לירושלמיות...

• פותח הנושא ב17
  • פורסם בתאריך

ב17

New member
לירושלמיות...

שלום, אני מאזור ירושלים ומחפשת מידע על ד"ר טאובר שמבצע סקירת מערכות במשגב לדך (מכון מלר). האם מישהי שמעה? יודעת? מכירה? ממליצה? תודה רבה...

maric111

New member
היי, לפי מה ששמעתי מכון מלר באופן

כללי קיבל ביקורת מאוד לא מחמיאה ספציפית על הרופא הזה לא שמעתי .. אני הולכת לעשות אצל ד"ר תדמור סקירה שמעתי שהוא אחלה המרפאה שלו ברמת שרת בהצלחה

Bebik

New member
לא מכירה את הרופא הספציפי

אבל ממליצה בחום על ד"ר קרייסברג. רופא מאוד נחמד ויסודי.

liat94

New member
ב17 קיבלתי על ד"ר טאובר המלצות

מאוד חמוד מהרופא שלי ד"ר דורמבוס, היו לי 4 אפשרויות בין כל מיני רשימה של רופאים שהמליצו לי, התקשרתי לרופא ואמרתי לו שאני מבולבלת ולא יודעת במי לבחור, ורופא הנשים שלי, כאמור ד"ר דורמבוס, המליץ לי עליו בחום... גם לי יש סקירה מאוחרת אצלו ביום 8.6.06 מתי את? ליאתי

liat94

New member

מאוד חמוד מהרופא שלי ד"ר דורמבוס, היו לי 4 אפשרויות בין כל מיני רשימה של רופאים שהמליצו לי, התקשרתי לרופא ואמרתי לו שאני מבולבלת ולא יודעת במי לבחור, ורופא הנשים שלי, כאמור ד"ר דורמבוס, המליץ לי עליו בחום... גם לי יש סקירה מאוחרת אצלו ביום 8.6.06 מתי את? ליאתי

liat94

New member

למעלה