידים שרים אחרים הוא שר יפה. הרבה יותר מפריע לי רקדנים מזמרים ש"שרים" באוזנייך בקולי קולות במעגלים. אך גם נגד זה אין מה לעשות חוץ מלהתרחק לצד השני. דרך אגב לא מובן לי איך אחרוני הברבורים מנחל הירקון מושפעים משירתו של אייל בפארק הלאומי בר"ג. חיות הסאפרי לעומת זאת התרגלו לשירתו של אייל לאחר כחמש שנים רצופות בשבתות בפארק ואני בטוח שהם נהנים. אם את לא מאמינה תשאלי אותם.

MosheFromNY

New member
אנחנו לא נפסיק לשיר....

כדברי השיר אנחנו לא נפסיק לשיר
אנחנו אוהבים לשיר ואף אחד לא יעצור בעדנו השירה באה יחד עם הריקוד ומוסיפה לנו עונג משה

מהנהלת הספארי נמסר.....

כי בחמש שנים האחרונות מאז שאייל מרקיד ושר (במיוחד בתקופת הייחום) הוכפלה כמות הילודה בכלוב האריות. לעומת זאת, נבך, בכלובי הבבובים קיימת תמותה מוזרה........

אגב, אייל עוזרי גם זמר......

לכל מי שלא יודע : אייל עוזרי הוא לא רק מרקיד טוב ובחור טוב - הוא גם זמר. בקרתי בהרקדה החופשית של אייל במוצא"ש בפארק הלאומי ברמת גן. אייל אוהב מאד לשיר בקולי קולות יחד עם השיר המתנגן. לאחרונה הוא שר בקול כה חזק עד שאחרוני הברבורים ששרדו במימי נחל הירקון הכניסו את ראשם למים כמבקשים את נפשם למות. שאלתי לחברי הפורום : האם זה רצוי שהמרקיד יקבל את תפקיד זמר הבית וישיר לו בקול ? או אולי זה מפריע ? אגב - פעם שאל אותי אייל כשראה אותי צוחקת כששר לו בקול : מה אני לא יודע לשיר ? אמרתי לו : אתה יודע, אבל תשיר (תשאיר) אותנו לבד ! מירי.

רקדני

New member
מרקיד ששר

לדעתי אם זה במידה סבירה פה ושם אז זה מוסיף לאוירה. אבל אם זה בצורה מוגזמת כל הזמן,אז זה כבר מפריע. גם גדי ביטון באוניברסיטה שר בקולי קולות בצורה מוגזמת. ואותו כנל עם דרבוקה.

למעלה